You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 510K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Ωραιο τραγουδι!!!
Τι θυσιάζουμε εμείς για να κερδίσουμε ένα μίλι στη ζωη μας?
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Δισκαρα!!! Κομματαρα! Ολα μαζι!
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Da Korax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
μεταλ χωρίς "σατανισμό" η βασικά αναφορές σε σατανιστικά στοιχεία είναι ήπειρος χωρις κλαρίνο
Φοβερό κομμάτι...αν και τα σατανικά στο μεταλ με χαλάνε κάπως (αλλά είναι μεγάλη συζήτηση)
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Εμένα με στενοχωρεί μια μουσική που την άκουγα απο την εφηβεία μου...να μπλέκει σατανιστικά στοιχεία..και να βάλλει ενάντια μιας θρησκείας που είτε σαρεσει είτε δε σαρεσει.
Δε με ενοχλουν οι άθεοι.
Από την άλλη πιστεύω πως ο σατανισμός χρησιμοποιήθηκε από το μεταλ σαν μια τεραστια διαφημιστική φούσκα ...για να προσελκύσει τα επαναστατημένα εφηβικά μυαλά που βρίσκουν κάτι που σοκάρει ως μοδάτο...
Η θρησκεία και ειδικά ο χριστιανισμός ήταν ο ευκολος στόχο (γιατί οι άλλες θρησκείες δεν αστειευονται)..
Απλά όταν ο Σάκης (των Rotting Christ) γράφει στην μπλούζα του ΧΞΣ είναι σαν να βγαίνω εγώ με ένα μπλουζάκι του Ολυμπιακού και να να γράφω κάτω από το δαφνοστεφανομένο..."ο ήλιος καίει για μας τους gay"..
Ο ίδιος σε μια συνεντευξη του λέει πως η θρησκεία είναι ότι χειρότερο έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος για να καλύψει τις ανασφάλειες του. Βλέπω όμως τα τραγούδια τους έχουν συνεχώς αναφορές στη θρησκεία.
Κάπως έτσι το βλέπω εγώ...και θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί οσον άφορα τα σύμβολα. Το να αποκαλείς τον Χριστό "σαπισμένο" για να διαφημιστίες, να κάνεις το χόμπι σου, και να επιβιώσεις δεν ξέρω πως φαίνεται απέναντι σε όλους αυτούς που συνειδητά (ή από αφέλεια αν θέλετε) έχουν τις ελπίδες τους και τη ζωή τους εναποτιθέμενες στην πίστη τους σε Αυτόν.
Το μεταλ χρησιμοποίησε το χριστιανισμό για να προκαλέσει και επομένως για να πουλήσει. Μικρός τρελαινόμουν για τους Iron Maiden και ακόμα τους ακούω. Μαρέσει το trooper αλλά γελάω μόλις βλέπω την κουκλα τον eddie να σουλατσαρει στην σκηνη όταν τραγουδανε το number of the beast το οποίο στιχουργικά είναι ακατανόητο για μένα ...όπως και το Fallen Angel.
Προτιμώ τραγουδια που έχουν να διδάξουν κάτι, να προβληματίσουν, (όπως το Price of th mile των Sabaton) και στεναχωριέμαι όταν ακούω καλή μουσική να χαραμίζεται σε υβρεολόγια και ανοησίες (όπως η καλή εισαγωγή αυτού του τραγουδιού των Rotting Christ)
Αυτά σαν προσωπικές σκέψεις..
Δε με ενοχλουν οι άθεοι.
Από την άλλη πιστεύω πως ο σατανισμός χρησιμοποιήθηκε από το μεταλ σαν μια τεραστια διαφημιστική φούσκα ...για να προσελκύσει τα επαναστατημένα εφηβικά μυαλά που βρίσκουν κάτι που σοκάρει ως μοδάτο...
Η θρησκεία και ειδικά ο χριστιανισμός ήταν ο ευκολος στόχο (γιατί οι άλλες θρησκείες δεν αστειευονται)..
Απλά όταν ο Σάκης (των Rotting Christ) γράφει στην μπλούζα του ΧΞΣ είναι σαν να βγαίνω εγώ με ένα μπλουζάκι του Ολυμπιακού και να να γράφω κάτω από το δαφνοστεφανομένο..."ο ήλιος καίει για μας τους gay"..
Ο ίδιος σε μια συνεντευξη του λέει πως η θρησκεία είναι ότι χειρότερο έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος για να καλύψει τις ανασφάλειες του. Βλέπω όμως τα τραγούδια τους έχουν συνεχώς αναφορές στη θρησκεία.
Κάπως έτσι το βλέπω εγώ...και θα πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί οσον άφορα τα σύμβολα. Το να αποκαλείς τον Χριστό "σαπισμένο" για να διαφημιστίες, να κάνεις το χόμπι σου, και να επιβιώσεις δεν ξέρω πως φαίνεται απέναντι σε όλους αυτούς που συνειδητά (ή από αφέλεια αν θέλετε) έχουν τις ελπίδες τους και τη ζωή τους εναποτιθέμενες στην πίστη τους σε Αυτόν.
Το μεταλ χρησιμοποίησε το χριστιανισμό για να προκαλέσει και επομένως για να πουλήσει. Μικρός τρελαινόμουν για τους Iron Maiden και ακόμα τους ακούω. Μαρέσει το trooper αλλά γελάω μόλις βλέπω την κουκλα τον eddie να σουλατσαρει στην σκηνη όταν τραγουδανε το number of the beast το οποίο στιχουργικά είναι ακατανόητο για μένα ...όπως και το Fallen Angel.
Προτιμώ τραγουδια που έχουν να διδάξουν κάτι, να προβληματίσουν, (όπως το Price of th mile των Sabaton) και στεναχωριέμαι όταν ακούω καλή μουσική να χαραμίζεται σε υβρεολόγια και ανοησίες (όπως η καλή εισαγωγή αυτού του τραγουδιού των Rotting Christ)
Αυτά σαν προσωπικές σκέψεις..
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Συνήθως οι ορίζοντες κλείνουν... για κάποιους μας...κλείνουν πριν καλά καλά ανοίξουν...
Και δε θα ρίξω το φταίξιμο αλλό...
Απλά δε μάθαμε να τους διεκδικούμε...δεν τους αξίζουμε...
Αν δεν πίστευα...ή μάλλον λάθος...αν δε φοβόμουν... καλύτερα το σκοτάδι....
The light of day it seems to be enslaved
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
ιστορικη μπαντα...ισως το καλυτερο συγκροτημα που αναδειχθηκε την δεκαετια του 90...ιστορικη συναυλια στο Ροδον... ευγε!
Συνήθως οι ορίζοντες κλείνουν... για κάποιους μας...κλείνουν πριν καλά καλά ανοίξουν...
Και δε θα ρίξω το φταίξιμο αλλό...
Απλά δε μάθαμε να τους διεκδικούμε...δεν τους αξίζουμε...
Αν δεν πίστευα...ή μάλλον λάθος...αν δε φοβόμουν... καλύτερα το σκοτάδι....
The light of day it seems to be enslaved
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Παρόμοια θέματα