Νέα

Μεσημεριανές κατινίστικες εκπομπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα γιαννακης2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ποιος να μας αρέσει από αυτούς τους μαλάκες

OP
OP
Γ

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω για την συμπαρασταση στις ιδεες μου, συναγωνιστες! Θελουν πολυ ξυλο παντως αυτα τα καθικια!

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μοναχά Θέλουν ξύλο πάντως αυτά τα καθίκια, παλούκωμα θέλουν και κρέμασμα ανάποδα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
4) Ποιον αλλο πουστη...ξεχασα? Τεσπα,αν θυμηθειτε αλλους & αλλες , συμπληρωστε με..
H Nατασα Ραγιου που εξαιτιας της αυτοκτονησε πατερας που ειχε κατηγορηθει απο την κιτρινη κωλοεκπομπη της οτι βιασε το παιδακι του..Αντι να ειναι αυτη μεσα ειναι ο αλλος 3 μετρα κατω απο το χωμα
Δρουζα-Στεφανιδου-Λαμπιρη εκφραζουν την αγαμητη,την αδερφη,την ξεκωλιαρα wanabe star made in Psolonaki κτλ
Με λιγα λογια για τον πεουλα το ολο περιεχομενο και περιτυλιγμα που εχουν
Η καθε καρακατιναρα κομπλεξικη βλαχαρα Λαμπιρη,Δρουζα και ολος ο οχετος που θελει να λεγεται δηθεν για το χαιλικι ''δημοσιογραφος΄΄ αφου μου εμαθε τα σουσι και τις αστακομακαροναδες καπηλευεται(με την ανοχη ΗΛΙΘΙΩΝ που την καραγουσταρουν και στελνουν και μηνυματα)το καθε τσολι που ο γαμιας του περασε στο κεφαλι και καλα οτι ειναι σταρ...

''Δεν υπαρχει ελληνικο σταρ συστεμ,ολο αυτο το πραγμα ειναι μια μεγαλη μαλακια''
Ταδε εφη σε συνεντυξη στο PLAYBOY κατι χρονακια πριν
Βλασης Μπονατσος
Rest In Peace

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
H Nατασα Ραγιου φίλε μου μπήκε στην Βουλή!!! :headbang: :jerking:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρουμε αν ο πατέρας βίασε όντος τα παιδία του, και αυτοκτόνησε αυτός ή τον αυτοκτόνησαν

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν ξέρουμε αν ο πατέρας βίασε όντος τα παιδία του, και αυτοκτόνησε αυτός ή τον αυτοκτόνησαν
Στην ηλεκτρονικη σελιδα της εφημεριδας ΤΑ ΝΕΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ θα βρεις πληροφοριες για το συμβαν που ειχε συγκλονισει την Ελλαδα καποια χρονια πριν
Ντροπη και αισχος να δικαζουν και να κιτρινιζουν την κατασταση 5 κωλοτρυπιδες σε αυτο τον τοπο

OP
OP
Γ

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο ρε psolara! Τις ξεχασαμε ολες αυτες! Απο το στομα μου τις πηρες...Πορνιδια-Πουτανιδια του κερατα, μαλακισμενα περα ως περα !!! Σε σωμα αλλα και σε ψυχη πιστευω...

Η τιμωρια τους δε...θα αρμοζε να ηταν :
Γαμησι δωρεαν επι καθημερινης βασεως απο τους χρηστες μονο του forum εδω, σε ολες τις στασεις, το δε πρωκτικο θα μπορουσε να συνδυαστει με μια ακομα εκ τις ανωθεν, ωστε να φωναζουν ταυτοχρονως και οι δυο "μπρος τα καλη, τι 'ναι ο πονος!" & "σκισε με Οδυσσεα Ανδρουτσο μου, ελα και συ Καραισκακη μου!"

Αει σιχτιρ σιχαμενα οντα! Το μουνι σας μονο να περναει καλα και να τα κονομαει...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Αυτοκτόνησε φίλε την ώρα που έπαιζε η εκμπομπήτης και διακόπηκε αμέσως, ο πατέρας αυτός ζούσε στο Αίγιο.
Και ο Μικρούτσικος εχει στην πλάτη του μια αυτοκτονία...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ντροπη και αισχος να δικαζουν και να κιτρινιζουν την κατασταση 5 κωλοτρυπιδες σε αυτο τον τοπο

Το ξαναλέω η Ράγιου μπήκε στη Βουλή, πείτε μου αυτή φταίει οι εμείς...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μπραβο ρε psolara! Τις ξεχασαμε ολες αυτες! Απο το στομα μου τις πηρες...Πορνιδια-Πουτανιδια του κερατα, μαλακισμενα περα ως περα !!! Σε σωμα αλλα και σε ψυχη πιστευω...

Η τιμωρια τους δε...θα αρμοζε να ηταν :
Γαμησι δωρεαν επι καθημερινης βασεως απο τους χρηστες μονο του forum εδω, σε ολες τις στασεις, το δε πρωκτικο θα μπορουσε να συνδυαστει με μια ακομα εκ τις ανωθεν, ωστε να φωναζουν ταυτοχρονως και οι δυο "μπρος τα καλη, τι 'ναι ο πονος!" & "σκισε με Οδυσσεα Ανδρουτσο μου, ελα και συ Καραισκακη μου!"

Αει σιχτιρ σιχαμενα οντα! Το μουνι σας μονο να περναει καλα και να τα κονομαει...
Ενα massive bukakke απο 31000 μελη ειναι η καλυτερη λυση πιστευω :rockon: :rockon: :rockon:
-Κατι τετοια πατσοπουρα δεν γαμαω-μονο τα χυνω :rockon:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Η αντίδραση του κόσμου μονό μπορεί κάτι να κάνει γι’αυτα τα μουνοκολωτρξεσκονοπανα

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.239
Πόντοι
6.765
Να μην ξεχάσουμε και τον βουλευτή Βαίτση Αποστολάτο που έλεγε και αυτός τις παπαριές του στα μεσημεριανά...Πριν από κανα δίμηνο έπαθα μια δηλητηρίαση και έμεινα σπίτι 2 μέρες.Τάσεις αυτοκτονίας με έζωσαν με αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση ...

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αφού δεν αυτοκτόνησες φιλέ είσαι τυχερός :rockon:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μαύρα τα χάλια της τιβις η νύφη κασσιδιάρα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Να μην ξεχάσουμε και τον βουλευτή Βαίτση Αποστολάτο που έλεγε και αυτός τις παπαριές του στα μεσημεριανά...Πριν από κανα δίμηνο έπαθα μια δηλητηρίαση και έμεινα σπίτι 2 μέρες.Τάσεις αυτοκτονίας με έζωσαν με αυτά που έβλεπα στην τηλεόραση ...

Θα έλεγα ότι ο Βαίτσης έχει θετική παρουσία στην τηλεόραση, και κυρίως για θέματα που μας ενδιαφέρουν!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κι εγω για πουτσες και μουνια μιλαω τοσα χρονια,οπως ο Βαιτσης,αλλα δε μπηκα στη βουλη. Τελως παντων. Παντως τον Βαιτση τον γουσταρω (αν εξαιρεσεις την παραταξη που τον επελεξε),γιατι εχει ωραιο στυλ και κουλτουρα. Θυμαμαι πριν αρκετα χρονια στο Ηρωδειο, παρακολουθουσα τα τρομερα παιδια του Κοκτω σε μουσικη Philip Glass και καθοταν ακριβως διπλα μου. Εξαιρετικος.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
o Βαιτσησ στισ εκπομπεσ ελεγε οτι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑι για να εισαι ΑΝΤΡΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ,να προτρεπεισ την γυναικα σου,να γαμιεται με αλλουσ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΣΕ ΒΑΡΕΘΕΙ..Αυτοσ ο κραγμένοσ βγήκε βουλευτήσ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
θρασκια,μπαρμπα,δρουζα,λοη,σκοδρα,κατινιδου,βαμπιρη,καραβατου το νεο φεμινιστικο κινημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom