Νέα

-ΜΕΣΑ στο μυαλο του Πετρου Γαιτανου.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-Τι συμβαινει αραγε εκει μεσα πραγματικα?

• -Εχει χαθει η μπαλα...

Ψήφοι: 2 5,0%
  • -Εχει βρεθει η μπαλα....

• -Τιποτα,απολυτως τιποτα,εκλεισε το μαγαζι...

Ψήφοι: 9 22,5%
  • -Μαλωσανε ο νωτιαιος μυελος με την φαια ουσια και πηρανε διαζυγιο...

Ψήφοι: 4 10,0%
  • ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ....

Ψήφοι: 9 22,5%
  • -ΜΙΑ κατηγορια μονος του!

• -Τελικα τον ψεκαζουνε!

Ψήφοι: 12 30,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Επισκέπτης
Ξερετε αν στο Β12 Πετραλωνα-Λοφο του Στρεφη που χρησιμοποιω εχει δαιμονες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
-Σημερα διαβασα αυτο!
-Ανθρώπινη μορφή έχουν, σύμφωνα με τον Πέτρο Γαϊτάνο, οι δαίμονες που συχνά κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα επιλέγει ο κ. Γαϊτάνος για τις μετακινήσεις του.

Μάλιστα, όπως ομολόγησε, κάποτε ήρθε αντιμέτωπος με έναν από αυτούς τον οποίο άρπαξε από το γιακά και τον πέταξε έξω από το συρμό.

«Αποφεύγω τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δαίμονες συχνά έχουν... μορφή ανθρώπινη και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητοι. Συχνά βλέπω φαινομενικά απλούς ανθρώπους να με προσφωνούν και να με καλημερίζουν σαν να με ξέρουν με κάποιο τρόπο.

Μάλιστα κάποτε άρπαξα έναν τέτοιο από τον γιακά και βροντόφωναξα με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού «Σπορά του Μαγώγ! Οπλή του Βαάλ! Μύκητα του Γιογκόθ! Σύγχρονε Φιλίσταιε! Ο αφέντης σου δεν είναι και δικός μου αφέντης! Εξαφανίσου στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας!».

Σύμφωνα με τον κ. Γαϊτάνο ο άντρας κατέβηκε πανιασμένος στην αμέσως επόμενη στάση του μετρό. «Οι δαίμονες φρίττουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Χριστού και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις» είπε χαρακτηριστικά.

-  :S ΛΕΤΕ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΤΡΙΧΟΣ?

ερώτηξις .. που το διάβασες (αν το διάβασες) ?????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ερώτηξις .. που το διάβασες (αν το διάβασες) ?????
τυπε και εμενα μου εκανε εντυπωση
και δες τι βρηκα
«Το προφίλ στο facebook είναι ψεύτικο, κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομά μου», λέει στο newsbeast.gr

Σε ψεύτικα προφίλ που δημιουργούνται στο Facebook αποδίδει ο Πέτρος Γαΐτάνος, μιλώντας στο newsbeast.gr, τις δηλώσεις που τον θέλουν να μην χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς παλαιότερα «πέταξε έναν δαίμονα έξω από το μετρό».

Ο Γαϊτάνος μας είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να πω τίποτα, μόνο ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομά μου. Δεν πρέπει να ασχολείται κανείς με αυτά τα πράγματα. Μόνο αυτό έχω να πω. Αντιλαμβάνομαι ότι με παίρνετε με αγάπη αλλά το θέμα είναι φως φανάρι. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους».

Ο κ. Γαϊτάνος ξεκαθαρίζει ότι για την ώρα δεν έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάτι, όμως, που, όπως λέει, σκέφτεται.

Νωρίτερα, είχε γραφτεί πως ανθρώπινη μορφή έχουν, σύμφωνα με τον Πέτρο Γαϊτάνο, οι δαίμονες που συχνά κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα επιλέγει ο κ. Γαϊτάνος για τις μετακινήσεις του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, δημοσιεύουμε στο ίδιο θέμα τη τοποθέτησή του...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Ξερετε αν στο Β12 Πετραλωνα-Λοφο του Στρεφη που χρησιμοποιω εχει δαιμονες?

Φωνάξτε  με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού «Σπορά του Μαγώγ! Οπλή του Βαάλ! Μύκητα του Γιογκόθ! Σύγχρονε Φιλίσταιε! Ο αφέντης σου δεν είναι και δικός μου αφέντης! Εξαφανίσου στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας!».

Αν λάβει μπεζουλί απόχρωση, είναι σίγουρα Δαίμων.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μας ξενέρωσε!  :grin:

Επισκέπτης
Φωνάξτε  με στεντόρεια φωνή και έλεος Θεού «Σπορά του Μαγώγ! Οπλή του Βαάλ! Μύκητα του Γιογκόθ! Σύγχρονε Φιλίσταιε! Ο αφέντης σου δεν είναι και δικός μου αφέντης! Εξαφανίσου στο όνομα του Χριστού και της Παναγίας!».

Aγιε εισαι ο πλεον ειδικος και ευχαριστω για την απαντηση

Επισκέπτης

Nα μην του συστηθεί σαν χάρος καλύτερα??

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
τυπε και εμενα μου εκανε εντυπωση
και δες τι βρηκα
«Το προφίλ στο facebook είναι ψεύτικο, κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομά μου», λέει στο newsbeast.gr

Σε ψεύτικα προφίλ που δημιουργούνται στο Facebook αποδίδει ο Πέτρος Γαΐτάνος, μιλώντας στο newsbeast.gr, τις δηλώσεις που τον θέλουν να μην χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς παλαιότερα «πέταξε έναν δαίμονα έξω από το μετρό».

Ο Γαϊτάνος μας είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να πω τίποτα, μόνο ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομά μου. Δεν πρέπει να ασχολείται κανείς με αυτά τα πράγματα. Μόνο αυτό έχω να πω. [size=10pt][size=10pt]Αντιλαμβάνομαι ότι με παίρνετε με αγάπη αλλά το θέμα είναι φως φανάρι[/size][/size]. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους».

Ο κ. Γαϊτάνος ξεκαθαρίζει ότι για την ώρα δεν έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάτι, όμως, που, όπως λέει, σκέφτεται.

Νωρίτερα, είχε γραφτεί πως ανθρώπινη μορφή έχουν, σύμφωνα με τον Πέτρο Γαϊτάνο, οι δαίμονες που συχνά κυκλοφορούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα επιλέγει ο κ. Γαϊτάνος για τις μετακινήσεις του. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, δημοσιεύουμε στο ίδιο θέμα τη τοποθέτησή του...

Με παίρνετε με αγάπη;;;; :grin: :grin: :grin: Ρε τον σατανά, τι είπε...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πάλι καλά που δεν χρησιμοποιώ λεοφορία και τέτοια δλδ ε?
άντε να με πετύχει κανένας Γαιτάνος με το τατού κοτσαρισμένο στο χέρι που γράφει devilboy ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αν είναι καμιά χρυσή αυγή στην εξουσία με κόβω με αλυσίδες για εξωρκισμό η σε κανένα πάσαλο στην πυρά

και ο Γαιτάνος από κάτω να απολαμβάνει το θέαμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αποκλείεται να τον είπε μύκητα. Αυτά είναι από λαβκραφτ.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.452
Πόντοι
2.606
Αποκλείεται να τον είπε μύκητα. Αυτά είναι από λαβκραφτ.
-ΑΜΑ τον ελεγε "πισω μωρη μουνοψειρα του ζιμπουθ" η κανα "οξω παλιοκαραφλη σερβιετα του τσιμπουκ" θα καταλαβαιναμε ολοι οτι ο πετραν "ποσταρει" αναμεσα μας....  :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
2727575-gay_thread.jpg

Επισκέπτης
Τον είχα πετύχει τον άντρακλα, κάπου στο 2002, στον ηλεκτρικό προς Πειραιά!Ήταν με μία γυναίκα - σαβούρα - μαζί και είχε ένα ύφος χιλίων καρδιναλίων!Άσε που όλο κάτι μουρμούραγε, μέσα από τα δόντια του, με αγριεμένο στυλ!
Μάλλον κανένα εξορκισμό θα διάβαζε! :priest: :priest: :priest:
Το γαμάτο της όλης φάσης ήταν το γεγονός ότι ούτε ο Κουλούρης δεν έβαζε τόσο eyeliner στις δόξες του - μιλάμε έτοιμος για Συγγρού!  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Πέτρος Γαϊτάνος: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το sex»
Για το sex, τον γάμο, τον έρωτα και την ερωτική επιθυμία μίλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος.
Έχει υπάρξει ποτέ υπερσεξουαλικός στην ζωή του; «Όχι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το sex. Ποτέ δεν μ’ ενδιέφερε. Σέβομαι τον έρωτα. Προτιμώ περισσότερο ένα φιλί και ένα τρυφερό χάδι από το να υπάρξει αυτό που λέγεται sex» τόνισε στο ΕΓΩ και  παραδέχθηκε ότι υπήρξαν μεγάλες περίοδοι στη ζωή του που είχε ερωτική αποχή: «Φυσικά και υπήρχαν περίοδοι που είχα ερωτική αποχή. Γενικά στη ζωή μου είναι ένας πολύ μαζεμένος άνθρωπος». Έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα; «Νομίζω ότι δυνατά ερωτεύτηκα μία φορά. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, με πολύ έντονα συναισθήματα, πολύ θετικά και αρνητικά μαζί. Μου έχει αφήσει όμως πιο πολύ πικρία γιατί ο έρωτας είναι μια πάρα πολύ έντονη παγίδα».

Πηγή:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom