tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πολυ σιγουρος εισαι για την ΝΔ φιλαρακι. Η "σαρα" και η "μαρα"(οπως προσβλητικα αναφερεις αν μου επιτρεπεις) τυγχανει ναναι καμποσες χιλιαδες(δε λεω εκατομμυρια) νεοι ελληνες που δεν ειχαν ξαναψηφισει και που δεν προκειται ποτε να ψηφισουν ΝΔ και πασοκ με αυτα που περνανε εξαιτιας τους. Να το θυμασαι αυτο ;)
δεν είμαι καθόλου σίγουρος για κανέναν... υποστηρίζω ότι σε 5 χρόνια από σήμερα δεν θα υφίστανται πλέον τα παραδοσιακά κόμματα που υπάρχουν σήμερα (τό έχω ξαναγράψει) και θα αντικατασταθούν από
(0) φασιστικό
(1) ακροδεξιό (το οποίο θα πάρει κάποιους γκαγκάδες του μιχαλοβλάκα και μερικούς καμμένους του καμμένου) με περίπου 4-5%
(2) δεξιό στα πρότυπα της χριστιανοδημοκρατίας στην Ευρώπη (ΝΔ, μέρος των ΑΝΕΛ, μερος της ΧΑ οι νοικοκυραίοι να πούμε που δεν έχουν σχέση με τα χρυσαύγουλα, μέρος του ΠΑΣΟΚ)
(3) κεντρώο στα πλαίσια των φιλελευθέρων (μέρος ΠΑΣΟΚ και μέρος ΔΗΜΑΡ)
(4) σοσιαλδημοκρατικό (μερος ΣΥΡΙΖΑ, μερος ΠΑΣΟΚ, μέρος ΔΗΜΑΡ)
(5) αριστερό (κάτι σαν το λίνκε με μερος ΣΥΡΙΖΑ, μέρος ΚΚΕ και λοιπά γκρουπάκια της αριστεράς)
(0) κομμουνιστικό
εξουσία θα παίζουνε (2), (3), (4)... είτε (2)-(3) είτε (3)-(4) είτε (2)-(3)-(4)...
τα (1) και (5) θα είναι οι μαιντανοί της βουλής ενώ τα (0) πρακτικά ανύπαρκτα .....