Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
μπραβο ρε μαν...η στεφανια ειναι...ειχα σπασει το κεφαλι μου να βρω ποια ειναι.
έχει καρτέλα εδώ μέσα;
μπραβο ρε μαν...η στεφανια ειναι...ειχα σπασει το κεφαλι μου να βρω ποια ειναι.
μαν νομιζω οχι.έχει καρτέλα εδώ μέσα;
δεν εχω δικο μου χωρο 80 για μιση ωρα με ελευθερο στομ και τελειωμα οπου θελετε 120 για 1 ωρα το πρωκτικο +20 και αυταρχικο + 30
Κλαιω! θεοςΝεράκι στον μάθανε τον τιμοκατάλογο πάντως!
Προφανώς γνωρίζουμε ότι καμιά δεν ήρθε εδώ παρθένα ... και προφανώς έτσι είναι η "δουλειά" τους. Μόνο που δεν είναι απαραίτητο να "παίζει" την ανεξάρτητη ή να δημιουργεί εντυπώσεις για να προσελκύσει πελάτες μέσα από το bou. Ένα τέτοιο forum λογικά δεν πρέπει να προσφέρεται για κάθε τέτοιου είδους προμοτάρισμα, που αν το δούμε από άλλη οπτική γωνία ενέχει στοιχεία χειραγώγησης. Βέβαια θα μου πεις πως μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και μπορούμε να κρίνουμε ... αν όμως μας δώσει κάποιος και κάποια επιπλέον στοιχεία θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα. Κατά τ' άλλα πάντως δεν διαφωνώ με την τοποθέτησή σου.
Η μόνη παρατήρηση είναι ότι έτσι και αλλιώς εδώ δεν γράφει η κοπέλα, ο νταβάς γράφει.
να ευχαριστησω τους κυριους που συνευβρεθηκα ηταν ολοι τους πολυ ευγενικοι και πιστευω με την παρουσια μου να τους εκανα να περασουν μια υπεροχη ωρα!
Καλησπερα Μελινα εισαι πολυ ομορφη!
μόνο όμορφη είναι...Καλησπερα Μελινα εισαι πολυ ομορφη!
Γερο μου μη βαζεις στοιχημα .....
Γερο μου μη βαζεις στοιχημα .....
Για να λεει ο ρεμπετης "Γερο μου μη βαζεις στοιχημα ....." θα ειναι προσωπο 5ρακι και σωμα 7ρακι....Μπορει και να πεφτω εξω, αλλα απο αλλα ποστ του ετσι καταλαβαινω μαλλον. Και επισης και καποιος αλλος στο φαναρι Αλιμου σημερα ετσι μου ειπε...
Μπορει να μην ειναι του γουστου του αλλα εγω ετσι λεω...και μην ξεχναμε και κατι βασικο...οτι μπορει για μενα η εσενα να ειναι κατι 7 ενω για αλλον να ειναι 4...ετσι ειναι αλλα σε γενικες γραμμες για τον ρεμπετη αυτο νομιζω...Δηλαδή σε σύγκριση με Μαριαλένα στην οποία έδωσε 7 στο πρόσωπο και 8 στο σώμα είναι περίπου 2 κλάσεις κάτω λες ε ?