Νέα

Μείωση τιμών στα στούντιο. Απλό πρόγραμμα από 40 ευρώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adriano69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Συμφωνα και με τις τελευταιες εξελιξεις και τις περαιτερω περικοπες σε μισθους-συνταξεις αλλα και την κακη οικονομικη κατασταση με την ανεργια να εχει αγγιξει σχεδον το 50% θεωρω οτι:

τα 50ευρω για 15 λεπτα (που μερικες φορες γινονται 10 με πουστια) ειναι υψηλη τιμη για την απλη υπηρεσια που προσφερεται.

συμφωνα και με αντιστοιχα ιδρυματα του εξωτερικου οπου μετα απο εξονυχιστικη μελετη σε προσφατο ταξιδι μου  :knockinb: οι τιμες ειναι πολυ πιο συμφερουσες με βαση τον ιδιο χρονο.
για παραδειγμα:Γερμανια    40ευρω το απλο
                                 50ευρω με μασαζ (20λεπτα στο δωματιο)
                                 60ευρω με ελευθερο στοματικο (20λεπτα στο δωματιο)
                                 100ευρω φουλ προγραμμα (30λεπτα στο δωματιο)

πιστευω οτι μια παρομοια οικονομικη πολιτικη θα πρεπει να υιοθετησουν και τα δικα μας ιδρυματα και να μην "πουλανε" εικονικα προγραμματα των 100ευρω στους πελατες προσθετοντας ενα τζακουζι ή κατι αντιστοιχο.

επισης αναφερω και μια αντιστοιχια χρονου - τιμης συγκριτικα με τα cg :  

στουντιο                                                  callgirl

50 ευρω  -  15λεπτα - ενα τελειωμα                  150 ευρω - 60λεπτα - δυο τελειωματα (και ελευθερο στοματικο συνηθως)

αρα αν κανουμε μια συγκριτικη αναλυση αφου στο στουντιο τα 15λεπτα κοστιζουν 50 ευρω αρα τα 30λεπτα κοστιζουν 100ευρω και τα 60λεπτα 200ευρω. (υποθετικα μιλωντας οχι οτι θα πας σε στουντιο 1ωρα, απλα κανουμε τον υπολογισμο στο συνολο)

αρα παιρνοντας ενα προγραμμα τον 80 ευρω με μασαζ και 69 ακομα και 20λεπτα να παραμεινεις στο δωματιο παλι εισαι χαμενος.
γιατι με 100ευρω παιρνεις ενα cg για 30λεπτα + το ελευθερο στοματικο.

αρα λοιπον ειναι εμφανες οτι ειναι αναγκαια η μειωση τιμων στα στουντιο.
μπορουν αν θελουν να ακολουθησουν την τιμολογιακη πολιτικη της συμπρωτευουσας με αρχικο προγραμμα 40ευρω.

θεωρω οτι τα 50ευρω για αυτα που προσφερουν ειναι παρα πολλα σε μια περιοδο μαλιστα που πολλοι απο εμας εχουμε φαει αρκετες φολες απο κοπελες του κλαδου. φυσικα τα αποτελεσματα ειναι εμφανη γιατι σαφως υπαρχει μια μειωση στην πελατεια της ταξεως του 30-40%

οι αποψεις δικες σας.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές και άκρη δεν βρίσκουμε. Η γνώμη μου είναι να μήν μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες, να προτείνεις τιμές γιατι ο εκάστοτε υπευθυνος στούντιο ή η κάθε στουντιοκοπέλα θα βρεί αντίστοιχους λόγους γιατι δεν πρέπει να μειωθούν οι τιμές. Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι τι προσφερόμενες υπηρεσίες παίρνουμε για το ποσό που πληρώνουμε.

Τι εννοώ; Προσωπικά δεν έχω μπεί στην διαδικασία να παζαρέψω τιμή ή να ζητήσω μείωση. Η κάθε κοπέλα ας κοστολογήσει τις υπηρεσίες της όσο θέλει. Εγώ ως πελάτης αξιολογώ με τα δικά μου κριτήρια, αν αξίζει να πληρώσω και αν έχω φυσικά να πληρώσω αυτά που μου ζητάει.

Στην τελική ο επιχειρηματικός κίνδυνος είναι υπόθεση του επιχειρηματία. Αν τα στούντιο και οι κοπέλες δούν τον τζίρο τους να μειώνεται τραγικά ας κάνουν κινήσεις να αυξήσουν την πελατεία τους.

OP
OP
adriano69

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι τι προσφερόμενες υπηρεσίες παίρνουμε για το ποσό που πληρώνουμε.
Προσωπικά δεν έχω μπεί στην διαδικασία να παζαρέψω τιμή ή να ζητήσω μείωση.

συμφωνω.
η προταση γινεται με βαση την συγκριση με το εξωτερικο και δεν ειναι εξωφρενικη η διαφορα. γιατι αν θεωρησεις οτι το 50αρικο παει 50-50 σε κοπελα-σπιτι τοτε η διαφορα στο κερδος τους ειναι 5ευρω χασουρα απο την μειωση, που φυσικα θα κερδιθει με την αντιστοιχη αυξηση της πελατειας. απλα οικονομικα ειναι.

ουτε και γω ετυχε να παζαρεψω ποτε τιμη. η μονη περιπτωση ηταν οταν η τσατσα απο μονη της βλεποντας οτι δεν θα περασω προτεινε μειωση και φυσικα δεχτηκα.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αν δεν παει 30αρι με τις ιδιες υπηρεσιες...τοτε η δουλεια θα μειωθει κιαλλο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
το γραφεις και μονος σου
''50ευρω με μασαζ (20λεπτα στο δωματιο)''
με 40αρι θα σου σπασουν τα φρυδια,κανα 10λεπτο αντε 12λεπτα,ξερεις για τι σπαγγοραμμενα ατομα μιλαμε?
Προσωπικα τα deal τα κανονιζω πριν ξεκινησω οπως και τον απαιτουμενο χρονο,παζαρια δεν κανω αλλα δεν τα δινω και ετσι,πολλες νομιζουν οτι τα 50αρικα τα ξεκολλαμε απο τον τοιχο καθε μερα..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
επισης εχω κοψει τα στουντιο μαχαιρι κανα 4αρι χρονια τωρα και με ενα 10αρικο ή 30αρι παραπανω περναω ζαχαρη για μια ωρα σε μασαζερι χωρις τις μαλακισμενες τσατσαδες ...

OP
OP
adriano69

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
το γραφεις και μονος σου
''50ευρω με μασαζ (20λεπτα στο δωματιο)''
με 40αρι θα σου σπασουν τα φρυδια,κανα 10λεπτο αντε 12λεπτα,ξερεις για τι σπαγγοραμμενα ατομα μιλαμε?
Προσωπικα τα deal τα κανονιζω πριν ξεκινησω οπως και τον απαιτουμενο χρονο,παζαρια δεν κανω αλλα δεν τα δινω και ετσι,πολλες νομιζουν οτι τα 50αρικα τα ξεκολλαμε απο τον τοιχο καθε μερα..

γιατι να σου σπασουν τα φρυδια δεν καταλαβα;
αυτο λεμε εδω μεσα πρεπει στον ιδιο χρονο να μειωσουν την τιμη,οχι μειωνοντας την τιμη αρχιζουμε και τα πουστιλικια.

φιλε αυτες δεν θα αντεχαν ουτε μια ωρα στη δουλεια που κανουμε εμεις για να βγαλουμε το 50αρικο...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
γιατι να σου σπασουν τα φρυδια δεν καταλαβα;
αυτο λεμε εδω μεσα πρεπει στον ιδιο χρονο να μειωσουν την τιμη,οχι μειωνοντας την τιμη αρχιζουμε και τα πουστιλικια.

φιλε αυτες δεν θα αντεχαν ουτε μια ωρα στη δουλεια που κανουμε εμεις για να βγαλουμε το 50αρικο...
πας να βγαλεις ακρη γιατι η πιατσα των στουντιο ζηταει τοσα?Για αυτο τους εχω ριξει ακυρο οπως γραφω και πιο πανω..σιγα μην κανω μαγκα τον καθε καθυστερημενο που εχει και απο ενα στουντιο,να πανε να γαμηθουνε και αναδουλεια να εχουνε..πολυ μαλακισμενη η συγκεκριμενη πιατσα..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Όσο υπάρχουν οι πιρφορο-αγαπουληδες των στούντιο, δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές.
Ας ελπίζουμε να τους χτυπήσει για τα καλά η κρίση τους μαλάκες  :jerking:
μπας και αλλάξει τίποτα ως προς τα τιμολόγια...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Προσωπικά φοβάμαι οτι αν μειωθει και άλλο η τιμή θα χειροτερέψουν περαιτέρω οι υπηρεσίες. Εδω στο 50αρικο καμία φορα γαμωσταυριζω με τις παροχές...

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Προσωπικά φοβάμαι οτι αν μειωθει και άλλο η τιμή θα χειροτερέψουν περαιτέρω οι υπηρεσίες. Εδω στο 50αρικο καμία φορα γαμωσταυριζω με τις παροχές...
Δεν νομίζω . Απλά πολλες θα γίνουν καθαρίστριες. Θα πουν :"Με τόσα λίγα δεν το κάνω"

nobody

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου οι παροχές έχουν να κάνουν με την κοπέλα και κατά πόσο το έχει το άθλημα. Το επιπλέον του studio είναι το αξιοπρεπές περιβάλλον που σου παρέχει. Όλοι έχουμε κλάψει πενηντάρικα και παραπάνω κάποιες φορές. Άμα η κοπέλα δεν το έχει και διακόσια να της δώσεις πάλι δεν το έχει.

thanoss3_eur

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου οι παροχές έχουν να κάνουν με την κοπέλα και κατά πόσο το έχει το άθλημα. Το επιπλέον του studio είναι το αξιοπρεπές περιβάλλον που σου παρέχει. Όλοι έχουμε κλάψει πενηντάρικα και παραπάνω κάποιες φορές. Άμα η κοπέλα δεν το έχει και διακόσια να της δώσεις πάλι δεν το έχει.
Το θεμα ειναι οτι τωρα πια δεν τα εχουμε ουτε εμεις... Εγω στη νεα μου εξαιρετικη δουλεια βγαζω 35 ευρω μεροκαματο χωρις ασφαλιση ενω στην εταιρια που ειμουν πριν την κριση και την ανεργια που προεκυψε εβγαζα γυρω στα 1700-1800 το μηνα, καταλαβαινουμε ολοι οτι για να τα δωσω σε στουντιο για 10-15 λεπτα ενω τα εχω δουλεψει σε μιαμιση μερα δουλειας και ιδρωτα δεν μου παει οπως παλια... εμεις ειχαμε μειωση μισθων και αυξηση φορολογιας ενω τα στουντιο εχουν την ιδια τιμη που θυμαμαι παντα σαν να μην συνεβη τιποτα... επομενο ειναι δε να πηγαινω το πολυ 3 φορες το χρονο ενω παλια πηγαινα 10-12 και οι τσατσαδφες να βλεπουν μειωμενη κινηση στα μαγαζια τους...

nobody

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι οτι τωρα πια δεν τα εχουμε ουτε εμεις... Εγω στη νεα μου εξαιρετικη δουλεια βγαζω 35 ευρω μεροκαματο χωρις ασφαλιση ενω στην εταιρια που ειμουν πριν την κριση και την ανεργια που προεκυψε εβγαζα γυρω στα 1700-1800 το μηνα, καταλαβαινουμε ολοι οτι για να τα δωσω σε στουντιο για 10-15 λεπτα ενω τα εχω δουλεψει σε μιαμιση μερα δουλειας και ιδρωτα δεν μου παει οπως παλια... εμεις ειχαμε μειωση μισθων και αυξηση φορολογιας ενω τα στουντιο εχουν την ιδια τιμη που θυμαμαι παντα σαν να μην συνεβη τιποτα... επομενο ειναι δε να πηγαινω το πολυ 3 φορες το χρονο ενω παλια πηγαινα 10-12 και οι τσατσαδφες να βλεπουν μειωμενη κινηση στα μαγαζια τους...
Αν διαβάσεις τι έγραψα σε παρόμοιο thread πριν από λίγο θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Εγώ έγραψα ότι το κόβω τελείως το άθλημα εκτός και αν οι τιμές πάνε στο 30άρι που και πάλι μία στο τόσο. Τα παλιά δυστυχώς τέλος.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Δίκιο έχετε! Οι περισσότεροι έχουν πατήσει φρένο: άλλος πάει λιγότερες φορές στα στουντιο, άλλος παίρνει μικρότερα προγράμματα, αλλος έδινε 300+ για ct και τωρα παει στα 50 στο στουντιο, άλλος από τα 50 κατέβηκε στα 20 ή ...10 και άλλος το έχει κόψει τελείως. Το φρένο θα γίνει ακόμη εντονότερο αναγκαστικά. Κάποιες κοπέλες έχουν φύγει ήδη (=δεν υπάρχουν στα προγράμματα). Οι πολύ καλές θα εξακολουθήσουν να έχουν δουλειά το χειμώνα και το 2013 και ίσως και το 2012, με λίγο χαμηλότερες τιμές θα έχουν πάλι καλές υπηρεσίες, είναι όμως πολύ λίγες αυτές. Παντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πληρώνουν για σεξ. Και αυτοί θα είναι λίγοι σε αυτη την κατηγορία.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Το ζήτημα θα πρέπει να το δει κανείς με απλή αριθμητική. Η Αθήνα έχει 100 studio περίπου. Κάθε studio λειτουργεί  18  ώρες ας πούμε κατά μέσο όρο με μία κοπέλα σε μόνιμη  βάση. Εάν βάλουμε 3 πελάτες την ώρα κατά μέσο όρο, δέχεται 54 πελάτες την ημέρα, τους κάνω 50 χοντρικά. Επομένως, υπάρχει μία πελατεία 5000 αντρών σε studio σε καθημερινή βάση, με 30 ημέρες το μήνα μας κάνουν 150.000  επισκέψεις. Σε μία πόλη 2.000.000 αντρών, συν τους επισκέπτες (ημεδαπούς και αλλοδαπούς), πιστεύετε ότι δε θα πραγματοποιηθούν αυτές οι 150.000 επισκέψεις (και λίγες λέω) με τις υπάρχουσες τιμές; Και αφού μπορούν να γίνουν αυτές οι επισκέψεις πάνω-κάτω, γιατί να πέσουν οι τιμές;  

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πάντως αυτό που θεωρώ πιο πιθανό να γίνει μετά απο αίτημα των πελατών είναι η συγχώνευση κάποιων προγραμμάτων κάτι δηλαδή που γίνεται σε μερικά στούντιο. Για παράδειγμα θα μπορούσε το απλό πρόγραμμα να περιλαμβάνει και ποδολαγνεία ή στάση 69 κ.α. προκειμένου να γίνουν πιο δελεαστικά.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Το ζήτημα θα πρέπει να το δει κανείς με απλή αριθμητική. Η Αθήνα έχει 100 studio περίπου. Κάθε studio λειτουργεί  18  ώρες ας πούμε κατά μέσο όρο με μία κοπέλα σε μόνιμη  βάση. Εάν βάλουμε 3 πελάτες την ώρα κατά μέσο όρο, δέχεται 54 πελάτες την ημέρα, τους κάνω 50 χοντρικά. Επομένως, υπάρχει μία πελατεία 5000 αντρών σε studio σε καθημερινή βάση, με 30 ημέρες το μήνα μας κάνουν 150.000  επισκέψεις. Σε μία πόλη 2.000.000 αντρών, συν τους επισκέπτες (ημεδαπούς και αλλοδαπούς), πιστεύετε ότι δε θα πραγματοποιηθούν αυτές οι 150.000 επισκέψεις (και λίγες λέω) με τις υπάρχουσες τιμές; Και αφού μπορούν να γίνουν αυτές οι επισκέψεις πάνω-κάτω, γιατί να πέσουν οι τιμές;  

Κατά καιρούς έχω κάνει και εγώ αυτούς τους υπολογισμούς. Σε ένα διαφωνώ μόνο: Δεν νομίζω να υπάρχουν πάντως 3 πελάτες την ώρα ΠΛΕΟΝ. Μόνο σε πολύ καλές στουντιογυναίκες!!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Μια παρατήρηση: Τα cg έχουν μεγαλύτερο κοστολόγιο νομίζω. Δηλ. 2-3 κοπέλες έχουν 90-100 την ώρα +30 έως +50 το αναλ. ¨Ομως το χοτέλι έχει άλλα ~25 ευρώ!! και από παροχές το καλό στούντιο είναι καλύτερο. Οι ξενοδοχειακές παροχές είναι καλύτερες μόνο σε ακριβά χοτέλια αλλά και πάλι κάποια πράγματα λείπουν. το extra ball είναι ένα θέμα, δηλ. στο ωριαίο πρόγραμμα κυνηγάς το ρολόι, άρα το extra ball είναι λίγο τρικυ.

OP
OP
adriano69

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Όσο υπάρχουν οι πιρφορο-αγαπουληδες των στούντιο, δεν πρόκειται να πέσουν οι τιμές.
Ας ελπίζουμε να τους χτυπήσει για τα καλά η κρίση τους μαλάκες  :jerking:
μπας και αλλάξει τίποτα ως προς τα τιμολόγια...

δεν μπορω να καταλαβω πως μια ζωη αυτη την γλιτωνουνε και τους μενουν λεφτα στα χερια, για να τα ξοδευουν σαν αγαπουληδες...

τελικα ειναι αυτο που λενε οι πουτανες και οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom