kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
5 χιλιαρικα η ζαρντινιερα, να ειναι καλα ο μητσοτακης
"5 χιλιάρικα η ζαρντινιέρα"
"ο Κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος"
"Η παγκοσμιοποίηση μας αλλοτριώνει με μουσλίμια"
"Η οικογενειοκρατία κρατάει την Ελλάδα πίσω"
- Και τι είσαι εσύ φίλε που τα λες όλα αυτά;
- Δημόσιος υπάλληλος
Δηλαδή? Έφαγε λεφτά? Δεν έκανε τίποτα?
Ούτε εγώ τα ξέρω, γι' αυτό ρώτησα. Επαναλαμβάνω λοιπόν: έφαγε λεφτά? Τα έξυνε σαν Δήμαρχος Καρπενησίου?
Α, εσύ προτιμάς Ανατολή. ΟΚ, εδώ όμως έχουμε πάρει την απόφαση να είμαστε με την Δύση. Δεν ξέρω αν σου αρέσει, τα σύνορα έχουν ανοίξει πάντως αν ενδιαφέρεσαι.
Aυτά είναι καταρχάς 4 πράγματα. Και κατά δεύτερον, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ακριβώς. Το ένα αναιρεί το άλλο?
Δεν τα ξέρεις όλα, αλλά για τα σκατά είσαι σίγουρος.
Εγώ δεν θα πήξω ποτέ στην Αθήνα, διότι θα συμπεριφερθώ όπως πρέπει. Θα κατέβω με μετρό. Εσύ που θα συμπεριφερθείς όπως πάντα χωρίς καμία πρόοδο, θα πήξεις. Από την άλλη μεριά, δεν πιστεύω όταν ολοκληρωθεί το έργο να κατεβαίνεις για βόλτες, ΟΚ? Έχουμε κάνει συμφωνία τώρα οι δυο μας!
Έχετε κάποια εντύπωση τύποι ότι αν οι Μητσοτάκηδες και οι Μπακογιάννηδες ήθελαν να βγάλουν μερικά εκατομμύρια δεν είχαν άλλον πιο υπόγειο τρόπο αντί να αγοράζουν ζαρντινιέρες και να πεζοδρομούν το κέντρο? Τόσο αφελείς είστε; Δεν μπορούσε ο Μπακογιάννης να κάνει μία οποιαδήποτε σύμβαση για κάποιο άσχετο θέμα που θα περνούσε στα ψιλά και σίγουρα θα έβγαζε πολύ περισσότερα;
Οπότε με το δικό σου σκεπτικό, ΟΛΟΙ οι περιφερειάρχες είναι λαμόγια και το χρησιμοποιούν για σκαλοπάτι στην εξουσία. Δικαίωμά σου να το πιστεύεις!Εγραψα εγώ οτι έφαγε λεφτά τύπε ?? Εκανε οτι περίπου κάνουν ολοι οι "πορφυρογέννητοι". Τη περιφερειακή του θητεία ως σκαλοπάτι για τη κεντρική εξουσία.
Έχω πάει και στα 3!!! Και ξέρω ότι ΔΕΝ θα έμενα εκεί με τίποτα. Εσύ γιατί δεν πας λοιπόν?Δεν προτιμώ την Ανατολή. Προτιμώ όμως να μην χαζοαντιγράφουν οι δικοί μας από οπουδήποτε. Αν αντιγράφουν ας αντιγράψουν τουλάχιστον σωστά. Μέρος της Ανατολής που σνομπάρεις είναι πολύ πιο προηγμένη από τη Δύση.Μια επίσκεψη στη Σιγκαπούρη, στη Κουάλα Λαμπούρ η στην Σεντζέν θα σου ανοίξει τα μάτια.
Για 3 πράγματα είπες ότι δεν πάνε μαζί. Και πάλι I don't follow.Τέσσερα αναφέρω και εγώ. Τι δεν κατάλαβες ;;
ΟΚ εγώ θα το κοιτάξω αυτό, αλλά κοίτα κι εσύ να ξεχωρίζεις τα σκατά κι όχι να τα βαφτίζεις ΟΛΑ σκατά. Μετά θα μάθεις να τα ξεχωρίζεις και κάτω από τη ζάχαρη.Οταν και αν μάθεις να ξεχωρίζεις τα σκατά κάτω από τη ζάχαρη τότε θα καταλάβεις τι εννοώ.
Δεν είσαι αναγκασμένος. Αν θες κάνε την "επανάσταση" και κατέβα με το αυτοκίνητο και πήξε (μην ανησυχείς, κλήση πάντως δεν θα πάρεις). Αν όχι, πάρε μετρό. It's up to you!Το Μετρό θα χρησιμοποιήσω και εγώ. Και το κάνω ήδη. Εχει διαφορά ομως το να γουστάρω να το χρησιμοποιήσω, από το να είμαι αναγκασμένος να το χρησιμοποιήσω.
Ρε τύπε ψευδο- Πικάσσο δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα
για τη ΔΙΑΠΛΟΚΗ, και στηρίζεις οικογενειοκρατία;
Από ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ πρόβλημα , έχεις πάρει κάτι
χαμπάρι ;
Από ηλικιωμένους και ανθρώπους με κινητικά προβλήματα
που χρειάζονται αυτοκίνητο για να μετακινηθούν
έχεις πάρει χαμπάρι κάτι ;
Πήγαινε τώρα στο κέντρο, να πεις αυτά που λες
στους οδηγούς, να δούμε πόσο θα σε ευχαριστήσουν...
Ελπίζω να μπορείς να τρέχεις αρκετά γρήγορα
για να γλυτώσεις ...
TΥΠΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.....ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?...ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.....Θελω να δω τι θα γραφεις οταν θα ξηλωνουν τις αρλουμπες που στηνουν τωρα-νομοτελειακο αυτο- και θα λενε πως τελικα η πιλοτικη εφαρμογη δεν λειτουργησε σωστα και αλλες τετοιες πιπαντζες....ειναι τοσο αθλια στημενη η φαση που αναρωτιεσαι αν ειναι τοσο μαλακες και λεζαντες τελικα η μας θεωρουν τελειως μαλακες και πανηγυρτζηδες!Φίλε Mindreader με όλο τον σεβασμό όλη αυτή η τσίχλα περί οικογενειοκρατίας πρέπει να σταματήσει. Η πολιτική είναι ένα χάρισμα (πέρα από τις τυπικά προσόντα που χρειάζονται) και είναι πολύ λογικό σε μία τόσο μικρή κοινωνία όπως η Ελληνική να παίζει ρόλο το επώνυμο και η παράδοση. Ιδίως δε, όταν ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι - που δεν ήταν γόνοι - δεν είχαν καλύτερη υποδοχή από τον "λαό" ούτε τα πήγαν καλύτερα. Και για να συμμετέχω και στην συγκεκριμένη συζήτηση, το αξίωμα έχει ως εξής:
Οποιοδήποτε έργο "κόβει" αυτοκίνητα και δίνει χώρο σε πεζούς και ποδήλατα είναι καλό, όσο άσχημα σχεδιασμένο και αν είναι.
Η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου είχε δρομολογηθεί δέκα χρόνια πριν επί ΓΑΠ. Αν για κάτι πρέπει να γκρινιάζουμε είναι γιατί άργησε τόσο πολύ αυτό το έργο, όχι γιατί γίνεται. Αλλά άντε να τα εξηγήσεις αυτά στον Ελληνάρα που τα τελευταία σαράντα χρόνια από'κει που κυκλοφορούσε με γαϊδούρι βρέθηκε ξαφνικά να οδηγεί Cayenne.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ρε 75...εισαι καλα σιγουρα?Η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου είχε δρομολογηθεί δέκα χρόνια πριν επί ΓΑΠ. [size=30pt]Αν για κάτι πρέπει να γκρινιάζουμε είναι γιατί άργησε τόσο πολύ αυτό το έργο, όχι γιατί γίνεται.[/size] Αλλά άντε να τα εξηγήσεις αυτά στον Ελληνάρα που τα τελευταία σαράντα χρόνια από'κει που κυκλοφορούσε με γαϊδούρι βρέθηκε ξαφνικά να οδηγεί Cayenne.
χωνυ εχεις γινει μπουρδελο με τον 75? δεν ειστε τακιμια πλεον?Εβεβαια για τους δεξιους αυτοι που επρεπε να εχουν σπιτια και αυτοκινητα ειναι μονο οι πλουτοκρατες οι δεξιοι δηλαδη
Τον λαουτζικο τον ηθελαν παντα υπο
TΥΠΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.....ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?...ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.....Θελω να δω τι θα γραφεις οταν θα ξηλωνουν τις αρλουμπες που στηνουν τωρα-νομοτελειακο αυτο- και θα λενε πως τελικα η πιλοτικη εφαρμογη δεν λειτουργησε σωστα και αλλες τετοιες πιπαντζες....ειναι τοσο αθλια στημενη η φαση που αναρωτιεσαι αν ειναι τοσο μαλακες και λεζαντες τελικα η μας θεωρουν τελειως μαλακες και πανηγυρτζηδες!
Η πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου είχε δρομολογηθεί δέκα χρόνια πριν επί ΓΑΠ. Αν για κάτι πρέπει να γκρινιάζουμε είναι γιατί άργησε τόσο πολύ αυτό το έργο, όχι γιατί γίνεται. Αλλά άντε να τα εξηγήσεις αυτά στον Ελληνάρα που τα τελευταία σαράντα χρόνια από'κει που κυκλοφορούσε με γαϊδούρι βρέθηκε ξαφνικά να οδηγεί Cayenne.
TΥΠΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ.....ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?...ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.....
το αυτο ακριβως
τυπε ποιος ο λογος υπαρξης του θρεντ αν ηταν να συμφωνουν ολοι με ολους εγω εχω μια οπτικη διαφορετικη απ την δικη σου ασε με να ειμαι λαθοςΔεν βρισκόσασταν στο σκοτάδι. Τα ξέρατε και τα ξέρετε όλα. Απορώ που ασχολείστε και μαζί μου
Φίλε Mindreader με όλο τον σεβασμό όλη αυτή η τσίχλα περί οικογενειοκρατίας πρέπει να σταματήσει. Η πολιτική είναι ένα χάρισμα (πέρα από τις τυπικά προσόντα που χρειάζονται) και είναι πολύ λογικό σε μία τόσο μικρή κοινωνία όπως η Ελληνική να παίζει ρόλο το επώνυμο και η παράδοση. Ιδίως δε, όταν ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι - που δεν ήταν γόνοι - δεν είχαν καλύτερη υποδοχή από τον "λαό" ούτε τα πήγαν καλύτερα. Και για να συμμετέχω και στην συγκεκριμένη συζήτηση, το αξίωμα έχει ως εξής:
Οποιοδήποτε έργο "κόβει" αυτοκίνητα και δίνει χώρο σε πεζούς και ποδήλατα είναι καλό, όσο άσχημα σχεδιασμένο και αν είναι.