Νέα

Μελινόσπιτο (Σολωμού 59 - 1ος όροφος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 355
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πατριτσια παιδες......για οσους θελουν εμφανιση και κορμι φοβερης στριππερ...

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τελικος η δεσποινα ειναι στο μελινοσπιτο η στο ζανοσπιτο?? οεο??

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ορεως , και ποια τελικα ειναι η πιο καλη (full program i mean και κουλουρι)

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
και οι 2 καλες, πιο εχτρεμε του Μελινοσπιτου.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πατριτσια παιδες......για οσους θελουν εμφανιση και κορμι φοβερης στριππερ...

Ναι όντως ... από υπηρεσίες τι λέει ?

Θεωρώ ότι για να την προτείνεις πέρασες καλά και δεν έμεινες μόνο στο μασάζ ... αλλά θέλω συγκλονιστικές λεπτομέρειες ...!!!

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Προ ημερών επισκέφθηκα το ίδρυμα και με περιποιήθηκε η Άννα. Μολδαβέζα ολίγο γεματούλα, με κοίταζε περίεργα μάλιστα (πρώτη φορά με έβλεπε βέβαια). Δεν πτοήθηκα, απλά της είπα ότι πρώτη φορά πάω εκεί αλλά ότι πηγαίνω σε άλλα κατάστηματα (π.χ. στο 54). Όχι ότι πείστηκε πάντως, στην αρχή ήταν αρκετά επιφυλακτική. Σε λίγο πήρε φωτιά (της έδειξα κι εγώ με σαφήνεια ότι ήμουν εκεί λόγω καύλας και όχι για δουλειά!).
Ε, λοιπόν το γκομενάκι είναι όντως πύραυλος! Το λέω επειδή κι εγώ την πήρα όχι επειδή με τρέλανε με την εμφάνισή της αλλά επειδή είχα διαβάσει άλλου συναγωνιστή αναφορά εδώ. Πάντως το παιχνίδι το παίζει δυνατά και δεν είναι απ'αυτές που σέρνονται. Μου άρεσε.
Μπράβο στην Αννούλα τη ζωηρούλα!

Ήταν και μια άλλη εκεί, Λόνα νομίζω, συμπαθής στη εμφάνιση, αλλά μου φάνηκε κάπως απόμακρη και είπα να την αφήσω για άλλη φορά να είμαι πιο άνετος με το μαγαζί, μη μου κάνει τον κινέζο.

Επισκέπτης
Προ ημερών επισκέφθηκα το ίδρυμα και με περιποιήθηκε η Άννα. Μολδαβέζα ολίγο γεματούλα, με κοίταζε περίεργα μάλιστα (πρώτη φορά με έβλεπε βέβαια). Δεν πτοήθηκα, απλά της είπα ότι πρώτη φορά πάω εκεί αλλά ότι πηγαίνω σε άλλα κατάστηματα (π.χ. στο 54). Όχι ότι πείστηκε πάντως, στην αρχή ήταν αρκετά επιφυλακτική. Σε λίγο πήρε φωτιά (της έδειξα κι εγώ με σαφήνεια ότι ήμουν εκεί λόγω καύλας και όχι για δουλειά!).
Ε, λοιπόν το γκομενάκι είναι όντως πύραυλος! Το λέω επειδή κι εγώ την πήρα όχι επειδή με τρέλανε με την εμφάνισή της αλλά επειδή είχα διαβάσει άλλου συναγωνιστή αναφορά εδώ. Πάντως το παιχνίδι το παίζει δυνατά και δεν είναι απ'αυτές που σέρνονται. Μου άρεσε.
Μπράβο στην Αννούλα τη ζωηρούλα!

Ήταν και μια άλλη εκεί, Λόνα νομίζω, συμπαθής στη εμφάνιση, αλλά μου φάνηκε κάπως απόμακρη και είπα να την αφήσω για άλλη φορά να είμαι πιο άνετος με το μαγαζί, μη μου κάνει τον κινέζο.

Δε γράφεις περισσότερες λεπτομέρεις τι κάνει αυτή η Άννα από υπηρεσίες, τρώγεται εμφανισιακά από βύζο πως πάει;

jimmy123

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
η Δεσποινα , περιγραφη (δηλ υψος? σφιχτο σωμα?

α υπαρχει καμια μεσα εκει που φοραει ωραια εσωρουχα?

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Δε γράφεις περισσότερες λεπτομέρεις τι κάνει αυτή η Άννα από υπηρεσίες, τρώγεται εμφανισιακά από βύζο πως πάει;

Κοίτα, η όρεξή της είναι το πρώτο δυνατό της σημείο. Οι βυζάρες της το δεύτερο. Προσωπάκι πονηρό έως μόρτικο. Κολούρι δεν ζήτησα. Κατά τ'άλλα φαί και ποτό χωρίς καλαμάκι και με ιδιάιτερο ζήλο όπως είπα.
Εμφανισιακά δεν εντυπωσιάζει.

Η προηγούμενη κριτική που είχα διαβάσει ήτανε κατά λάθος φαίνεται σε άλλο θρεντ:

Επισκέπτης
Κοίτα, η όρεξή της είναι το πρώτο δυνατό της σημείο. Οι βυζάρες της το δεύτερο. Προσωπάκι πονηρό έως μόρτικο. Κολούρι δεν ζήτησα. Κατά τ'άλλα φαί και ποτό χωρίς καλαμάκι και με ιδιάιτερο ζήλο όπως είπα.
Εμφανισιακά δεν εντυπωσιάζει.

Η προηγούμενη κριτική που είχα διαβάσει ήτανε κατά λάθος φαίνεται σε άλλο θρεντ:

Άρα από ότι κατάλαβα είναι μελαχρινή κοντούλα παχουλούλα και βυζαρού ο τύπος μου :cheesy: μάλλον θα περάσουμε για μια επίσκεψη..

axi_1977

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άρα από ότι κατάλαβα είναι μελαχρινή κοντούλα παχουλούλα και βυζαρού ο τύπος μου :cheesy: μάλλον θα περάσουμε για μια επίσκεψη..
φιλε εχθες πηγα πρωτη φορα και με περιποιηθηκε η αννουλα... πολυ καλο φραπεδακι και πινει ολον τον αφρο...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
φιλε εχθες πηγα πρωτη φορα και με περιποιηθηκε η αννουλα... πολυ καλο φραπεδακι και πινει ολον τον αφρο...

Εγώ πάντως που είχα πάει πριν μία εβδομάδα έφαγα την ήττα της ζωής μου.Μαζάζ μηδέν,Ξεπέτα μπουρδέλλου.Βρε μήπως είναι καμιά άσχετη που μου συστήθηκε σαν Άννα; :tickedoff:Μια παχουλή με βύζους από την μολδαβία δεν είναι;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
deep - throat -Anna :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτο ειναι το κουδουνι ;)

Συνημμένα

• DSC00351.JPG
    DSC00351.JPG
    197,1 KB · Εμφανίσεις: 33

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αποψη κυριας εισοδου

Συνημμένα

• DSC00350.JPG
    DSC00350.JPG
    246,8 KB · Εμφανίσεις: 32

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες, μια ψηλή μελαχροινη, πλουσια  :boobies:  που συστηνεται βουλγάρα (με χαλια μασαζ  :cheesy: ) ποια ειναι, γιατι δεν συγκράτησα όνομα; παιζει ακομα στο ιδρυμα;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom