apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ηταν διαμονας τυπεΤου έκανε κι εντύπωση που πάνιασε ο άνθρωπας..
γιατι ηταν διαμονας τυπεΤου έκανε κι εντύπωση που πάνιασε ο άνθρωπας..
Φαντάσου σου το σε ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ κύρηγμα με πλήθος πιστών,απο των ΑΝΘΙΜΟ
γιατι ηταν διαμονας τυπε
-Σημερα διαβασα αυτο!
-Ανθρώπινη μορφή έχουν, σύμφωνα με τον Πέτρο Γαϊτάνο, οι δαίμονες που συχνά κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα επιλέγει ο κ. Γαϊτάνος για τις μετακινήσεις του.
Μάλιστα, όπως ομολόγησε, κάποτε ήρθε αντιμέτωπος με έναν από αυτούς τον οποίο άρπαξε από το γιακά και τον πέταξε έξω από το συρμό.
«Αποφεύγω τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δαίμονες συχνά έχουν... μορφή ανθρώπινη και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι. Συχνά βλέπω φαινομενικά απλούς ανθρώπους να με προσφωνούν και να με καλημερίζουν σαν να με ξέρουν με κάποιο τρόπο.
Μάλιστα κάποτε άρπαξα έναν τέτοιο από τον γιακά και βροντόφωναξα με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού «Σπορά του Μαγώγ! Οπλή του Βαάλ! Μύκητα του Γιογκόθ! Σύγχρονε Φιλίσταιε! Ο αφέντης σου δεν είναι και δικός μου αφέντης! Εξαφανίσου στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας!».
Σύμφωνα με τον κ. Γαϊτάνο ο άντρας κατέβηκε πανιασμένος στην αμέσως επόμενη στάση του μετρό. «Οι δαίμονες φρίττουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Χριστού και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις» είπε χαρακτηριστικά.
- :S ΛΕΤΕ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΤΡΙΧΟΣ?
τυπε και εμενα μου εκανε εντυπωσηερώτηξις .. που το διάβασες (αν το διάβασες) ?????
Ξερετε αν στο Β12 Πετραλωνα-Λοφο του Στρεφη που χρησιμοποιω εχει δαιμονες?
Aγιε εισαι ο πλεον ειδικος και ευχαριστω για την απαντησηΦωνάξτε με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού «Σπορά του Μαγώγ! Οπλή του Βαάλ! Μύκητα του Γιογκόθ! Σύγχρονε Φιλίσταιε! Ο αφέντης σου δεν είναι και δικός μου αφέντης! Εξαφανίσου στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας!».
Αν λάβει μπεζουλί απόχρωση, είναι σίγουρα Δαίμων.
Φωνάξτε με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού «Σπορά του Μαγώγ! Οπλή του Βαάλ! Μύκητα του Γιογκόθ! Σύγχρονε Φιλίσταιε! Ο αφέντης σου δεν είναι και δικός μου αφέντης! Εξαφανίσου στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας!».
Αν λάβει μπεζουλί απόχρωση, είναι σίγουρα Δαίμων.
τυπε και εμενα μου εκανε εντυπωση
και δες τι βρηκα
«Το προφίλ στο facebook είναι ψεύτικο, κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομά μου», λέει στο newsbeast.gr
Σε ψεύτικα προφίλ που δημιουργούνται στο Facebook αποδίδει ο Πέτρος Γαΐτάνος, μιλώντας στο newsbeast.gr, τις δηλώσεις που τον θέλουν να μην χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς παλαιότερα «πέταξε έναν δαίμονα έξω από το μετρό».
Ο Γαϊτάνος μας είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να πω τίποτα, μόνο ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομά μου. Δεν πρέπει να ασχολείται κανείς με αυτά τα πράγματα. Μόνο αυτό έχω να πω. [size=10pt][size=10pt]Αντιλαμβάνομαι ότι με παίρνετε με αγάπη αλλά το θέμα είναι φως φανάρι[/size][/size]. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους».
Ο κ. Γαϊτάνος ξεκαθαρίζει ότι για την ώρα δεν έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάτι, όμως, που, όπως λέει, σκέφτεται.
Νωρίτερα, είχε γραφτεί πως ανθρώπινη μορφή έχουν, σύμφωνα με τον Πέτρο Γαϊτάνο, οι δαίμονες που συχνά κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα επιλέγει ο κ. Γαϊτάνος για τις μετακινήσεις του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, δημοσιεύουμε στο ίδιο θέμα τη τοποθέτησή του...
-ΑΜΑ τον ελεγε "πισω μωρη μουνοψειρα του ζιμπουθ" η κανα "οξω παλιοκαραφλη σερβιετα του τσιμπουκ" θα καταλαβαιναμε ολοι οτι ο πετραν "ποσταρει" αναμεσα μας....Αποκλείεται να τον είπε μύκητα. Αυτά είναι από λαβκραφτ.
τι οργιο εισαι ρε τραβογκοθ!ερώτηξις .. που το διάβασες (αν το διάβασες) ?????