Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 524K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελευταια με εχει πιασει μια πορωση με thrashιλα/deathιλα(skatila).... :grin: :grin:

:rockon: :rockon:
Mε πιανουν και εμενα κατι τετοιες φασεις,οι πιο συχνες ειναι να ακουω μονο thrash η μονο motorhead,αβυσσος η ψυχες μας.
Φαε σκατιλα αφου σου αρεσει :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Mε πιανουν και εμενα κατι τετοιες φασεις,οι πιο συχνες ειναι να ακουω μονο thrash η μονο motorhead,αβυσσος η ψυχες μας.
ετσι,μπραβο!ειδικα να τα ακους στο Mp3player κ να περπατας μυριζοντας την κατρουλιλα στους ρομαντικους δρομους του Μεταξιου κ περιξ....

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Χαρε! Ανεβασες κομματαρα απο δισκαρα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(το τριτο απ το τελος)  :grin: :grin:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Και δεν τους ειδα ο μαλακας οταν ειχαν ερθει :jerking:,αυτους  :huh:και τους Death το εχω σκυλομετανιωσει
Σχετικά με τους at the gates εγώ είμαι ακόμα χειρότερος. έμαθα για την συναυλία αφού έγινε  :idiot: :headbang: :jerking:

Επισκέπτης
Σχετικά με τους at the gates εγώ είμαι ακόμα χειρότερος. έμαθα για την συναυλία αφού έγινε  :idiot: :headbang: :jerking:
Eγω ακομα χειροτερος,το ηξερα αλλα το επαιζα εμπειρια "ελα μωρε τι να παμε να δουμε?reunion της αρπαχτης και ετσι",παρτα αρχιδια μου τωρα να το παιζεις ξερολας :grin:

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Και δεν τους ειδα ο μαλακας οταν ειχαν ερθει :jerking:,αυτους  :huh:και τους Death το εχω σκυλομετανιωσει

Δεν ήταν καλή η συναυλία των Death. Ένα 40λεπτο έπαιξαν. Περίμεναμε να βγουν για δεύτερο ενκορ και μας έδιωξαν οι σεκιούριτι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
συνεχιζω να απορω τι ειναι αυτο το πραγμα και γιατι βγηκε κατω απο την ονομασια των Darkthrone?  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
συνεχιζω να απορω τι ειναι αυτο το πραγμα και γιατι βγηκε κατω απο την ονομασια των Darkthrone?  :think:

τωρα το ακουω κ γω...μαλλον εκαψε φλατζα ο fenriz....η εισαγωγη μου αρεσε,μετα το γαμαει τη μανα.... :S :S :S

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τωρα το ακουω κ γω...μαλλον εκαψε φλατζα ο fenriz....η εισαγωγη μου αρεσε,μετα το γαμαει τη μανα.... :S :S :S

Και ενα αλλο που ειχα ακουσει απο τον καινουργιο δισκο ειναι σαν Exodus  :S
Οι τυποι ειναι ελεος, αφου δεν γουσταρανε να παιζουν black metal πλεον γιατι δεν αλλαξανε ονομα κιολας?  :crazy:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Ειναι η νεα αντιληψη του σκληρου black metal!!!!  :grin: :grin:

(Ειναι τραγικο!!)) Δεν το χε παρει το αυτι μου!  :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom