Νέα

Μένανδρος Φουρθιώτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 565
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

αποψη για μενιο - Μένανδρο

• τον αγαπω

Ψήφοι: 24 22,0%
  • τον μισω

Ψήφοι: 85 78,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Ξαναρωτάω. Τι ακριβώς συζητάμε? ότι είναι περισσότερο χαλβάς από τους υπόλοιπους που δεν συζητάμε?
Το οτι μπηκε στο υπουργειο με μπραβους και τσαμπουκαλευτηκε. Αυτο συζηταμε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δυστυχώς συζητάμε ότι τον ανέχτηκε ο Βρούτσης, αντί να κανονίσει να τον αναγνωρίσουν από τις οδοντοστοιχίες μετά τον τσαμπουκά στο υπουργείο. Ο οποίος σιγοντάρει το Βαξεβάνη ψάχνοντας πολιτική δικαίωση. Και από κοντά οι άστοχοι χειρισμοί του Δημοσίας Τάξεως.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.040
Πόντοι
6.056
στο πρώτο σου λέω και εγώ τα μαιμούδεψε τα παραστατικά. Αφού ο νόμος δεν είχε δικλείδα ασφαλείας το κάνανε πολλοί αυτό.
Στο δεύτερο, σου λέω ότι όσοι έχουν δεχτεί τρομοκρατική επίθεση είτε σε σπίτια είτε σε αυτοκίνητα και αιτηθούν φύλαξη, τους τη δίνουν. Δεν ξέρω γιατί κάνανε τα χαζά σπασμωδικά με τις δηλώσεις. Προφανώς και έιχε φρουρά για να αφαιρεθεί.
Εδώ όμως συζητάμε εάν καλώς είχε φρουρά και καλώς έπαιρνε το επίδομα.
Και στις δύο περιπτώσεις πληρούσε τις προϋποθέσεις. Εγώ τον έχω ικανό και να έβαλε μόνος του να κάψουν το αυτοκίνητο για να κάνει αίτηση.
Δεν αλλάζει όμως αυτό ότι ο νόμος του δίνει το δικαίωμα αυτό της φύλαξης με αυτές τις προϋποθέσεις.

Ξαναρωτάω. Τι ακριβώς συζητάμε? ότι είναι περισσότερο χαλβάς από τους υπόλοιπους που δεν συζητάμε?
To οτι το εκαψε ο ιδιος το πιστευω κι εγω,οπως και πολλοι αλλοι.Το θεμα ειναι οτι αλλαξαν το νομο με δικλειδα τα 6-7 χιλιαρικα και εκανε μπουκα (οπως αναφερει ο πρωην υπουργος) στο υπουργειο ζητωντας τα ρεστα. :confused: :confused: :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δυστυχώς συζητάμε ότι τον ανέχτηκε ο Βρούτσης, αντί να κανονίσει να τον αναγνωρίσουν από τις οδοντοστοιχίες μετά τον τσαμπουκά στο υπουργείο. Ο οποίος σιγοντάρει το Βαξεβάνη ψάχνοντας πολιτική δικαίωση. Και από κοντά οι άστοχοι χειρισμοί του Δημοσίας Τάξεως.
μα στον βρούτση θα έπρεπε να εστιάσουμε και καθόλου στα υπόλοιπα. Να λογοδοτήσει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το οτι μπηκε στο υπουργειο με μπραβους και τσαμπουκαλευτηκε. Αυτο συζηταμε.
κάνεις λάθος φίλε. Συζητάμε ΚΑΙ αυτό. Αλλά το κυρίως θέμα που συζητιέται είναι γιατί να συνοδεύεται ο μένιος και γιατί πήρε λεφτά από μέτρο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
κάνεις λάθος φίλε. Συζητάμε ΚΑΙ αυτό. Αλλά το κυρίως θέμα που συζητιέται είναι γιατί να συνοδεύεται ο μένιος και γιατί πήρε λεφτά από μέτρο.
Κοιτα, ψεκασμενοι δεν γινονται επειδη τους ψεκαζουν τα αεροπλανα. Ψεκασμενοι γινονται επειδη η πολιτικη δεν παει χερι-χερι με την ηθικη, αλλα αγκαλιτσα με την διαφθορα και το χρημα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μα στον βρούτση θα έπρεπε να εστιάσουμε και καθόλου στα υπόλοιπα. Να λογοδοτήσει.
Εννοείται. Γιατί αν ήταν μόνον η καταγγελία του αναξιόπιστου του Βαξεβάνη κανείς δε θα ασχολείτο. Άκουσα και τον Κακλαμάνη να δηλώνει πως είναι πρωτοφανές το όλο σκηνικό και πρεπει να γίνει διερεύνηση πλήρης. Αυτός εννοούσε το Μένιο βέβαια, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όσο ήταν ενεργεία ο Βρουτσης δε σήκωσε το θέμα ψηλά και δεν πήγε κατευθείαν στον εισαγγελέα. Και τώρα παριστάνει τι; Τον αδικημένο πρώην υπουργό; Μένιοι συνεχώς θα βγαίνουν. Ανθρώπους να τους βάζουν στη θέση τους απαιτούμε. Όχι τη Μάρθα Βούρτση στο "Είναι πικρά τα ξένα χέρια".

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εννοείται. Γιατί αν ήταν μόνον η καταγγελία του αναξιόπιστου του Βαξεβάνη κανείς δε θα ασχολείτο. Άκουσα και τον Κακλαμάνη να δηλώνει πως είναι πρωτοφανές το όλο σκηνικό και πρεπει να γίνει διερεύνηση πλήρης. Αυτός εννοούσε το Μένιο βέβαια, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όσο ήταν ενεργεία ο Βρουτσης δε σήκωσε το θέμα ψηλά και δεν πήγε κατευθείαν στον εισαγγελέα. Και τώρα παριστάνει τι; Τον αδικημένο πρώην υπουργό; Μένιοι συνεχώς θα βγαίνουν. Ανθρώπους να τους βάζουν στη θέση τους απαιτούμε. Όχι τη Μάρθα Βούρτση στο "Είναι πικρά τα ξένα χέρια".
Ξαναλέω το μόνο θέμα είναι ο υπουργός και η στάση του απέναντι στον οποιονδήποτε πήγε και έκανε φασαρία συνοδεία μπράβων στο υπουργείο. Απαράδεκτη δήλωση.

Τον μένιο δεν τον βλέπω καν, μου είναι αδιάφορος. Τον κάνανε θέμα στο πανελλήνιο ήμαρτον.

Μόνο τη στάση του υπουργού βλέπω. Να τον ξεσκίσουν. Καλά, ο λόγος που το έκανε ο ανύπαρκτος άντρας είναι προφανής, η κλαίουσα που έχασε αξίωμα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Απάτες και με κινητά τηλέφωνα

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Τραγικό να ασχολούμαστε με τον κάθε Μένιο. Αυτό δείχνει όπως σωστά λες την αδυναμία των κρατικών λειτουργών.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.017
Πόντοι
2.606
Κάποιοι πέρασαν και έριξαν στον γάμο του καραγκιόζη-Μένιου.
Ο ίδιος θα το κανόνισε...

Εν τω μεταξύ, λέει ότι το κατήγγειλε ο ίδιος και όπως όλοι ξέρουμε είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
εγω νομιζω οτι η μοσαντ ητανε....
μπορει βεβαια και οι ερυθρες ταξιαρχιες η στην χειροτερη οι μπααντερ μαινχοφ :confused: :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
εχω την εντυπωση οτι επιτελους θα τον σταυρωσουν τον τριπουστα,παθητικο,λαθος της φυσης

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ο Μενιουρας εχει θειο τον Φιλιππο Βρυωνη παλιο διαφημιστη με την Αλμα Ατερμων ,ολες οι διαφημιστικες πινακιδες στους δρομους και στα λεωφορεια δικες του,την κατασκευαστικη Γενερ Αε και την λιανεμπορικη Εμπορικος Δεσμος με ιδιοκτητο το ακινητο στη Βουλιαγμενης που τωρα νομιζω ειναι ο Κωτσοβολος στην Ηλιουπολη.Μονο απο την Αλμα πηρε 65 μυρια οταν την πουλησε ,ειναι μεγαλη λερα και ξερει πολλα για πολλους,οποτε επειδη ειναι και γερος εχει τον βλακα ανηψιο για μπροστινο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
Ο Μενιουρας εχει θειο τον Φιλιππο Βρυωνη παλιο διαφημιστη με την Αλμα Ατερμων ,ολες οι διαφημιστικες πινακιδες στους δρομους και στα λεωφορεια δικες του,την κατασκευαστικη Γενερ Αε και την λιανεμπορικη Εμπορικος Δεσμος με ιδιοκτητο το ακινητο στη Βουλιαγμενης που τωρα νομιζω ειναι ο Κωτσοβολος στην Ηλιουπολη.Μονο απο την Αλμα πηρε 65 μυρια οταν την πουλησε ,ειναι μεγαλη λερα και ξερει πολλα για πολλους,οποτε επειδη ειναι και γερος εχει τον βλακα ανηψιο για μπροστινο.
εναι γνωστα αυτα αλλα πιστευω αν τον στριμωξουν θα δωσει τον τριπουστα ανηψιο του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom