εγω φιλε καθομαι και απολαμβανω τις διαμαρτυριες των κατοικων της αθηνας αλλα και των επισκεπτωνΕγώ είμαι τσίτα? Είμαι απόλυτα χαλαρός γιατί αντιθέτως με σένα, έχω την κυβέρνηση που θέλω και όχι μόνο τα έχει κάνει σαλάτα, αλλά συμφωνώ με ατα περισσότερα που έχει κάνει και τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Ουσιαστικά, για το μόνο που διαφωνώ είναι για την ΠτΔ που μπορεί να είναι μεν αυτή που είναι αλλά σαν εμφάνιση είναι γραφική και δεν μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε ηγέτες... γιατί άλλωστε μόνο αυτό έχει να κάνει. Απλά να στέκεται με άλλους ηγέτες.
Οπότε κάθομαι και απολαμβάνω. Στην τσίτα πρέπει να είσαι εσύ που διαφωνείς σε όλα (το κλασσικό όχι σε όλα). Οπότε κάτσε και σκέψου λίγο: ποιος είναι ο τσιτωμένος? Κάποιος που γουστάρει την κυβέρνηση ή ο άλλος που δεν γουστάρει?
αλλο να λες οτι θα κανεις το εργο ΑΜΕΣΑ
και αλλο να εχεις ετοιμαστει ωστε και πιο πυκνα δρομολογια να εχουν τα μμμ καθως επεισης να εχεις προνοησει δρομους διαφυγης ωστε να μην υπαρχει κυκλοφοριακο κουμφουζιο εν οψη εργων
στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν εγινε τιποτα απο τα δυο
και εφοσον εισαι κυβερνητικος ψηφοφορος θα πρεπει να δεχεσαι και τα θετικα ΑΛΛΑ και τα αρνητικα της κυβερνησης