1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσυ τι εχεις απο τα παραπανω?
έχω μια μεγάλη έλα να στη δείξω μετά.
εσυ τι εχεις απο τα παραπανω?
έχεις ένα δίκαιο αλλά δε θέλω να το γενικεύσω.
κυρίως γιατί έχω γνωρίσει και λαμπρά μυαλά από καθαρά αριστερές οικογένειες.
Mην ζουλεύεις,η ζήλια είναι κακός σύμβουλος!!!τι πίνετε ρε και δε μας δίνετε.........
ε ναι, απολυτα λογικο!έχεις σκεφτεί ότι αυτό μπορεί και να ήταν αποτέλεσμα της τεράστιας καταπίεσης των προηγούμενων δεκαετιών;
Πλακα κανεις; Γιατι τους Γερμανους δεν τους επιασε η καταπιεση μεταπολεμικα απο το καθεστως του χιτλερ και οχι μονο;
εκτος απο τους βλαχομπαροκ Ελληναραδες
το παχος ειναι και δειγμα φτωχεια
το παχος εχει να κανει με την κακη διατροφη
και οι φθηνες τροφες ειναι συνηθως και χαμηλη διατροφικη αξιας
και τις γκόμενες τότενες που πάνε με ξε΄κωλα στα μπάρια να τις βιάζουμε.
τι πίνετε ρε και δε μας δίνετε.........
Το μόνο που απαγόρευε η χούντα άλλωστε!!!επειδη μας απαγορευαν να ακουμε ροκ, και μεις γιναμε μαλακες για να σας εκδικηθουμε.....
εσείς πραγματικά πιστεύετε, ότι η παχυσαρκία είναι για τους "φτωχούς"
δηλαδη στην Ουγκάντα και στην Ινδία και στο Πακιστάν, το μεγάλο ποσοστό είναι παχύσαρκοι;
Eνώ στην Αμερική, στην Γερμανία και γενικότερα στα "πολιτισμένα" κράτη είναι αδύνατοι οι πολίτες;
για πείτε μας τα επιχειρήματα σας, και τι φταιει γιαυτό;
γιατι δεν την βαζεις εδω φωτογραφια να την καμαρωσουμε?έχω μια μεγάλη έλα να στη δείξω μετά.
Γιατι σε μερικες περιπτωσεις δεν τα θελει ο κωλος τους νομιζεις;
Στην Ουγκάντα κ την Ινδιά δεν είναι φτωχοί είναι εξαθλιωμένοι!!!εσείς πραγματικά πιστεύετε, ότι η παχυσαρκία είναι για τους "φτωχούς"
δηλαδη στην Ουγκάντα και στην Ινδία και στο Πακιστάν, το μεγάλο ποσοστό είναι παχύσαρκοι;
Eνώ στην Αμερική, στην Γερμανία και γενικότερα στα "πολιτισμένα" κράτη είναι αδύνατοι οι πολίτες;
για πείτε μας τα επιχειρήματα σας, και τι φταιει γιαυτό;
έχεις σκεφτεί ότι αυτό μπορεί και να ήταν αποτέλεσμα της τεράστιας καταπίεσης των προηγούμενων δεκαετιών;
γιατι δεν την βαζεις εδω φωτογραφια να την καμαρωσουμε?
τι αλλο απαγορευε? για πες εσυ που ταχεις ζησει?Το μόνο που απαγόρευε η χούντα άλλωστε!!!
συμφωνοι.Απο το ενα ακρο, στο αλλο δηλαδη...
Δεν πρεπει καποτε να ισορροπησουμε?
Αλήθεια ποια ήτανε τα εγκληματά τους;;;
...τι αλλο θα'λεγες....στον τράνυ αυτά.
αυτός σας κακομαθαίνει.
Ρώτα κανέναν από αυτούς που πήγανε ''διακοπές'' Μάκρονησο να στα πει,μιας κ γω δεν τα έχω ζήσει!!!τι αλλο απαγορευε? για πες εσυ που ταχεις ζησει?
Το μόνο που απαγόρευε η χούντα άλλωστε!!!