gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
Ξέρει κανένας που δουλεύει το Δεσποινάκι
Eχει διευκρινιστεί νομίζω ότι δεν είναι πραγματική αδελφή της ...
Ξέρει κανένας που δουλεύει το Δεσποινάκι
ολεs τουs ξαναγυριζουν στον τοπο του πηδηματοs.
ενημερωση με καθυστερηση...
επισκεψη στον οικο 23 Δεκ
παρελαση, μικρουλα αδυνατη (πολυ αδυνατα ποδια), παξιμαδα πολυ ψιλη σταφιδιασμενη και η γνωστη μου απο παλια Λιλη
συνεδρια με Λιλη, αρκετα ικανοποιημενος , καλο μασαζ, εμεινα στο φραπεδακι με πολλα χαδια και δακτυλα απο μερους μου, 50 γιουρα
μήπως εννοείς το ξανθό ρωσίδι Λόλα;
ξανθειες ηταν η μικρουλα και η παξιμαδα
η Λιλη ειναι ρωσιδα με σκουρο καστανο μαλι σημερα, πιο παλια τα ειχε κοκκινα
Αν και αρκετά καθυστερημένα ενημερώνω οτι το Δεσποινάκι δουλεύει ανεξάρτητο πλέον σε Hotel.Ξέρει κανένας που δουλεύει το Δεσποινάκι
καλα ρε φιλαρακο εδω και 10 μερες μας εχεις ζαλισει με ποια να κανεις για να περασεις καλα.... βλεπεις οτι εδω μεσα ειναι ολοι γραψαρχιδες... κατσε μιση ωριτσα και διαβασε τις προηγουμενες σελιδες για να καταλαβεις....επιμένω, διότι έχει όμορφες κοπέλες και τα € 50,00 που είπαν για μασάζ είναι φθηνά.
ποια όμως κοπέλα πρέπει να διαλέξω, ώστε να έχω σίγουρο πρόγραμμα και πόσο θα κοστίσει ;
καλα ρε φιλαρακο εδω και 10 μερες μας εχεις ζαλισει με ποια να κανεις για να περασεις καλα.... βλεπεις οτι εδω μεσα ειναι ολοι γραψαρχιδες... κατσε μιση ωριτσα και διαβασε τις προηγουμενες σελιδες για να καταλαβεις....
εν συντομια "μελινα"
καλησπερα φιλαρακο,πηγαινε ξανα να τις ξαναδεις οσον αφορα τα προηγουμενα μηνυματα σου αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις......αν κ κατα την γνωμη μου το συγκεκριμενο ιδρυμα δεν εχει κατι ανω του μετριου.....περιγραφή Μελίνας έχουμε ;
γιατί δεν θυμάμαι όταν είχα πάει για αναγνωριστική
τη Λόλα τη θυμάμαι
oμορφεs?επιμένω, διότι έχει όμορφες κοπέλες
εννοεις οτι δουλευει ως cg η σε καποιο hotel του κεντρου ψαρευοντας περαστικους;Αν και αρκετά καθυστερημένα ενημερώνω οτι το Δεσποινάκι δουλεύει ανεξάρτητο πλέον σε Hotel.