slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
μην την μαλώνεις φιλε.θα σε παρακαλουσα να ποσταρεις στο νημα σου,απο την στιγμη που υπαρχει.
μην την μαλώνεις φιλε.θα σε παρακαλουσα να ποσταρεις στο νημα σου,απο την στιγμη που υπαρχει.
για λεγε εσυ,φερνει σε μονικα σερβα ο σωματοτυπος?χανεις τρελε. η γκομενα βγαζει πολυ καυλα. σε διαλυει στο κρεβατι
για λεγε εσυ,φερνει σε μονικα σερβα ο σωματοτυπος?
Καλησπέρα σε όλους.....αυτό το ΣΚ προβλέπω τρελές καύλες χιχιχι
Καλησπέρα σε όλους.....αυτό το ΣΚ προβλέπω τρελές καύλες χιχιχι
Μελινακι είσαι πολύ κ@υλα.Τρελο μωράκι.Φιλακια :-*Καλησπέρα σε όλους.....αυτό το ΣΚ προβλέπω τρελές καύλες χιχιχι
παίρνω 1 μήνα τώρα στο τηλέφωνο που βγάζουν τα 1-2 δικά της links (αυτά που την βγάζουν και σαν Στεφανία) και βγαίνει μια τύπισσα που με έχει τρελάνει στο δούλεμα... έχει εξεταστική, λέει, και διαβάζει και θα έρθει αρχές Φεβρουαρίου (τη μια), μέσα Φεβρουαρίου (τη δεύτερη), τέλη Φεβρουαρίου (την τρίτη). . μήπως είναι στο πτυχίο ; στο μεταξύ οι κριτικές ανεβαίνουν συνέχεια και τα post πάνε σύννεφο.
Στείλε αν θέλεις το τηλ. σου Μελινάκι γιατί η άλλη θα μου πει σε λίγο ότι φεύγεις έξω για μεταπτυχιακά...
παίρνω 1 μήνα τώρα στο τηλέφωνο που βγάζουν τα 1-2 δικά της links (αυτά που την βγάζουν και σαν Στεφανία) και βγαίνει μια τύπισσα που με έχει τρελάνει στο δούλεμα... έχει εξεταστική, λέει, και διαβάζει και θα έρθει αρχές Φεβρουαρίου (τη μια), μέσα Φεβρουαρίου (τη δεύτερη), τέλη Φεβρουαρίου (την τρίτη). . μήπως είναι στο πτυχίο ; στο μεταξύ οι κριτικές ανεβαίνουν συνέχεια και τα post πάνε σύννεφο.
Στείλε αν θέλεις το τηλ. σου Μελινάκι γιατί η άλλη θα μου πει σε λίγο ότι φεύγεις έξω για μεταπτυχιακά...
Προσπαθω παντα να ειμαι στην ωρα μου και αν καθυστερησω 10-20 λεπτα παντα ενημερωνω.δεν εχω στησει κανενα αν μπορεις θυμησε ποτε και που σας εστησα γιατι οντως δεν θυμαμαι να εχω κανει τετοιο λαθοςΜε προσοχή φίλοι μου. Μάλλον έπεσε πελατεία κ δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Εμένα με έστησε στο χοτελ χωρίς να ενημερωσει. Βέβαια μου βγήκε σε καλό γιατί μετά από 30 λεπτά έσκασε η Ιζαμπελα! ;)
Εγώ προσωπικά της ρίχνω ακυρο.παίρνω τα ευρουλακια μου κ φευγω!)
Μας καβλωσες! Σήμερα μπορείς!Καλο μηνα!!!!
Καλο μηνα!!!!