Νέα

Μεγάλοι Έλληνες!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

O μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών

• Αλέξανδρος ο Μέγας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παπανικολάου

• Αριστοτέλης

• Σωκράτης

• Κολοκοτρώνης

• Βενιζέλος

• Περικλής

• Πλάτων

• Καποδίστριας

• Καραμανλής

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Ο δικός μου αγαπημένος Έλλην αυτή την περίοδο (βδομάδα 20-27/4) κατάγεται από παλαιά αστική οικογένεια της Γαλλίας, είναι καλλιτέχνης, διανοούμενος και φιλόσοφος, αλλά έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του απλού πολίτη.

filosofiacd6.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Ο δικός μου αγαπημένος Έλλην αυτή την περίοδο (βδομάδα 20-27/4) κατάγεται από παλαιά αστική οικογένεια της Γαλλίας, είναι καλλιτέχνης, διανοούμενος και φιλόσοφος, αλλά έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία του απλού πολίτη.

filosofiacd6.jpg

και το όνομα αυτού ...Michel!
Σκέτο! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ θα ψηφίσω τον talo σαν τον μεγαλύτερο σε ηλικία Έλληνα! :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
εγω βαζω και τον κωστα τσακωνα στο top-5

Συνημμένα

• 600601.jpg
    600601.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 47

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρασίδος...
ταράτσα...
πλέζουρας...
αρίων.....
και...φυσικά..ποιός άλλος...ο talos43 ..ο θεός.....που είναι και μετριόφρων.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. στο επόμενο θα γράψω για τους 5 μόντς...να γλύψω λίγο βρε παιδί μου.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ θα ψηφίσω τον talo σαν τον μεγαλύτερο σε ηλικία Έλληνα! :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ θύμισε μου μετά την μεγάλη εβδομάδα--γιατι είμαι και χριστιανός---να σε...περασω ένα χέρι.....αγόρι μου...μαλλί μπαμπάκι ..ψωλή..εξαφανισμένη.. που λέει καιο λαός.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
βρασίδος...
ταράτσα...
πλέζουρας...
αρίων.....
και...φυσικά..ποιός άλλος...ο talos43 ..ο θεός.....που είναι και μετριόφρων.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. στο επόμενο θα γράψω για τους 5 μόντς...να γλύψω λίγο βρε παιδί μου.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
θα σε γαμησει ο ποδο μολις δει το ποστ..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αφού έχει εξαφανιστεί η κουφάλα.....εγώ φταίω?...γραφω μόνο ενεργούς....πολίτες.... :S :S :S :S :S :S

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ειναι τοσοι πολλοι...

Μεγας Αλεξανδρος
  Λεωνιδας
  Αριστοτελης
  Πλατωνας
  Ηροδοτος

Αλλα ευχαριστως θα εβαζα καμμια πενηνταρια ακομα
  Που ολοι τους θα ειχαν το κοινο γνωρισμα,οτι την δεδομενη στιγμη
  του περασματος τους απο τον ματαιο τουτο κοσμο.....
    ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ.....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ο Σκάϊ έχει αρχίσει μία ψηφοφορία για τον μεγαλύτερο Ελληνα όλων των εποχών.
Εδώ... επιλέγουμε μέχρι 5 Έλληνες που πιστεύουμε αξίζουν τον τίτλο του μεγαλύτερου Ελληνα ή Ελληνίδας όλων των εποχών. Εν ζωή και μακαρίτες!!

Εγώ έβαλα τους :

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Παπανικολάου
Γιώργος Σεφέρης
Οδυσσέας
Γιάννης Δαλιαννίδης
Και για μενα ο πρωτος που ηρθε στο μυαλο ειναι ο Κολοκοτρωνης

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Όμηρος
Αριστοτέλης
Μέγας Αλέξανδρος
Μιλτιάδης
Κολοκοτρώνης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο τους 5 χειροτερους Ανδρεας Παπανδρεου.Αλομα(προεδρος των τραβεστη).Κωστας Καραμανλης(ο νεος.τα χει κανει σκατα).Ραλλης(κατοχικος πρωθυπουργος).Γουναρης και η παρεα του(ευθυνεται για την Μυκρασιατικη καταστροφη).

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο Παπανδρεου γιατι ρε Δημητρακη; αν και δεξιος που ειμαι πιστευω ηταν απο τους τελευταιους πολιτικους με παπαρια και τα ειχε καλα με τους Αραβες και ξηγηθειτε πολυ αντρικια με το σισμικ κτλ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο Παπανδρεου γιατι ρε Δημητρακη; αν και δεξιος που ειμαι πιστευω ηταν απο τους τελευταιους πολιτικους με παπαρια και τα ειχε καλα με τους Αραβες και ξηγηθειτε πολυ αντρικια με το σισμικ κτλ
αυτο ειναι το θετικο του.παντος κατεκλεψε.αν και πολητικα πιο πολυ με εκφραζει το Πασοκ.ποτε δεν το εχω ψυφισει.ουτε και Νεα Δημοκρατια εχω ψυφισει.ισως εχεις δικιο υπαρχουν και χειροτεροι.αλλα δεν μου ερχονται στο μυαλο.αυτη τη στιγμη.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.862
Πόντοι
606
κατα τη ταπεινη μου αποψη ο ανθρωπος που ρημαξε τα παντα σε αυτη τη χωρα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο τελευταιος σωστος πολιτικος ηταν ο Καποδιστριας ολοι οι υπολοιποι ειχαν το μυαλο τους στην βουτα και εδω που τα λεμε και εμεις τα ιδια θα καναμε. αλλα σε συγκριση με τους σημερινους αμερικανοφλορους αυτοι ηταν λιγο πιο αυθεντικοι

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ο Βενιζέλος ήταν. Και η Ιστορία θα δικαιώσει και τον Καραμανλή σενιορ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
κατα τη ταπεινη μου αποψη ο ανθρωπος που ρημαξε τα παντα σε αυτη τη χωρα
αν και αντι δεξιος συμφωνω...απο εκει ξεκινησε η μαλακια με υπερογκους δανεισμους και τα τσοβολα δωστα ολα...θα πειτε τοτε ηταν καλυτερα..ειχε λεφτα ο κοσμος...θα θυμουνται οι πιο μεγαλοι..ναι υπηρχε χρημα αλλα μαγκες με το βαρελι να φτανει τα 150 δολλαρια οπου να ναι και τη μαλακισμενη τη παγκοσμιοποιηση που μας βαραει σημερα εχει να πεσει πολυ πεινα...food crisis...ηδη αρχισε...δυστυχως..τον καραμανλη θα δικαιωσει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom