Νέα

Μετακόμιση λόγω δουλειάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BigJumper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εσείς τι θα επιλέγατε;

• Να ζω στο πατρικό μου κι ας μη γαμήσω ποτέ

Ψήφοι: 13 41,9%
  • Να διαμένω σε δικό μου χώρο κι ας μετράω και τον καφέ

Ψήφοι: 18 58,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης
εσυ ζεις τα σκατα στη γειτονια σου τωρα,τι μου λες για το 96.?
χεστηκα.
τωρα Εσυ τι μπορεις να κανεις?
Μπορεις να ανατρεψεις την κατασταση?
τιποτα...
μονο θεωρια.
Κλασσικος Αθηναιος.
αυτα να θυμασαι,οταν θα περνανεε παρεες κ ορδες μεταναστων κ ''προσφυγων '' διπλα σου κ θα σε χλεαυζουν ενω εσυ κ ο καθενας θα κανετε του μπεκι...με σκυμενο κεφαλι σαν τον Ραγια.
τα ραμολιμεντα της δεξιας θελουν απλα να ειναι χριστιανοι (αντε και λευκοι). Οποιος παει εκκλησια και κανει το σταυρο του εχει ηθικες αρχες. Δεν κανει ατιμιες. Δεν ειναι αντικοινωνικος. Ειναι νυκοκυραιος. Δεν κανει εγκληματα. Εγκληματα κανουν οι αθεοι. Μια ζωη τις ιδιες μαλακιες η δεξια.

Επισκέπτης
Επειδη εσενα σου τρωνε το παγκακι στη πλατεια Αττικης θα τη πληρωσει η Ελλαδα; Αλλοι τα κανονιζουν αυτα, ευτυχως οχι εσυ. Και οπως εχω πει κι αλλες φορες, οποιος επιδεικνυει αντικοινωνικη αντεθνικη συμπεριφορα και αρνειται να αφομοιωθει δημιουργωντας προβληματα, δρομο, αυτος και η οικογενεια του. Και οι υποστηρικτες τους μαζι. Εσυ εισαι απ αυτους;

Την αντεθνική συμπεριφορά την επιδεικνύει αυτός που ατιμάζει τα σύνορα της χώρας του και ονομάζει ντόπιους αυτούς από τους οποίους ακριβώς φυλάει την πατρίδα.
Ο λύκος αν φορέσει προβιά , δε γίνεται πρόβατο ! Λύκος παραμένει !

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
χεσε μας με την αλβανολαγνεια σου Κουκη! Ο Αλβανος εκπαιδευεται απο την οικογενεια του να εχει αγριες νοοτροπιες κ να μισει τον Ελληνα. Επειδη παει εκκλησια στην Ανασταση δεν αλλαζει κατι.
Επειδη εσενα σου τρωνε το παγκακι στη πλατεια Αττικης θα τη πληρωσει η Ελλαδα; Αλλοι τα κανονιζουν αυτα, ευτυχως οχι εσυ. Και οπως εχω πει κι αλλες φορες, οποιος επιδεικνυει αντικοινωνικη αντεθνικη συμπεριφορα και αρνειται να αφομοιωθει δημιουργωντας προβληματα, δρομο, αυτος και η οικογενεια του. Και οι υποστηρικτες τους μαζι. Εσυ εισαι απ αυτους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συζητας πολιτικα με τον Πικερ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ευτυχώς ποτέ , κύριε Σαξίδη ! Δεν είμαστε καρκινικά κύτταρα για να επιλέξουμε ένοπλο αγώνα !
Δεν ειναι σεξίδης αγαπητη μου. Ειναι Σεχιδης. Ο Θεοφιλος Σεχιδης που σκοτωσε τους γονεις του πριν χρονια και τους πεταξε στην χωματερη.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Συζητας πολιτικα με τον Πικερ?
Δε πιστευω οτι ειναι ο Πικερ. Οπως εχουν πει και αλλοι, πιστευω ειναι ο Duκe Nukem Δουκας. Οποιος κι αν ειναι εγω μιλαω παντα με σεβασμο στον συνομιλητη μου και παραθετω τα δικα μου επιχειρηματα. Διαβαζουν ολοι, κανουν παραθεση, προαγεται η συζητηση και βγαινει και ενα συμπερασμα. Ετσι γινεται.

Επισκέπτης
Οι Αλβανοι δεν εχουν νοοτροπια μεταναστη. Εχουν νοοτροπια εποικου, γιατι ως εποικοι μετεγκατασταθηκαν μαζικα στη χωρα μας απο τις προδοτικες κυβερνησεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Για μετακομιση μιλαει ο νηματοθετης. Να μετακομισεις εκει που υπαρχει κοινωνικος ιστος. Εκει που θα εχεις συμμαχους και θα εισαι ΕΣΥ ο ισχυρος.

Επισκέπτης
Ζούσα σε πρωτεύουσα νομού της Μακεδονίας, σχετικά κοντά στη Θεσσαλονίκη. Μικρός παράδεισος.
Το εξωτερικό έχει μεγάλη γκάμα καταστάσεων, δε μπορούν να μπουν όλες στο ίδιο καλάθι. Εγώ ήμουν σε μικρό σχετικά μέρος της Αγγλίας. Τυπικά καλή δουλειά και ικανοποιητικά λεφτά, αλλά ουσιαστικά ήταν μία σκατένια δουλειά με πολύ άγχος και πολλές μαλακίες που με οδήγησαν στην απόφαση για αλλαγή. Κατά τ άλλα εύκολες παρέες, εύκολο κράτος, βολικές οι περισσότερες πτυχές της ζωής και πολλές σούρες, κλάμπινγκ κλπ
Ο καιρός σκατένιος το χειμώνα, ανεκτός έως καλός το καλοκαίρι, αν και δεν είναι ότι καλύτερο να χεις τη θάλασσα δίπλα σου και να μη μπορείς να μπεις μεσα :(
Όλα ξεκινάν απ τη δουλειά (αυτό ισχύει σε όλον τον πλανήτη). Αν περνάς καλά εκεί, περνάς παντού. Και οι διαφορές μπορεί να είναι χαοτικές ακόμη και σε εταιρίες που απέχουν 50 μέτρα τα κτίρια τους, ή ακόμα και σε ρόλους εντός της ίδιας εταιρίας.
Κριστοφερ εγραψες πριν οτι στην Αθηνα εχανες πολυ χρονο στις συγκοινωνιες, οτι δεν προλαβαινες να βγαινεις εξω, οτι εχασες την επαφη με τη φυση, οτι οι ανθρωποι ηταν μιζεροι, εχθρικοι, ή τριτοκοσμικοι, Αλβανοι κλπ. Και γενικα οτι εχασες την ηρεμια και τη χαρα της επαρχιας. Μετα οταν πηγες στο εξωτερικο ξαναβρηκες αυτες τις χαρες; Την ηρεμια, την επαφη με τη φυση, τον ελευθερο χρονο;

theofilos sexidis

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2017
Like
10
Πόντοι
0

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Μάλλον το σύνδρομο της συντήρησης λειτούργησε. Κάποιοι δεν είναι για αλλαγες

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
472
Πόντοι
36
Μετα οταν πηγες στο εξωτερικο ξαναβρηκες αυτες τις χαρες; Την ηρεμια, την επαφη με τη φυση, τον ελευθερο χρονο;

Ναι, τα βρήκα όλα αυτά, αλλά το job satisfaction έπεσε πολύ το τελευταίο διάστημα και μ έκανε να φύγω από εκείνο το μέρος. Το χαμηλό job satisfaction με είχε κάνει να φύγω και από την Αθήνα. Η δουλειά καθορίζει αν ένα μέρος το βλέπεις σαν κόλαση ή παράδεισο

Επισκέπτης
Ναι, τα βρήκα όλα αυτά, αλλά το job satisfaction έπεσε πολύ το τελευταίο διάστημα και μ έκανε να φύγω από εκείνο το μέρος. Το χαμηλό job satisfaction με είχε κάνει να φύγω και από την Αθήνα. Η δουλειά καθορίζει αν ένα μέρος το βλέπεις σαν κόλαση ή παράδεισο
αναλογως τον ανθρωπο. Εκτος αν σου κανουν bullying στη δουλεια.

Εξωτερικο ζουσες σε μικρη πολη;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
To_koritsi.jpg
αμα εχεις να γαμησεις δεν εισαι στα 5 λεπτα από καταθλιψη και σχιζοφρενεια.
τωρα και σε επαρχιακα μερη πχ ροδο , κοζανη, βολο, εχει μπουρδελα να γαμησεις σε περιπτωση που δεν εχεις γκομενα-συζυγο.
σε επαρχια που δεν εχει μπουρδελα και δεν εχεις σχεση ναι εκει είναι μαυρη μαλακια. πχ λερο, μυτηληνη, λιμνο, ηγουμενιτσα, ναξο και γενικα όλα τα μικρα νησια

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
472
Πόντοι
36
αναλογως τον ανθρωπο. Εκτος αν σου κανουν bullying στη δουλεια.

Εξωτερικο ζουσες σε μικρη πολη;

Ναι σε μικρή. Πιστεύεις ότι το μόνο άσχημο στη δουλειά είναι το bullying? Τίποτα άλλο δε μπορεί να σε χαλάσει?

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
472
Πόντοι
36
αμα εχεις να γαμησεις δεν εισαι στα 5 λεπτα από καταθλιψη και σχιζοφρενεια.
τωρα και σε επαρχιακα μερη πχ ροδο , κοζανη, βολο, εχει μπουρδελα να γαμησεις σε περιπτωση που δεν εχεις γκομενα-συζυγο.
σε επαρχια που δεν εχει μπουρδελα και δεν εχεις σχεση ναι εκει είναι μαυρη μαλακια. πχ λερο, μυτηληνη, λιμνο, ηγουμενιτσα, ναξο και γενικα όλα τα μικρα νησια

Έτσι ακριβώς. Επαρχία είναι όλα αυτά που είπες, αλλά επαρχία είναι και η Λιβαδειά, Θήβα, Κόρινθος, Κατερίνη, Κοζάνη, Βέροια, Έδεσσα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύγυρος, που είσαι στη μία ώρα από μεγαλούπολη

Επισκέπτης
Ναι σε μικρή. Πιστεύεις ότι το μόνο άσχημο στη δουλειά είναι το bullying? Τίποτα άλλο δε μπορεί να σε χαλάσει?
αν εισαι φιλοδοξος το οτι δεν ανταποκρινεται στις φιλοδοξιες σου. Και καποια αλλα πραγματα αναλογως τον ανθρωπο.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Ανοίγω το θέμα με βάση μια επαγγελματική πρόταση που είχα πριν από ένα μήνα όπου είχα την ευκαιρία να αλλάξω την δουλειά μου στην επαρχεία με μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα στην Αθήνα.
Το μόνο που θα παρέμενε το ίδιο θα ήταν τα λεφτά που θα έπαιρνα όλα τα άλλα θα άλλαζαν νέα ζωή, νέο σπίτι, νέα δουλειά, νέοι φίλοι. Η πρόταση ήρθε τελείως στα ξαφνικά αλλά με δεδομένο ότι έχω ένα διαμέρισμα στην Αθήνα (Ν.Κόσμο) και ότι στη δουλειά μου είχα δέκα χρόνια στα ίδια σκατά αποφάσισα να την δεχτώ. Εννοείτε ότι μόλις συμφώνησα δε παραιτήθηκα, πήρα άδεια και κατέβηκα στο διαμέρισμα μου στην Αθήνα για να κάνω μια πρόβα τζενεράλ, έτσι κι αλλιώς η συμφωνία θα άρχιζε μετά τον Ιούλιο.
Μόλις πάτησα το πόδι μου στην πρωτεύουσα άρχισα να αγχώνομαι, δλδ εδώ θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου; (ξέχασα να πω ότι η δουλειά θα είναι μόνιμη για τα επόμενα 25 χρόνια) την Αθήνα την ξέρω αρκετά καλά και την επισκέπτομαι τακτικά τα τελευταία 10 χρόνια αλλά τώρα την έβλεπα με άλλο μάτι...΄
Φτάνω στο διαμέρισμα μου στο κέντρο και διαπιστώνω κάτι που ήξερα και τα προηγούμενα χρόνια αλλά δε το έδινα σημασία, ότι είναι πολύ μικρό... Πραγματικά δε γινόταν να ζήσω σε ένα διαμέρισμα 20τμ όταν στην επαρχία έχω μάθει σε 80!!!
Αρχίζω να το σκέφτομαι καλύτερα λέω εδώ το πολύ να μείνω για κάνα μήνα, μετά πρέπει να βρω σπίτι κοντά στη δουλειά(ήταν εκτώς Αθηνών). Κάθομαι και υπολογίζω ότι με νοίκι, λογαριασμούς και βενζίνες, σούπερ-μάρκετ κλπ ίσα ίσα που θα μου έφτανε ο μισθός κάθε μήνα μην πω ότι κάποιους μήνες θα έμπαινα. Τέρμα τα ταξιδάκια, τέρμα οι βίζιτες τέρμα οι καβάτζες όλα στο νοίκι...
Αρχίζω και αγχώνομαι σοβαρά, για 5 μέρες κοιμόμουν και ξυπνούσα με τον ίδιο καημό δλδ πως θα τα βγάλω πέρα στο μέλλον; δε θα βγάλω ένα καλύτερο μισθό; Ναι, αλλά και τα έξοδα θα είναι περισσότερα οικογένεια, ΕΝΦΙΑ μλκίες...
Για να μην πολυλογώ πήρα τηλ τον μελλοντικό εργοδότη και ακύρωσα την συμφωνία, σαν το σπίτι σου δεν έχει κι άμα έχεις μάθει να ζεις στο δικό σου για πολλά χρόνια δύσκολα δέχεσαι αλλαγές (είμαι και 36).
Κατά τα χρονικά αυτά των 5 ημερών συνέβησαν πολλά που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τελική μου απόφαση αλλά δε θέλω να τα σχολιάσω, αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ήθελα να αλλάξω την δουλειά μου αλλά δεν ήθελα να αλλάξω την ζωή μου και προσωπικά βάζω πρώτα την ζωή και μετά την δουλειά.
Αυτά τα ολίγα από μένα αν έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία ή θέλετε να πείτε την γνώμη σας παρακαλώ γράψτε χωρίς πάθη και προκαταλήψεις... :hi:
....στ αρχιδια μας τυπε.... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom