Πλάκα πλάκα σκεφτείτε κάτι. Το συκώτι είναι το μοναδικό εσωτερικό ζωτικό όργανο του ανθρώπινου οργανισμού το οποίο και έχει την δυνατότητα μόνο του να αναπλάθεται πλήρως. Τώρα θυμηθείτε τον μύθο του Προμηθέα. Απίστευτο;;;;
Επίσης θέλω κάποιος να μου πει μια λογική εξήγηση πως γνώριζαν ότι ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό.
Πάντως πέρα από τους δέκα που έγραψα θέλω να γράφω και άλλους. Έτσι να μου φύγει.
Πυθαγόρας, Αρχιμήδης, Ευκλείδης, Ζήνωνας, Αίσωπος, Λυκούργος, Διηνέκης, Διομήδης, Ιπποκράτης, Ίππαρχος, Ησίοδος, Φειδίας, Αχιλλέας, Οδυσσέας, Αγαμέμνονας, Αισχύλος, Αριστοφάνης, Ευριπίδης, Ηρόδοτος, Θουκυδίδης, Σοφοκλής, Ευπαλίνος, Θεμιστοκλής, Έκτορας, Λεωνίδας, Κολοκοτρώνης, Μακρυγιάννης, Καποδίστριας, Ιουλιανός (μπορεί να μην ήταν Ελληνας αλλά έζησε και λειτούργησε σαν τέτοιος), Ρήγας Φεραίος κτλ κτλ κτλ (πραγματικά υπάρχουν άπειροι)
Μεγαλύτερους Έλληνες του 20 αιώνα θεωρώ Ελ. Βενιζέλο, Παύλο Μελα, Νικ. ΠΛαστήρα, Δραγούμη, Μεταξά (μόνο και μόνο για το ΟΧΙ), Άρη αλλά και Ζέρβα (και τους 2 μέχρι του σημείου που αγωνίστηκαν για το έθνος και όχι για το όφελος) και σίγουρα Παπανικολάου, Καραθεοδωρή, Μίκη, Λοϊζο, Βαγγέλη, Ελύτη, Ρίτσο, ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ , ΞΥΛΟΥΡΗ κτλ κτλ.
Πραγματικά δύσκολο πράγμα....