bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.040
- Πόντοι
- 7.775
Ποιος ο Γιαννης?Γιατί σίγουρα οι ξένοι την έχουν πολύ μεγαλύτερη την παιδεία και θα χώραγαν στην 100αδα ο Πλούταρχος
Ποιος ο Γιαννης?Γιατί σίγουρα οι ξένοι την έχουν πολύ μεγαλύτερη την παιδεία και θα χώραγαν στην 100αδα ο Πλούταρχος
Στο Όμικρον έχει τον Οθων και τον Όμηρο!
Τον είδα και στην 1η εκπομπή που τον ανέφερε, αρκετά ψηλά αλλά τον ανέφερε!Στην Αρχαιότητα δεν τον έχει πάντως. Όυτε στις δραστηριοτητες είναι κάπου.
κοντεψαν να μου βγουν τα ματακια μου....Ποιος ο Γιαννης?
Και ποιά σου έρχεται ? "Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής " ?κοντεψαν να μου βγουν τα ματακια μου....
κι εγω δεν ξερω ακριβως τι ηταν ο πλουταρχος αλλα στο ακουσμα της λεξης πλουταρχος δεν μ ρχεται η εκφραση αχ,κοριτσι μου στο μυαλο!!!!!!!!! :- :-
κοντεψαν να μου βγουν τα ματακια μου....
κι εγω δεν ξερω ακριβως τι ηταν ο πλουταρχος αλλα στο ακουσμα της λεξης πλουταρχος δεν μ ρχεται η εκφραση αχ,κοριτσι μου στο μυαλο!!!!!!!!! :- :-
αν δεν κανω λαθος,ηταν φιλοσοφος λογογραφος...... δεν ειμαι και σιγουρη....Ποιος ο Γιαννης?
Δεν πρόσεξες την πρώτη γραμμή του ποστ μου.
Βέβαια αν προεκτείνουμε την λογική σου κανένας δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στους Αρχαίους Έλληνες. Θα μπορούσαμε να βάζαμε 100 αρχαίους και να έκλεινε το θέμα.
Αυτό άλλωστε είναι και το τεράστιο πρόβλημα της ψηφοφορίας αυτής όπως την οργανώνει ο σταθμός.
Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να αφορούσε μόνον σύγχρονους Έλληνες, από την δημιουργία του πρώτου ελληνικού κράτους και μετά.
Μέσα σε αυτόν τον χρονολογικό ορίζοντα εγώ επισημαίνω προσωπικότητες που έχουν πετύχει την διεθνή αναγνώριση για το έργο τους, όπως εγώ θεωρώ σημαντική την διεθνή αναγνώριση. Το ανιδιοτελώς ή όχι είναι κάτι που δεν μπαίνει στην αξιολόγηση μου, δεν ψάχνω για την Μητέρα Τερέζα (αλλά αν υπάρχει το ελληνικό αντίστοιχο το συζητάμε).
οχι.το περι παιδων αγωγης απο τα ηθικα. :-Και ποιά σου έρχεται ? "Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής " ?
Τον είδα και στην 1η εκπομπή που τον ανέφερε, αρκετά ψηλά αλλά τον ανέφερε!
Φίλε μου Biker. ο Κορνηλιος Καστοριάδης ειναι αγνωστος στους περισσότερους Ελληνες, για τον λόγο αυτό ειναι σίγουρα και πολύ πιο σημαντικός από πολλούς άλλους προτεινόμενους (Καρα-αμαν. Παπα-τσιδες κλπ)
όσο για το αντικουμουνιστης μάλλον λαθος τον διάβασες, adonis13
Αντισταλινικός ΝΑΙ-αντιολοκληροτικός ΝΑΙ
Καμμία αντίρρηση. Σε κάθε περίπτωση να φτιάξουν το σαϊτ τους. Κανένας δεν θα ψάξει νομίζω την λίστα των 100 αλφαβητικά (είναι πιο χρονοβόρο) και στις αλλες ταξινομήσεις.
Σε κάθε περίπτωση ο Όμηρος είναι ο μεγαλύτερος διαμορφωτής της Ελληνικότητας ever και δεν δικαιούται μικρότερη θέση από την πρώτη.
Όλοι οι άλλοι έπονται. Ακόμη και Αλέξανδρος.
Το ότι δεν είναι κάν στην δεκάδα τα λέει όλα για το πνευματικό μας επίπεδο και την δυνατότητα αξιολογικής κρίσης του Νεοέλληνα.
Χωρίς αυτήν βέβαια δύναται και μόνο να επιβληθεί η γενικευμένη αναξιοκρατία και μετριοκρατία που ζούμε.
Καμμία αντίρρηση. Σε κάθε περίπτωση να φτιάξουν το σαϊτ τους. Κανένας δεν θα ψάξει νομίζω την λίστα των 100 αλφαβητικά (είναι πιο χρονοβόρο) και στις αλλες ταξινομήσεις.
Σε κάθε περίπτωση ο Όμηρος είναι ο μεγαλύτερος διαμορφωτής της Ελληνικότητας ever και δεν δικαιούται μικρότερη θέση από την πρώτη.
Όλοι οι άλλοι έπονται. Ακόμη και Αλέξανδρος.
Το ότι δεν είναι κάν στην δεκάδα τα λέει όλα για το πνευματικό μας επίπεδο και την δυνατότητα αξιολογικής κρίσης του Νεοέλληνα.
Χωρίς αυτήν βέβαια δύναται και μόνο να επιβληθεί η γενικευμένη αναξιοκρατία και μετριοκρατία που ζούμε.