Νέα

Μένανδρος Φουρθιώτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 565
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

αποψη για μενιο - Μένανδρο

• τον αγαπω

Ψήφοι: 24 22,0%
  • τον μισω

Ψήφοι: 85 78,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    109

rainbow1

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
127
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Γιάννης Βρούτσης προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις κατά του Μένιου Φουρθιώτη, «φωτογραφίζοντας» τον γνωστό παρουσιαστή για τον τρόπο με τον οποίο φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα «Συν-Εργασία», αλλά και για την «επίσκεψη» με συνοδεία μπράβων στο υπουργικό του γραφείο!
Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Documento», ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αποκαλύπτει πως ο Μένιος Φουρθιώτης κατάφερε να μπει στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» εμφανίζοντας ξαφνικά μεικτές μηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ τόσο για τον ίδιο όσο και για πρώην και νυν συνεργάτες του.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Γιάννης Βρούτσης κατέθεσε τροπολογία προκειμένου να κλείσει την... τρύπα που υπήρχε στο πρόγραμμα και την οποία φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ο γνωστός παρουσιαστής, ενώ αποκαλύπτει πως λίγες ημέρες πριν την αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα δέχτηκε «επίσκεψη» από τον Φουρθιώτη -χωρίς να τον κατονομάσει- στο υπουργικό του γραφείο, απαιτώντας να πληρωθεί τα χρήματα που έχασε με συνοδεία μπράβων!

«Είμαι έξω φρενών με αυτό τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν. Μιλάμε για παρακμή.

Είναι αδύνατον ένας υπουργός Εργασίας να γνωρίζει ποιος πληρώνεται και τι πληρώνεται μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων. Από ένα λάθος ενός λογιστή ήρθε σε μένα κάποιος που φώναζε -δεν μπορώ να πω ονόματα- με θράσος. Ζητούσε να πληρωθεί τον μήνα που έχασε. Σε αναζήτηση από το λογιστήριο για τον συγκεκριμένο κύριο διαπίστωσα ότι έπαιρνε μισθούς 60 έως 80 χιλιάδες ευρώ. Τα ίδια χρήματα έπαιρναν και άτομα που ήταν δίπλα του. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα, σπουδή για κάτι, να αυξήσει δηλαδή τον μισθό του εικονικά. Βρήκε την τρύπα δηλαδή και πήγε να πάρει τα λεφτά. Πράγμα νόμιμο, όμως ανήθικο. Όταν οι υπάλληλοι το εντόπισαν τρελάθηκαν.

Δεν μπορούσα να το δεχτώ. Όχι ως υπουργός, ως πολίτης. Έπρεπε να αντιδράσω και αντέδρασα. Άλλαξα τον νόμο κι έτσι με το άρθρο 85 του νόμου 4764/2020 έβαλα πλαφόν 6.500 ευρώ κι έτσι κανείς ωφελούμενος του προγράμματος δεν μπορεί να λάβει παραπάνω χρήματα»
, δήλωσε αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και ερωτηθείς για το αν αυτή η υπόθεση ενδέχεται να οδήγησε στην απομάκρυνσή του από τον υπουργικό θώκο απάντησε:

«Όχι, ούτε καν μπορώ να το σκεφτώ. Αυτό το θέμα πάντως με εξόργισε και μου προκάλεσε προσωπικό πολιτικό κόστος. Με διέσυραν στα κανάλια κάθε μέρα. Καλούσαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να με βρίσουν. Τους έλεγαν να πουν για τον Βρούτση τον ανίκανο, τον αναποτελεσματικό. Μοιραία, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν κριτική εν αγνοία τους. Παρά τις εκκλήσεις εγώ δεν πήγα ποτέ σε τέτοιο κανάλι. Πάντως το πρόσωπο που του μπλόκαρα τα λεφτά με είχε κρεμάσει στα μανταλάκια. Έλεγε δημόσια ότι θα φύγω από υπουργός».
Πηγή : Documento
Τώρα μάλιστα... Η επιτομή της αλήθειας!!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.043
Πόντοι
6.056
Tυπε για γελια και για κλαματα,πως ενας χοντρομπουλης,αμορφωτος παιζει στα δαχτυλα τους αριστους (ηθικους και αμεμπτους) ζηταει φυλαξη και μια 80αρου το μηνα για αποζημιωση,κλεινει συναντησουλα με τζερωνυμο δειχνει τα προτυπα που πασαρουμε :confused: :confused: :confused:
:vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit::vomit:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.018
Πόντοι
2.606
Tυπε για γελια και για κλαματα,πως ενας χοντρομπουλης,αμορφωτος παιζει στα δαχτυλα τους αριστους (ηθικους και αμεμπτους) ζηταει φυλαξη και μια 80αρου το μηνα για αποζημιωση,κλεινει συναντησουλα με τζερωνυμο δειχνει τα προτυπα που πασαρουμε :confused: :confused: :confused:

Έχεις πρόβλημα με τον Μένιο? :coffee:
Πιστεύεις ότι δεν τα αξίζει?:coffee::coffee::knuppel:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.043
Πόντοι
6.056
Και λίγα ζήτησε πιστεύω... :coffee:
Συμφωνούμε? :knuppel:
Λετς αγκρι δατ γουι αγκρι(ενεκα το ροπαλο,διακρινω μια επιθετικοτητα)σιγουρα εισαι ο γομολαστιχας ή μηπως χακαρε το ακουντ ο αξιοσεβαστος μεγαλομανατζερ και βρω κανενα μπελα:think::confused::confused::confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.018
Πόντοι
2.606
Λετς αγκρι δατ γουι αγκρι(ενεκα το ροπαλο,διακρινω μια επιθετικοτητα)σιγουρα εισαι ο γομολαστιχας ή μηπως χακαρε το ακουντ ο αξιοσεβαστος μεγαλομανατζερ και βρω κανενα μπελα:think::confused::confused::confused:
:sopase:
Ημιανάς...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256
Σουζα το παει το ελβετικο ρολοι ο βρωμόπουστας

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.018
Πόντοι
2.606

Αναρωτιέμαι τι πλάτες έχει αυτός ο τύπος... σόρρυ... σκουπίδι ηθελα να πω... και φέρεται έτσι όπως φέρεται και πως μπορεί να έχει αυτούς τους δικηγόρους που άκουσα...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
με κάτι πολύ δυνατό κρατάει τον βρυώνη αυτός. Δεν παίζει να τον μάζεψε από τα σκουπίδια και την αφάνεια και τον έβαλε γενικό δερβέναγα.
Και πάλι φθηνότερα θα του έβγαινε να τον έβαζε μαλάγρα στα ανοιχτά του Σουνίου.
Μπας και είναι κάνα νόθο του?
Mήπως δε διστάζει να λερώσει τα χέρια του για να κάνει τις βρωμοδουλειές του Βρυώνη; Και να είναι πρόθυμος να το πάρει πανω του αν κάπου στραβώσει το οτιδήποτε;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.043
Πόντοι
6.056
Αναρωτιέμαι τι πλάτες έχει αυτός ο τύπος... σόρρυ... σκουπίδι ηθελα να πω... και φέρεται έτσι όπως φέρεται και πως μπορεί να έχει αυτούς τους δικηγόρους που άκουσα...
Aυτος παιζει να χει τιποτα βιντεο (διαφορων σεξουαλικων προσανατολισμων),οχι σαν τα δικα σας που ακομα τα περιμενω :angry:,και να το παιζει τρελιτσα.Ισως παλι εξυπηρετει για αποπροσανατολισμο απο αλλα σοβαροτερα θεματα που θα περασουν απαρατηρητα :dunno::confused::confused::confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
για εξηγήστε μου κάτι.

1. Βρήκε τρύπα στο σύστημα και τσίμπησε λεφτά σύμφωνα με τον νόμο. Όπως κάνουνε χιλιάδες πονηροί, νόμιμα.
2. Έκανε αίτηση 24ωρης συνοδείας ύστερα από τρομοκρατική επίθεση που είχε στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του και εγκρίθηκε, σύμφωνα με τον νόμο. Όπως κάνουνε δεκάδες χαλβάδες μέχρι τώρα.

για ποιό λόγο ασχολούμαστε και γίνεται φασαρία? Όλοι οι υπόλοιποι που φυλάσσονται αξίζουν συνοδεία και δεν το κάνουμε θέμα? Εγώ ξέρω πολλούς και δεν είχανε επίθεση όπως είχε ο μαντάμ μένιος.
Ξέρω και άλλους τόσους που εκμεταλλεύονται το σύστημα όπως ο μένιος. Μέχρι και ο χαζάν κλόντ ο δικός μας κλέβει το ΚΕΑ νομότυπα.

γιατί ασχολούμαστε πανελλαδικά με τον μένιο? επειδή το λέει ο κρετίνος ο βαξεβάνης?
σοβαρευτείτε.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.043
Πόντοι
6.056
για εξηγήστε μου κάτι.

1. Βρήκε τρύπα στο σύστημα και τσίμπησε λεφτά σύμφωνα με τον νόμο. Όπως κάνουνε χιλιάδες πονηροί, νόμιμα.
2. Έκανε αίτηση 24ωρης συνοδείας ύστερα από τρομοκρατική επίθεση που είχε στο αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του και εγκρίθηκε, σύμφωνα με τον νόμο. Όπως κάνουνε δεκάδες χαλβάδες μέχρι τώρα.

για ποιό λόγο ασχολούμαστε και γίνεται φασαρία? Όλοι οι υπόλοιποι που φυλάσσονται αξίζουν συνοδεία και δεν το κάνουμε θέμα? Εγώ ξέρω πολλούς και δεν είχανε επίθεση όπως είχε ο μαντάμ μένιος.
Ξέρω και άλλους τόσους που εκμεταλλεύονται το σύστημα όπως ο μένιος. Μέχρι και ο χαζάν κλόντ ο δικός μας κλέβει το ΚΕΑ νομότυπα.

γιατί ασχολούμαστε πανελλαδικά με τον μένιο? επειδή το λέει ο κρετίνος ο βαξεβάνης?
σοβαρευτείτε.
Στο πρωτο δεν ειμαστε σιγουροι τι παραστατικα προσκομισε,τεσπα.
Στο δευτερο ομως αφου συμφωνα με το νομο του χορηγηθηκε φυλαξη(14 ατομα πολλα δεν ειναι?) γιατι βγηκε η ελας και το διεψευσε και λιγες μερες αργοτερα βγηκε ο αρμοδιος υπουργος και διεψευσε την προηγουμενη δηλωση λεγοντας οτι αφαιρεθηκε η φρουρα? :confused: :confused: :confused:
Υγ Καλησπερα εισαι ο Αλεξανδρος? :confused: :confused: :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
για εξηγήστε μου κάτι.

σοβαρευτείτε.
Και ο Βρουτσης; Κρετινος;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Στο πρωτο δεν ειμαστε σιγουροι τι παραστατικα προσκομισε,τεσπα.
Στο δευτερο ομως αφου συμφωνα με το νομο του χορηγηθηκε φυλαξη(14 ατομα πολλα δεν ειναι?) γιατι βγηκε η ελας και το διεψευσε και λιγες μερες αργοτερα βγηκε ο αρμοδιος υπουργος και διεψευσε την προηγουμενη δηλωση λεγοντας οτι αφαιρεθηκε η φρουρα? :confused: :confused: :confused:
Υγ Καλησπερα εισαι ο Αλεξανδρος? :confused: :confused: :confused:
στο πρώτο σου λέω και εγώ τα μαιμούδεψε τα παραστατικά. Αφού ο νόμος δεν είχε δικλείδα ασφαλείας το κάνανε πολλοί αυτό.
Στο δεύτερο, σου λέω ότι όσοι έχουν δεχτεί τρομοκρατική επίθεση είτε σε σπίτια είτε σε αυτοκίνητα και αιτηθούν φύλαξη, τους τη δίνουν. Δεν ξέρω γιατί κάνανε τα χαζά σπασμωδικά με τις δηλώσεις. Προφανώς και έιχε φρουρά για να αφαιρεθεί.
Εδώ όμως συζητάμε εάν καλώς είχε φρουρά και καλώς έπαιρνε το επίδομα.
Και στις δύο περιπτώσεις πληρούσε τις προϋποθέσεις. Εγώ τον έχω ικανό και να έβαλε μόνος του να κάψουν το αυτοκίνητο για να κάνει αίτηση.
Δεν αλλάζει όμως αυτό ότι ο νόμος του δίνει το δικαίωμα αυτό της φύλαξης με αυτές τις προϋποθέσεις.

Ξαναρωτάω. Τι ακριβώς συζητάμε? ότι είναι περισσότερο χαλβάς από τους υπόλοιπους που δεν συζητάμε?

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Και ο Βρουτσης; Κρετινος;
φυσικά. Σου φαίνεται σοβαρός άνθρωπος με την ιδιότητα υπουργού να κλαίγεται ότι πήγε συνοδεία μπράβων ο μένιος στο υπουργείο και τους έκανε ώπα?
Να του αφαιρεθεί ο μισθός και το βουλευτικό αξίωμα και να πάει σπίτι του να πλένει κάλτσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom