Νέα

Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Μελινόσπιτο (Σολωμού 59)

Συνημμένα

• DSC00382.JPG
    DSC00382.JPG
    275,4 KB · Εμφανίσεις: 30

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Αποψινή επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα. Ωρα προσέλευσης 19.30 (μάλλον ένας πελάτης μέσα). Οι κοπέλες Δέσποινα, Μελίνα και Λόλα (αν θυμάμαι καλά). Η Μελίνα έπαιζε και ρόλο σερίφη.

Με ρώτησε (η Μελίνα) αν είχα ξαναπάει και της είπα ότι είχα πάει πάλι τέλη Αυγούστου και είχα πάρει τότε Πατρίτσια, αλλά δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος. Τόνισα επίσης ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ για να πάω πάλι στο μαγαζί εκεί! Μου απάντησε ότι υπήρχαν πολλά παράπονα για την εν λόγω, και ότι τώρα έχει φύγει και είναι στη χώρα της.

Για τη "μάχη" τώρα, δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί οι εμπειρίες μου από τέτοιου είδους ιδρύματα είναι μηδενικές. Πάντως η Δέσποινα (την οποία τελικά επέλεξα) ήταν πολύ καλή κατά τη γνώμη μου και με βοήθησε αρκετά (πρωτάρης βλέπετε σε αυτό το στίβο).

Η τιμή ήταν 70 ευρώπουλα χωρίς χρονομετρητή όπως με άφησε να καταλάβω. Σε κάποια νύξη μου για κουλούρι, μου είπε ότι δεν δίνει. Πάντως ήταν όμορφα. Ντουσάκι πριν και μετά βέβαια (για να μην μας πάρει χαμπάρι η σύζυγος με τα αρωματικά έλαια......!

Μου είπαν (και η Δέσποινα και η Μελίνα) ότι μπορώ να πάρω και δύο κοπέλες στο δωμάτιο μαζί με διπλάσιο κόστος.

Μετά το φραπέ, με γλύψιμο παντού και στα @@, 69 και καβάλησε τον Αγαμέμνωνα. Μετά ιεραποστολικό και μετά της πρότεινα να τελειώσω στο στόμα της. Εβγαζε κραυγούλες και έλεγε προστυχόλογα που μπορεί να ήταν ψιλοfake, αλλά ήταν όμορφα. Το μουνάκι όμορφο, περιποιημένο και μυρωδάτο. Μετά την κατάθεση, μου έκανε πάλι μασαζάκι για χαλάρωση.
Στο τέλος την αγκάλιασα πολύ τρυφερά κάτι που φάνηκε να την ευχαριστεί ιδιαίτερα και την ευχαρίστησα για την προσπάθειά της.

Συνολικός χρόνος 40 λεπτά. Ισως να βιάστικα, αλλά είχα να πάω και σε κάποια δουλειά αμέσως μετά. Φεύγοντας, είδα ότι υπήρχαν δύο συναγωνιστές που είχαν πάει για το ίδιο πράγμα με εμένα. Πάντως από πληροφορία άλλου συναγωνιστή που πήγε στις 4,45 το απόγευμα, είχε πολύ κόσμο και δεν μπόρεσε να μείνει γιατί η αναμονή ήταν μεγάλη.

Συναδελφικούς χαιρετισμούς σε όλους.

babouras1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια.Ειμαι καινουργος στο κλαδο.Διαβασα τις συνομιλιες για το μελινοσπιτο και για το ζανοσπιτο και αποφασισα να τα επισκεφτω.Ντυθηκα πλυθηκα και πηγα να δοκιμασω την τυχη μου.Εφτασα κατα τις 8 το βραδυ και ητανε κλειστα.Ξερει κανεις να μου πει τι ωρες λειτουργουν και ποιες μερες

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
19:00-19:30 το αργοτερο αδερφέ

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Ακάποτο παίζει απο καμία....

γιατί διστάζω να το πιστέψω, παρόλο που συναγωνιστές αναφέρουν ότι πίνουν τον αφρο...?

δηλαδή και ακάποτο και καταπίνουν?

babouras1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ok.ευχαριστω.Μηπως εχεις να μου προτεινεις καμια?Κυριακες ειναι ανοικτα?

Επισκέπτης
Ξέρει κανεις πότε παίζει η Βικτώρια εδω γιατί σε αλλο ποστ λενε οτι ξαναγυρισε εδω

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
ποια αξιζει στο μελινοσπιτο τωρα εχει καμια καλη.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
Ξέρει κανεις πότε παίζει η Βικτώρια εδω γιατί σε αλλο ποστ λενε οτι ξαναγυρισε εδω
φιλε ζαρας δεν εχουν στανταρ προγραμμα.....παντως με την πεινα που θεριζει ,καθημερινα θα την πετυχεις....

απάλευτος

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ακάποτο παίζει απο καμία....

γιατί διστάζω να το πιστέψω, παρόλο που συναγωνιστές αναφέρουν ότι πίνουν τον αφρο...?

δηλαδή και ακάποτο και καταπίνουν?

αν θες να ρισκαρεις την υγεια σου ....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Το ροστερ εκτος των Μελινας-Δεσποινας συμπληρωνουν
οι Λολα και Βικτωρια(Βικυ) .
αν ξεχναω καποια διορθωστε με.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.724
Πόντοι
6.495
H Βικτώρια είναι ένα milf με βυζάρες (λίγο πεσμένες) ξανθιά (από Εσθονία νομίζω?)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
πατριτσια παιδες......για οσους θελουν εμφανιση και κορμι φοβερης στριππερ...

Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου, αλλά πολύ επιφυλακτική..... γι'αυτό ίσως πήρε πόδι από εκεί, καθώς είχαν και άλλοι πελάτες παράπονα για τις υπηρεσίες της (όπως κι εγώ).

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Η Άννα, μια κοντούλα χοντρούλα που φημολογείτο για το βαθύ της λαρύγγι συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον σπίτι αυτό?

Ποιος την έχει πάρει για να μου δώσει πληροφορίες?

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Η Άννα, μια κοντούλα χοντρούλα που φημολογείτο για το βαθύ της λαρύγγι συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον σπίτι αυτό?

Ποιος την έχει πάρει για να μου δώσει πληροφορίες?
Οχι, εγώ που πέρασα μια βόλτα προχθές δεν την είδα.

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ευχαριστώ ζορρό

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom