Νέα

-ΜΕΣΑ στο μυαλο του Πετρου Γαιτανου.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-Τι συμβαινει αραγε εκει μεσα πραγματικα?

• -Εχει χαθει η μπαλα...

Ψήφοι: 2 5,0%
  • -Εχει βρεθει η μπαλα....

• -Τιποτα,απολυτως τιποτα,εκλεισε το μαγαζι...

Ψήφοι: 9 22,5%
  • -Μαλωσανε ο νωτιαιος μυελος με την φαια ουσια και πηρανε διαζυγιο...

Ψήφοι: 4 10,0%
  • ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ....

Ψήφοι: 9 22,5%
  • -ΜΙΑ κατηγορια μονος του!

• -Τελικα τον ψεκαζουνε!

Ψήφοι: 12 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πέτρος Γαϊτάνος: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το sex»
Για το sex, τον γάμο, τον έρωτα και την ερωτική επιθυμία μίλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος.
Έχει υπάρξει ποτέ υπερσεξουαλικός στην ζωή του; «Όχι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το sex. Ποτέ δεν μ’ ενδιέφερε. Σέβομαι τον έρωτα. Προτιμώ περισσότερο ένα φιλί και ένα τρυφερό χάδι από το να υπάρξει αυτό που λέγεται sex» τόνισε στο ΕΓΩ και  παραδέχθηκε ότι υπήρξαν μεγάλες περίοδοι στη ζωή του που είχε ερωτική αποχή: «Φυσικά και υπήρχαν περίοδοι που είχα ερωτική αποχή. Γενικά στη ζωή μου είναι ένας πολύ μαζεμένος άνθρωπος». Έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα; «Νομίζω ότι δυνατά ερωτεύτηκα μία φορά. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, με πολύ έντονα συναισθήματα, πολύ θετικά και αρνητικά μαζί. Μου έχει αφήσει όμως πιο πολύ πικρία γιατί ο έρωτας είναι μια πάρα πολύ έντονη παγίδα».

Πηγή:

Σαν πετυχει η μαλακία τυφλα να χει το γαμησι....

Το είδα πιο κάτω στην υπογραφή σου και έλιωσα στο γελιο!

Ταιριάζει ταμάμ!

:2funny: :2funny: :2funny:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:grin: :grin:

Συνημμένα

• 1350480718-zwi-en-mpafw-petros-gaitanos-xrysi-avgi-asteia-eikona.jpg
    1350480718-zwi-en-mpafw-petros-gaitanos-xrysi-avgi-asteia-eikona.jpg
    109 KB · Εμφανίσεις: 18

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=166962.0;attach=483780;image[/img[/URL]]

έχει κάτι που με το που τον βλέπω μου έρχετε από ένστικτο στο μυαλό
"ο άνθρωπος αυτός είναι πολύ κακός"  ;D
πραγματικά πολύ σπάνιο για μένα να κρίνω κάποιον από το ύφος και το πρόσωπο...αλλά αυτός έχει something evil !!!  :)

υγ
μπρ ανατρίχιασα... :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ζηλεύεις μαν! γιατί κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, υπάρχει κρίση δεν υπάρχει, έχει δουλειά στο φουλ :priest: ενώ εσύ την μία δουλεύεις και την άλλη άνεργος... :s&m_1:
ας ειναι καλα το παγκαρι της εκκλησιάς.... :2funny:
τυπε εγω εχω δουλεια... :birdman:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Θα έλεγα ότι είναι γελοίος καί αξιολύπητος αλλά απλά θα τον κολάκευα  :headbang: , άσε που μπορεί....να με κάνει ντα καί ή Μπέσυ Αργυράκη  ή προστάτιδα του :2funny: :2funny: :2funny: !

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Θα έλεγα ότι είναι γελοίος καί αξιολύπητος αλλά απλά θα τον κολάκευα  :headbang: , άσε που μπορεί....να με κάνει ντα καί ή Μπέσυ Αργυράκη  ή προστάτιδα του :2funny: :2funny: :2funny: !
η Μπέθυ  :2funny: :2funny: :2funny: να ναι καλά...!

Επισκέπτης
θελουμε Γαιτανο για υπουργο παιδειας :rockon: :rockon:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
-Σημερα διαβασα αυτο!
-Ανθρώπινη μορφή έχουν, σύμφωνα με τον Πέτρο Γαϊτάνο, οι δαίμονες που συχνά κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα επιλέγει ο κ. Γαϊτάνος για τις μετακινήσεις του.

Μάλιστα, όπως ομολόγησε, κάποτε ήρθε αντιμέτωπος με έναν από αυτούς τον οποίο άρπαξε από το γιακά και τον πέταξε έξω από το συρμό.

«Αποφεύγω τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δαίμονες συχνά έχουν... μορφή ανθρώπινη και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι. Συχνά βλέπω φαινομενικά απλούς ανθρώπους να με προσφωνούν και να με καλημερίζουν σαν να με ξέρουν με κάποιο τρόπο.

Μάλιστα κάποτε άρπαξα έναν τέτοιο από τον γιακά και βροντόφωναξα με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού «Σπορά του Μαγώγ! Οπλή του Βαάλ! Μύκητα του Γιογκόθ! Σύγχρονε Φιλίσταιε! Ο αφέντης σου δεν είναι και δικός μου αφέντης! Εξαφανίσου στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας!».

Σύμφωνα με τον κ. Γαϊτάνο ο άντρας κατέβηκε πανιασμένος στην αμέσως επόμενη στάση του μετρό. «Οι δαίμονες φρίττουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Χριστού και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις» είπε χαρακτηριστικά.

-  :S ΛΕΤΕ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΤΡΙΧΟΣ?
σεναριογραφος ειναι ?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Μάλιστα, όπως ομολόγησε, κάποτε ήρθε αντιμέτωπος με έναν από αυτούς τον οποίο άρπαξε από το γιακά και τον πέταξε έξω από το συρμό.
σαν τον Πιτ Παπαδακο που νικησε τον Σατανα...εγραψε κ δυο βιβλια επ αυτου... :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom