rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 2.696
καλα να παθεις τωρακ γω αντιγραφη κ μετα το πηρα
κ τωρα πουλιεται στο discogs 40 euro k βαλε
βρισκεις τα παντα στο discogs αλλα συνηθως οι τιμες ειναι φωτια στα σπανιαάσχετη ερώτηση, τέτοια παλιά βινύλια υπάρχουν ακόμη?
βρίσκει κανείς στα μεταχειρισμένα?
μετά από πολλά χρόνια, αποφάσισα να αγοράσω πικάπ γιατί αυτό που είχα κάποτε ήταν της πλάκας ήταν και η μόδα με τα cd κλπ κλπ κλπ...
αλλά λέω να ψάξω κάποια που αξίζαν και αξίζουν.
καλα να παθεις τωρα
να μαθεις να μην τα εδινες ενα κομματι ψωμι
βρισκεις τα παντα στο discogs αλλα συνηθως οι τιμες ειναι φωτια στα σπανια
εξαρταται βεβαι τι ψαχνεις
βρισκεις τα παντα στο discogs αλλα συνηθως οι τιμες ειναι φωτια στα σπανια
εξαρταται βεβαι τι ψαχνεις
Παλιά είχα κι εγώ Πικαπ αλλα πλέον όχι.Πάντως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχω στήσει ένα νέο ηχοσύστημα και θα έχει και πικαπ.Έχω κάποιους δίσκους από παλιά,αλλά έξω βρίσκω πολλά μαγαζιά με μεταχειρισμένα,οπότε σε κάθε ταξίδι θα φέρνω και τίποτα εδώ!
οντως ισχυει...ειχα παει στον ζαχαρια ρεκορντς στο μοναστηρακι...πολυ σφαχτης ναουμε.εχουν ξυπνησει κ τα μεταχειρισμενα
βλεπουν τις τιμες στο discogs κ πουλαν αναλογα
εγω ειχα ενα παλιο ξυλινο silver πικαπ,αλλα σαπισε κ το πεταξα
πλεον δεν εχω εδω κ 2 δεκαετιες,αλλα εχω τους δισκους μονο
οντως ισχυει...ειχα παει στον ζαχαρια ρεκορντς στο μοναστηρακι...πολυ σφαχτης ναουμε.
nai ηταν πολλα κ τοτε...αλλα γενικα το βινυλιο ειναι αλλη φαση...Από παλιά τα σπάνια τα κοπανούσαν.Στη στοά μετά το 7+7 δεξιά είχε ένα μαγαζί που πούλαγε μεταχειρισμένα και είχε τους δίσκους των warlord και τους έδινε 30-40.000δρχ το 1993.Πολλά λεφτά...
Από παλιά τα σπάνια τα κοπανούσαν.Στη στοά μετά το 7+7 δεξιά είχε ένα μαγαζί που πούλαγε μεταχειρισμένα και είχε τους δίσκους των warlord και τους έδινε 30-40.000δρχ το 1993.Πολλά λεφτά...
nai ηταν πολλα κ τοτε...αλλα γενικα το βινυλιο ειναι αλλη φαση...
ασχετα που κ γω απο το utube πλεον ακουω μουσικη
τον ενρικο ππρεπει να λες
πανακριβος
θυμαμαι ειχε στον τοιχο
savatage το sirens πρωτη κοπισ υπογεγραμενη
50 χιλιαρικα το 96