Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 524K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ειναι η νεα αντιληψη του σκληρου black metal!!!!   :grin: :grin:

(Ειναι τραγικο!!)) Δεν το χε παρει το αυτι μου!  :huh: :huh:

Το βλεπω να βγαινει ο Varg με εγγυηση απο την φυλακη και να τους κυνηγαει με κατσαβιδι :rockon: :rockon:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Το βλεπω να βγαινει ο Varg με εγγυηση απο την φυλακη και να τους κυνηγαει με κατσαβιδι :rockon: :rockon:

Ο Varg εχει βγει νομιζω εδω κ κανα χρονο! Καιρος του να ξαναμπει!

Καληνυχτιζω!!!!!!   

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Οσοι γουσταρουμε παλιους thou art lord (βαζω κ την αφεντια μου μεσα),αναμενουμε το καινουργιο δισκακι...
Παρτε μια συνεντευξη:

Ξανα-ακουστε κ το καινουργιο τρακ το οποιο γαμαει κ ειναι σαν να ξεπηδησε απο την δεκαετια του 90....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
από thou art lord γαμάει το daimonon arcaies legeones αν θυμάμαι καλά τον τίτλο...πρώτος δίσκος νομίζω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
από thou art lord γαμάει το daimonon arcaies legeones αν θυμάμαι καλά τον τίτλο...πρώτος δίσκος νομίζω.
το επταρι λες?Διαβολου Αρχαιες Λεγεωνες λεγεται
το ειχα κ το πουλησα πριν 3 χρονια.... :jerking: :jerking: :jerking:
Ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εκανα ποτε μου. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
(μαζι κ το επταρι με ancient rites....)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
το επταρι λες?Διαβολου Αρχαιες Λεγεωνες λεγεται
το ειχα κ το πουλησα πριν 3 χρονια.... :jerking: :jerking: :jerking:
Ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εκανα ποτε μου. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
(μαζι κ το επταρι με ancient rites....)

7άρι ?  :think:
δεν ξέρω είχα ένα δισκάκι από το περιοδικό forest (η μεταλ χάμερ ?)  (αν το θυμάσαι) που είχε τον τον τίτλο Διαβολου Αρχαιες Λεγεωνες αλλά είχε καμιά 15αριά tracks...
μάλλον best of θα ήταν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
7άρι ?  :think:
δεν ξέρω είχα ένα δισκάκι από το περιοδικό forest (η μεταλ χάμερ ?)  (αν το θυμάσαι) που είχε τον τον τίτλο Διαβολου Αρχαιες Λεγεωνες αλλά είχε καμιά 15αριά tracks...
μάλλον best of θα ήταν.
A!καταλαβα ποιο λες...το χω κ γω,απο περιοδικο ειναι κ ειναι στην ουσια το Εοσφορος+Απολλυων(τα δυο πρωτα αλμπουμ)+ δυο τρακς απο τα επταρια... :)

Επισκέπτης
Οσοι γουσταρουμε παλιους thou art lord (βαζω κ την αφεντια μου μεσα),αναμενουμε το καινουργιο δισκακι...
Παρτε μια συνεντευξη:

Μια μερα αρκετα παλια καθομασταν στο undegroound και ειχε ερθει ο κοντος με τα μουτρα πρησμενα απο το ξυλο,τον ειχε σαπακιασει ενας πιτσιρικας απ την  πλατεια γιατι ηταν και λιγο φασιστακος,του λεει "τι επαθες ρε?" ενας απ την παρεα μου,τα μασαγε λιγο κοντος αλλα μας ειπε οτι θα αρχισει κουνγκφου για να εχει το κεφαλι του ησυχο,μετα απο κανα δυο μερες μαθαμε,ταλεντο εχει αλλα το μυαλο του ειναι εντελως τουβλο.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μια μερα αρκετα παλια καθομασταν στο undegroound και ειχε ερθει ο κοντος με τα μουτρα πρησμενα απο το ξυλο,τον ειχε σαπακιασει ενας πιτσιρικας απ την  πλατεια γιατι ηταν και λιγο φασιστακος,του λεει "τι επαθες ρε?" ενας απ την παρεα μου,τα μασαγε λιγο κοντος αλλα μας ειπε οτι θα αρχισει κουνγκφου για να εχει το κεφαλι του ησυχο,μετα απο κανα δυο μερες μαθαμε,ταλεντο εχει αλλα το μυαλο του ειναι εντελως τουβλο.

τον magus ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έλα ρε και τον είχα για παράνοια τύπο και έτσι.... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Προφανως θα αναφερεσαι στο go το δισκαδικο που ειχε...
λεγοντας κοντο εννοεις τον Ζαχαροπουλο???τις εφαγε απο ποιον?
οι necromantia ειχαν βγαλει το e.p ΑnCient pride κ επειδη το εχω στην κατοχη μου δεν διακρινω κατι φασιστικο ουτε σε στιχους ουτε σε image...μαλιστα αν θελεις την αποψη μου,ειναι απο τις καλυτερες δουλειες τους κ στιχουργικα αναφερουν την πασα αληθεια...

Επισκέπτης
Προφανως θα αναφερεσαι στο go το δισκαδικο που ειχε...
λεγοντας κοντο εννοεις τον Ζαχαροπουλο???τις εφαγε απο ποιον?
οι necromantia ειχαν βγαλει το e.p ΑnCient pride κ επειδη το εχω στην κατοχη μου δεν διακρινω κατι φασιστικο ουτε σε στιχους ουτε σε image...μαλιστα αν θελεις την αποψη μου,ειναι απο τις καλυτερες δουλειες τους κ στιχουργικα αναφερουν την πασα αληθεια...
Nai ton Zaαχαροπουλο λεω,δεν ξερω αν ηταν φασιστακος αλλα ελληνοψυχος ηταν και αυτα ειναι banned στη πλατεια,γραφικη φιγουρα παντως,αυτος και ο Mika των Ινπαλμ που μπεκροπινε στα μπαρ των εξαρχειων τσαμπα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Nai ton Zaαχαροπουλο λεω,δεν ξερω αν ηταν φασιστακος αλλα ελληνοψυχος ηταν και αυτα ειναι banned στη πλατεια,γραφικη φιγουρα παντως,αυτος και ο Mika των Ινπαλμ που μπεκροπινε στα μπαρ των εξαρχειων τσαμπα
O Miika ζουσε ενα διαστημα Ελλαδα,ειχε κ τους raism με τον Ζαχαροπουλο αν δεν κανω λαθος ...μετα τα μαζωξε κ την εκανε...
Ο Ζαχαροπουλος ντυνοτανε με στρατιωτικο αρμυ παντελονι κ το αρβυλι εξω...προφανως καποιος ανεγκεφαλος θεωρησε ΄΄φασιστικο΄΄ το ντυσιμο...δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο....μου την επεσε κ μενα καποτε, για τον ιδιο λογο, καποιο χρεπι στην πλατεια Νααυρινου,αλλα τις εφαγε κανονικα... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έπρεπε να τα κάνουν αυτά στο Jon Nödtveidt.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom