jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
το πρωτο γαμουσε
αντε κ το born dead...μετα τους παρατησα
ετσι ακριβως
το πρωτο γαμουσε
αντε κ το born dead...μετα τους παρατησα
και ramones δεν εχουν αλλα το λαιβ στο ροδον ηταν απιστευτο
ο Μορφεας εφυγε Νορβηγια...παρατησε κ τον χοντρο τον Χρυσαυγιτη κ καλα εκανε...το 1 κ το 2 γαμουσανε...απο ναερ ματαρον λεω.
για την black lotus k invader τα ξερω..πριν η μπλακ λοτους λεγοτανε Hypervorea rec καπως ετσι..ειχε κυκλοφορησει το cd απο τα φασισταρια legion of doom
δεν μου ειπες ποια μπαντα ειχες/επαιζες ομως.
τον μηχαλη τον βλεπω 2-3 φορες τον χρονο οποτε κατεβαινω οσλο την περασμενη βδομαδα παντρεύτηκε περα οτι με βοηθησε οταν παει πανω,οσο για τον χοντρο η μπαντα ηταν του βορφαλακ και του την εφαγε ..αλλη ιστορια αυτη,ο Μορφεας εφυγε Νορβηγια...παρατησε κ τον χοντρο τον Χρυσαυγιτη κ καλα εκανε...το 1 κ το 2 γαμουσανε...απο ναερ ματαρον λεω.
για την black lotus k invader τα ξερω..πριν η μπλακ λοτους λεγοτανε Hypervorea rec καπως ετσι..ειχε κυκλοφορησει το cd απο τα φασισταρια legion of doom
δεν μου ειπες ποια μπαντα ειχες/επαιζες ομως.
κατα 90% ναι στο διαλειμμα...με τον dimm πρεπει να τρωγαμε διπλα διπλα βρωμικο στο festival tou metal invader
καλα κ μενα..εχω το ντεμο κ το πρωτο τους .
ειχα κ το επταρι απο τον ντεμοργκοργκον...αλλα ηταν λιγο με την σταβστιγκα αυτα τα παιδια
κατα 90% ναι στο διαλειμμα...
εγω το 94 εβγαλα κ ενα fanzine με ονομα metal assault
ο Βορφαλακ ειχε κ την Μαρια (ριπ) παλια στο ροστερ..ειχα το επταρακι τους που ειχανε βγαλει τοτε.τον μηχαλη τον βλεπω 2-3 φορες τον χρονο οποτε κατεβαινω οσλο την περασμενη βδομαδα παντρεύτηκε περα οτι με βοηθησε οταν παει πανω,οσο για τον χοντρο η μπαντα ηταν του βορφαλακ και του την εφαγε ..αλλη ιστορια αυτη,
παρε και λιγο μιχαλη
μας εστειλες αχαχαχαχαχαχαχα θεικο.....Σε ένα μπουρδέλο πριν κανά μήνα όπως περίμενα την κοπέλα με άλλους 3-4 χτυπάει ενός το τηλέφωνο με ένα σόλο από warlord!!!
να σαι καλα φιλε,καλη συνεχεια.ειναι και στο σπλιτ με ζεφιρους η μαρια...αλλο αν εκει δεν επαιξε ποτε
ισως το ποιο καλτ σπλιτ που εβγαλε η ελληνικη σκηνη.
πρεπει να σας αφησω,μπας και προσπαθησω να κοιμηθω παρα τον ηλιο που εχει εξω
σας ευχαριστω για της αναμνησεις,καλη συνεχεια ....
ειναι και στο σπλιτ με ζεφιρους η μαρια...αλλο αν εκει δεν επαιξε ποτε
ισως το ποιο καλτ σπλιτ που εβγαλε η ελληνικη σκηνη.
πρεπει να σας αφησω,μπας και προσπαθησω να κοιμηθω παρα τον ηλιο που εχει εξω
σας ευχαριστω για της αναμνησεις,καλη συνεχεια ....
Σε ένα μπουρδέλο πριν κανά μήνα όπως περίμενα την κοπέλα με άλλους 3-4 χτυπάει ενός το τηλέφωνο με ένα σόλο από warlord!!!