Νέα

Μεσημεριανές κατινίστικες εκπομπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα γιαννακης2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
'ετσι όπως πάμε σε λίγοθα βλέπουμε χριστιανούς να ρίχνονται στα λιοντάρια.....και το πλήθος να αλαλάζει...και η μπεζαντάκου διαιατητής....βρε δε γαμ.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
'ετσι όπως πάμε σε λίγοθα βλέπουμε χριστιανούς να ρίχνονται στα λιοντάρια.....και το πλήθος να αλαλάζει...και η μπεζαντάκου διαιατητής....βρε δε γαμ.....
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή.
Άντε ένα χρόνο ακόμη να ακούς τι φορούσε η τάδε κατίνα προχθές το βράδυ.
Μόλις πέσει η τηλεθέαση, που θα πέσει γιατί το πραγματικό κατιναριό (δηλαδή εμείς   :rockon: :rockon: :rockon: ) θα βαρεθεί κάποια στιγμή, τότε θα βγούν και οι λέοντες στα παράθυρα να κατασπαράξουν χριστιανούς.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομιζω (κ ελπιζω να μην) να ανεχοταν η ελληνικη κοινωνια κατι τετοιο...

Ναι καλά... να είσαι σίγουρη ότι είναι έτοιμη...

Γιατί άλλωστε έχουν τόση τηλεθέαση τα μεσημεριανά ξεκατινιάσματα?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε παιδια αυτη που δεν παλευεται με τιποτα ειναι η στεφανιδου.ειναι πολυ σπαστικη και κρυος ανθρωπος ασε που δεν αφηνει να γινει πολιτισμενη κουβεντα και μιλαει πανω απο τις φωνες ολων.εγω απορω ποιος νοημον ανθρωπος βλεπει τετοιες εκπομπες.

Τύφλα να έχει η Όπρα ε;;;
Αντιγραφή σκέτη ;)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Ρε παιδια σας αρεσει αυτη η κατασταση που υπαρχει τα τελευταια χρονια στην Ελληνικη τηλεοραση σε ολη σχεδον την μεσημεριανη ζωνη?

Να βλεπετε "πανελς" πλαισιομενα απο ομοφυλοφιλους (δεν εχω τιποτα με αυτους,αλλα εχει παραγινει το κακο) & επισης κατ'εμε πορνιδια (σχεδον ολες), να ξεκατινιαζοντε να οριωντε και να χτυπιουντε να θελει ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου...να περνουν τηλεφωνα "ο αντρας μου εχει γκομενα & για αυτο θα τον κερατωσω και γω και μαλιστα με λεφτά αντρακλα" και δεν ξερω και γω...τι αλλες μαλακιες!!

Η βλακεια στην απολυτη ανυψωση της! Να ασχολουντε κυριολεκτικα με ΜΑΛΑΚΙΕΣ και να εχουν και αυτους τους ηλιθιους δηθεν συμβουλους να ....συμβουλευουν! Δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο παρα "τι φορεσε ο ταδε τραγουδιστης" ή "τι κυλοτακι εβαλε η ταδε παρουσιαστρια" ή "τι αμαξι πηρε ο γιος του παρτα-ολα".

Θα επρεπε να μας προβληματιζει αυτη η παρακμη της ελληνικης κοινωνιας? Και ξερω πολλους & πολλες που τα βλεπουν!!!

Αληθεια ποια ειναι η αποψη σας? Σας αρεσουν...?

Ποιος καθεται στο σπιτι του το μεσημερι?
Νοικοκυρες και ανεργοι. Εκει απευθυνεται.

jimmysnake

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...Είναι η ώρα που επιστρέφουν οι δημόσιοι υπάλληλοι-η μισή Ελλάδα, εγώ ανήκω στην άλλη μισή που τούς συντηρεί- σπίτι (σκέψου το λίγο)...γι'αυτό είναι έτσι προγραμματισμένες...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
...Είναι η ώρα που επιστρέφουν οι δημόσιοι υπάλληλοι-η μισή Ελλάδα, εγώ ανήκω στην άλλη μισή που τούς συντηρεί- σπίτι (σκέψου το λίγο)...γι'αυτό είναι έτσι προγραμματισμένες...

Οσο τις βλεπει ο κοσμος και δεν επεμβαινει το ΕΣΡ θα υπαρχουν.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Εγώ το ΣΤΑΡ το έχω βγάλει από το τηλεκοντρόλ, για να μην πέσω ούτε κατά τύχη πάνω του!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Αυτό είναι... ανόητο δελτίο

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Εγώ το ΣΤΑΡ το έχω βγάλει από το τηλεκοντρόλ, για να μην πέσω ούτε κατά τύχη πάνω του!
Ξαναβαλτο .... βλεποντας ειδησεις στα αλλα κλαις ολη μερα
"ηρθε το τελος " νομιζω ειναι το συνθημα τους
με το σταρ γελας λιγο.... κοροιδευεις και απο σποντα ακους καμμια ειδηση
ασε που εχει και ταινιουλες οταν οι αλλοι εχουν επαναληψεις η τωρα τελευταια πολιτικες (τελειως αδιαφορες) συζητησεις

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Θα ήθελα ναξερα αυτοί οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν εκεί μέσα δεν κοκκινίζουν από ντρομπή για αυτό που κάνουν, ο Δρακάκης (τι βλάκας Θεέ μου), ο Λιάτσος (θυμάστε τα καραγκιοζιλίκια με την Βίσση)κ.α.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Φίλε pacwman δεν το παίζω υπεράνω αλλά όσο και αν έχω προσπαθήσει να δω το νεανικό δελτίο και την Λαμπίρι με έχει πιάσει μελαγχολία...

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Φίλε pacwman δεν το παίζω υπεράνω αλλά όσο και αν έχω προσπαθήσει να δω το νεανικό δελτίο και την Λαμπίρι με έχει πιάσει μελαγχολία...
Ε καλα μαλλον καταλαβες οτι κι εγω πλακα κανω...
αλλα γενικα ρε  γμτ τα δελτια ειδησεων....πολυ πικρα αφηνουν

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Πίκρα μπορεί να βγάζουν αλλά αυτές είναι οι ειδήσεις, πέφτει ένα αεροπλάνο π.χ. πρέπει να το μάθεις, δεν μπορείς να βλέπεις για τον νέο έρωτα την κάθε σκυλούς ξεκωλιάρας!!!

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Βρε παιδιά τα κανάλια εκτελούν κοινωνικό έργο…..χα  χα .
Για να δουλεύουν και οι ψυχίατροι, για να πουλούν τηλεοράσεις τα μαγαζιά γιατί τις σπάμε με τα νεύρα μας, για να μας κοιμίζουν…….
Και φυσικά να λύσουν τη ανεργία ….δε βλέπετε πως μαζεύονται σαν τα γομάρια εκεί περά και οι άλλοι –ες  τους χειροκροτούν (τα βλήματα).
Αν τα μαζέψουμε όλα αυτά τα τούβλα φτιάχνουμε ένα ίδρυμα …..

OP
OP
Γ

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα...θα μιλησω λιγο σκληρα αλλα ετσι νιωθω για αυτους (ενταξει,δεν ειναι στις μεσηριανες τωρα,αλλα μαλλον βαλαν τα θεμελια για το χαλι που βλεπουμε σημερα) :

1) Αν εβρισκα την Ανιτα Πανια στο δρομο μπορει και να της μαυριζα το ματι για την τοσο εκμεταλευση που εριξε ολα αυτα τα χρονια σε ατομα μειωμενης νοητικης ικανοτητας, που μονο για λυπηση ηταν & οχι για περιγελους, προκειμενου να ωφεληθει η τσεπη της καθως και των συνεργατων της στην εκπομπη...

2) Φτυσιμο επισης στον Μικρουτσικο που το'παιζε για αρκετο καιρο "ψυχολογος" φερνοντας στο στουντιο ανθρωπους για να βγαλουν τα εσωψυχα τους, να παιξουν ξυλο καμια φορα, να βριζοντε μεταξυ τους & να ξεφτυλιζοντε, για να...ωφεληθει επισης η τσεπη του απο την ακροαματικοτητα και η εκπομπη γενικοτερα.

3) Ψινακης: μεγαλος πουσταρας της show biz (καλα...δεν σας λεω & τιποτα καινουργιο!). Βρωμοστομιες & σιχαμενο χιουμορ που πηγαζει μαλλον ....απο τον "ανοιχτο" σε προχωρημενες ιδεες... κολο του!

4) Ποιον αλλο πουστη...ξεχασα? Τεσπα,αν θυμηθειτε αλλους & αλλες , συμπληρωστε με..

Sorry, αν σας αρεσουν μερικοι απο τους ανωθεν ισως, αλλα εμενα απεχθεια μου προκαλουν!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Πίκρα μπορεί να βγάζουν αλλά αυτές είναι οι ειδήσεις, πέφτει ένα αεροπλάνο π.χ. πρέπει να το μάθεις, δεν μπορείς να βλέπεις για τον νέο έρωτα την κάθε σκυλούς ξεκωλιάρας!!!
Θα μπορουσα να το μαθαινα με διαφορετικο τροπο και θα προτιμουσα διαφορετικη σταση των δημοσιογραφων τοσο απεναντι στους παθοντες οσο και απεναντι σε χαιδεμενους "μαιντανους"

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506

Stories

Νέο!