You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 355
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Αποψινή επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα. Ωρα προσέλευσης 19.30 (μάλλον ένας πελάτης μέσα). Οι κοπέλες Δέσποινα, Μελίνα και Λόλα (αν θυμάμαι καλά). Η Μελίνα έπαιζε και ρόλο σερίφη.
Με ρώτησε (η Μελίνα) αν είχα ξαναπάει και της είπα ότι είχα πάει πάλι τέλη Αυγούστου και είχα πάρει τότε Πατρίτσια, αλλά δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος. Τόνισα επίσης ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ για να πάω πάλι στο μαγαζί εκεί! Μου απάντησε ότι υπήρχαν πολλά παράπονα για την εν λόγω, και ότι τώρα έχει φύγει και είναι στη χώρα της.
Για τη "μάχη" τώρα, δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί οι εμπειρίες μου από τέτοιου είδους ιδρύματα είναι μηδενικές. Πάντως η Δέσποινα (την οποία τελικά επέλεξα) ήταν πολύ καλή κατά τη γνώμη μου και με βοήθησε αρκετά (πρωτάρης βλέπετε σε αυτό το στίβο).
Η τιμή ήταν 70 ευρώπουλα χωρίς χρονομετρητή όπως με άφησε να καταλάβω. Σε κάποια νύξη μου για κουλούρι, μου είπε ότι δεν δίνει. Πάντως ήταν όμορφα. Ντουσάκι πριν και μετά βέβαια (για να μην μας πάρει χαμπάρι η σύζυγος με τα αρωματικά έλαια......!
Μου είπαν (και η Δέσποινα και η Μελίνα) ότι μπορώ να πάρω και δύο κοπέλες στο δωμάτιο μαζί με διπλάσιο κόστος.
Μετά το φραπέ, με γλύψιμο παντού και στα @@, 69 και καβάλησε τον Αγαμέμνωνα. Μετά ιεραποστολικό και μετά της πρότεινα να τελειώσω στο στόμα της. Εβγαζε κραυγούλες και έλεγε προστυχόλογα που μπορεί να ήταν ψιλοfake, αλλά ήταν όμορφα. Το μουνάκι όμορφο, περιποιημένο και μυρωδάτο. Μετά την κατάθεση, μου έκανε πάλι μασαζάκι για χαλάρωση.
Στο τέλος την αγκάλιασα πολύ τρυφερά κάτι που φάνηκε να την ευχαριστεί ιδιαίτερα και την ευχαρίστησα για την προσπάθειά της.
Συνολικός χρόνος 40 λεπτά. Ισως να βιάστικα, αλλά είχα να πάω και σε κάποια δουλειά αμέσως μετά. Φεύγοντας, είδα ότι υπήρχαν δύο συναγωνιστές που είχαν πάει για το ίδιο πράγμα με εμένα. Πάντως από πληροφορία άλλου συναγωνιστή που πήγε στις 4,45 το απόγευμα, είχε πολύ κόσμο και δεν μπόρεσε να μείνει γιατί η αναμονή ήταν μεγάλη.
Συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλους.
Με ρώτησε (η Μελίνα) αν είχα ξαναπάει και της είπα ότι είχα πάει πάλι τέλη Αυγούστου και είχα πάρει τότε Πατρίτσια, αλλά δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος. Τόνισα επίσης ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ για να πάω πάλι στο μαγαζί εκεί! Μου απάντησε ότι υπήρχαν πολλά παράπονα για την εν λόγω, και ότι τώρα έχει φύγει και είναι στη χώρα της.
Για τη "μάχη" τώρα, δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί οι εμπειρίες μου από τέτοιου είδους ιδρύματα είναι μηδενικές. Πάντως η Δέσποινα (την οποία τελικά επέλεξα) ήταν πολύ καλή κατά τη γνώμη μου και με βοήθησε αρκετά (πρωτάρης βλέπετε σε αυτό το στίβο).
Η τιμή ήταν 70 ευρώπουλα χωρίς χρονομετρητή όπως με άφησε να καταλάβω. Σε κάποια νύξη μου για κουλούρι, μου είπε ότι δεν δίνει. Πάντως ήταν όμορφα. Ντουσάκι πριν και μετά βέβαια (για να μην μας πάρει χαμπάρι η σύζυγος με τα αρωματικά έλαια......!
Μου είπαν (και η Δέσποινα και η Μελίνα) ότι μπορώ να πάρω και δύο κοπέλες στο δωμάτιο μαζί με διπλάσιο κόστος.
Μετά το φραπέ, με γλύψιμο παντού και στα @@, 69 και καβάλησε τον Αγαμέμνωνα. Μετά ιεραποστολικό και μετά της πρότεινα να τελειώσω στο στόμα της. Εβγαζε κραυγούλες και έλεγε προστυχόλογα που μπορεί να ήταν ψιλοfake, αλλά ήταν όμορφα. Το μουνάκι όμορφο, περιποιημένο και μυρωδάτο. Μετά την κατάθεση, μου έκανε πάλι μασαζάκι για χαλάρωση.
Στο τέλος την αγκάλιασα πολύ τρυφερά κάτι που φάνηκε να την ευχαριστεί ιδιαίτερα και την ευχαρίστησα για την προσπάθειά της.
Συνολικός χρόνος 40 λεπτά. Ισως να βιάστικα, αλλά είχα να πάω και σε κάποια δουλειά αμέσως μετά. Φεύγοντας, είδα ότι υπήρχαν δύο συναγωνιστές που είχαν πάει για το ίδιο πράγμα με εμένα. Πάντως από πληροφορία άλλου συναγωνιστή που πήγε στις 4,45 το απόγευμα, είχε πολύ κόσμο και δεν μπόρεσε να μείνει γιατί η αναμονή ήταν μεγάλη.
Συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλους.
..ψηλα εχει και μια καμερα!!!!!!!!αποψη κυριας εισοδου
γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργος στο κλαδο.Διαβασα τις συνομιλιες για το μελινοσπιτο και για το ζανοσπιτο και αποφασισα να τα επισκεφτω.Ντυθηκα πλυθηκα και πηγα να δοκιμασω την τυχη μου.Εφτασα κατα τις 8 το βραδυ και ητανε κλειστα.Ξερει κανεις να μου πει τι ωρες λειτουργουν και ποιες μερες
Επισκέπτης
Ξέρει κανεις πότε παίζει η Βικτώρια εδω γιατί σε αλλο ποστ λενε οτι ξαναγυρισε εδω
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
φιλε ζαρας δεν εχουν στανταρ προγραμμα.....παντως με την πεινα που θεριζει ,καθημερινα θα την πετυχεις....Ξέρει κανεις πότε παίζει η Βικτώρια εδω γιατί σε αλλο ποστ λενε οτι ξαναγυρισε εδω
οποια σου χτυπησει καλα στο ματι αδερφε...ποια αξιζει στο μελινοσπιτο τωρα εχει καμια καλη.
Ακάποτο παίζει απο καμία....
γιατί διστάζω να το πιστέψω, παρόλο που συναγωνιστές αναφέρουν ότι πίνουν τον αφρο...?
δηλαδή και ακάποτο και καταπίνουν?
αν θες να ρισκαρεις την υγεια σου ....
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η βικτωρια βυζαρες!!!!Το ροστερ εκτος των Μελινας-Δεσποινας συμπληρωνουν
οι Λολα και Βικτωρια(Βικυ) .
αν ξεχναω καποια διορθωστε με.
αλλα γαμιεται σαν πλαγκτον.
πατριτσια παιδες......για οσους θελουν εμφανιση και κορμι φοβερης στριππερ...
Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου, αλλά πολύ επιφυλακτική..... γι'αυτό ίσως πήρε πόδι από εκεί, καθώς είχαν και άλλοι πελάτες παράπονα για τις υπηρεσίες της (όπως κι εγώ).
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 71.126
- Πόντοι
- 12.056
H Βικτώρια είναι ένα milf με βυζάρες (λίγο πεσμένες) ξανθιά (από Εσθονία νομίζω?)
Οχι ξανθια...κοκκινομαλλα ειναι.. ;)
Οχι, εγώ που πέρασα μια βόλτα προχθές δεν την είδα.Η Άννα, μια κοντούλα χοντρούλα που φημολογείτο για το βαθύ της λαρύγγι συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον σπίτι αυτό?
Ποιος την έχει πάρει για να μου δώσει πληροφορίες?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις