You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγάλες εμπνεύστριες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 260K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Καλημέρα κυρίες και κύριοι (chic)
Χαθήκαμε...Ολα αυτά τα web φύσεως προβλήματα, μας ξενέρωσαν.΄
Μπάινω κατ ευθείαν στο θέμα, διότι με φωνάζουν γιά πρωινό, πρέπει να δέσω γραβάτα και άλλα τέτοια χρονοβόρα.
Την κυρία Sandee Westgate τη γνωρίζετε...?
Εμένα μ΄εχει εμπνεύσει αφαντάστως αφάνταστα.
Θέλω κριτικές.
Όσο για το μενού, όλε, φάτε μάτια ψάρια:
Μπάινω κατ ευθείαν στο θέμα, διότι με φωνάζουν γιά πρωινό, πρέπει να δέσω γραβάτα και άλλα τέτοια χρονοβόρα.
Θέλω κριτικές.
Επισκέπτης
που χάθηκες μωρή λουμπίνα εσύ?Καλημέρα κυρίες και κύριοι (chic)
Θέλω κριτικές.
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
που χάθηκες μωρή λουμπίνα εσύ?
"Είναι πικρό το ψωμί της ξενιτιάς"...
Μωρό μου, αγαπημένε κομμουνιστή μου. Αχ και ναξερες πόσες φορές νοστάλγησα τη συντροφιά σου...!!!
Τι κάνεις καλέ μου..?
Επισκέπτης
Επισκέπτης
πως πέρασες με το αντρόγυνο που ήθελε"Είναι πικρό το ψωμί της ξενιτιάς"...
Μωρό μου, αγαπημένε κομμουνιστή μου. Αχ και ναξερες πόσες φορές νοστάλγησα τη συντροφιά σου...!!!
Τι κάνεις καλέ μου..?
πως πέρασες με το αντρόγυνο που ήθελε τρέλες?"Είναι πικρό το ψωμί της ξενιτιάς"...
Τι κάνεις καλέ μου..?
Δεν βρεθήκαμε ποτέ, γιατί δεν επικοινωνήσαμε ποτέ τελικά.πως πέρασες με το αντρόγυνο που ήθελεπως πέρασες με το αντρόγυνο που ήθελε τρέλες?
Εσύ πως διάγεις τον βίο σου, τρελέ εραστή...?
Γνώρισα κάποιους αθηναίους του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στο Λονδίνο, που ήλθαν για επίσκεψη (ονόματα δεν λέμε, υπολίψεις δεν θίγουμε). Εκεί σε θυμήθηκα. Αυτοί από χόμπι είναι αριστεροί (και μάλλον δεν τους αρέσει πλέον να τους αποκαλούν κομμουνιστές).Διότι από δραχμές και από γούστα, γάμα τα φιλαράκι, μπροστά από πολλούς καπιτάλες ήταν. Εκεί σε θυμήθηκα και λέω που ναι ο δικός μου να σας σκίσει παλιολουμπίνες, κρυφοδεξιοί της θεωρίας.
Μπας και είσαι κι εσύ ΣΥΡΙΖΑ ρε...?
Any way, επι του θέματος. Η κυρία που σας συνέστησα είναι Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ, σας μιλώ γιά ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. Τώρα είναι στα 30 φεύγα της και το γύρισε στη βίζιτα πολυτελείας (και να γουστάρει) αλλά και στις μπίζνες από το εμπόριο των πορνοταινιών και των γυμνών που έχει κάνει, αλλά και ευρύτερα προιόντα του χώρου. Έχει ηλεκτρονικό κατάστημα και σε μάς ήλθε διότι σκέφτεται να εκδώσει την αυτοβιογραφία της. Απλά μας σύστησαν οι "μεγάλοι" διότι σε εμάς πάντα ο πελάτης πρέπει να έχει μια εξ όψεως τουλάχιστον άποψη για το χέντ-στάφ που θα ασχοληθεί μαζί του.
Μούναρος και με μιά αύρα που σε τελειώνει...
Πάρτε ακόμη ένα: Έχω πολλά αποθηκευμένα πλέον, διότι "εργάζομαι" μαζί της, αλλά δεν μπορώ να τα περάσω διότι από το πρόπερτις θα προσπαλάσετε κι άλλα. Είστε κάτι γκαυλιάριδες εσείς... Α πα πα πα .
Φιλιά και τα λέμε μετά.
Εγώ με το που ξανάρχισα μαζί σας, δεν θα κάνω πρωινό σήμερα αλλά μπράντς... (χαχαχα).
Φιλιά και τα λέμε λέιτερ...
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Βλέπω και άλλους Σαρλιζικούς στο thread και χαίρομαι ...
Επισκέπτης
Επισκέπτης
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16