don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
50 επερνε στο στουντιο που δουλευε
την εχεις δοκιμάσει?καλή?50 επερνε στο στουντιο που δουλευε
50 ηταν το απλο της προγραμμα ομως. οχι το φουλ που σου κανει στο χωρο της.50 επερνε στο στουντιο που δουλευε
θέλω να το γαμήσω αυτό το καυλάκι...λέει τίποτα?50 ηταν το απλο της προγραμμα ομως. οχι το φουλ που σου κανει στο χωρο της.
καλη ειναι αν και δεν ειναι στις πρωτες επιλογες μου... μια δοκιμη ομως θα σε πεισει.πρεπει να δοκιμασεις κατι για να πεις οτι σ'αρεσει η δεν σ'αρεσει.θέλω να το γαμήσω αυτό το καυλάκι...λέει τίποτα?
επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι ποια θεωρείς top επιλογή?να έχει παθητικό ρόλο μόνο...καλη ειναι αν και δεν ειναι στις πρωτες επιλογες μου... μια δοκιμη ομως θα σε πεισει.πρεπει να δοκιμασεις κατι για να πεις οτι σ'αρεσει η δεν σ'αρεσει.
50 ηταν το απλο της προγραμμα ομως. οχι το φουλ που σου κανει στο χωρο της.
ημουν ετοιμος αλλα εκλεισε το στουντιο......προλαβα μονο την ριατην εχεις δοκιμάσει?καλή?
κι εμενα γιατι μου ειπε 100 στο τηλεφωνο?
Παρα την κρίση η τραβελώρα παραμένει στα ύψη!!!100 στο χώρο της 50 στο στουντιο
Ποια ειναι αυτή ρε φίλε, που δουλευει τωρα?ημουν ετοιμος αλλα εκλεισε το στουντιο......προλαβα μονο την ρια
Υπομονή, θα υπάρξει και κοινωνικό τιμολόγιο!Παρα την κρίση η τραβελώρα παραμένει στα ύψη!!! Ποια ειναι αυτή ρε φίλε, που δουλευει τωρα?
γιατι στο χωρο της κανει το φουλ.κι εμενα γιατι μου ειπε 100 στο τηλεφωνο?
πολυ καλη με μονο παθητικο ρολο ειναι η λιμπερτι- ριαεπειδή βλέπω ότι ασχολείσαι ποια θεωρείς top επιλογή?να έχει παθητικό ρόλο μόνο...
αμα πας στην πρωτη σελιδα θα δεις και φωτοκαμια φωτο εχουμε να δουμε περι τινοσ πρόκειται?
Ο Σερλοκ Χολμς παιδιά σας μιλάει.... ψάχνει όπως πάντα... στο τέλος κάτι θα βρεί...ακόμα και αν δεν υπάρχει...αυτός απο πρίν το υποψιάζεται και λέει τις απιθανότητες του...
μονο μην πας και στης 2 μαζι γιατη μετα θα κανεις κανα μηνα να καθησεις σε καρεκλα..Μελίνα και Αγάπη πηγαινοέρχονται Αθήνα-Πάτρα..την επόμενη που θα έρθουν Πάτρα εγώ λέω να κάνω μια επίσκεψη ή στην μία ή στην άλλη...άντε να δούμε..