Νέα

Μεγάλες εμπνεύστριες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα LEFTY2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Εμπνευστριες για μονιμη πτωση!!!
 

Επισκέπτης
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: για τα ντολμαδάκια της
 

Συνημμένα

  • t76portreto.jpg
    t76portreto.jpg
    35,4 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
:dancing:
 

Συνημμένα

  • estellawarren_12.jpg
    estellawarren_12.jpg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
The Greek Elections Massacre: Έφη Σαρρή - Η Συνέντευξη
27 08 2007

Ανοίγοντας το inbox μου απόψε το βράδυ, βρήκα ένα καταπληκτικό δώρο από την mauve_all.

Την πρώτη προεκλογική συνέντευξη της πολιτευόμενης μούσας, Έφης Σαρρή!!

Επειδή είμαι σίγουρος πως δεν θα πατήσει κανείς στα εκλογικά κέντρα μέχρι να διαβάσει τη συνέντευξη αυτή, την παραθέτω (υποτιτλισμένη) ώστε να μπορέσουμε όλοι να…διαπράξουμε το δημοκρατικό μας καθήκον, ενημερωμένοι και με σεβασμό στο θεσμό.

Και ξεκινάμε:

Γιατί στράφηκες στην πολιτική;

Γιατί είναι πιο πλατιά τα θέματα της Βουλής. Εγώ θέλω να επικεντρωθώ σε αυτά που με αφορούν, στους νέ­ους, στους ηλικιωμένους, στις κακοποιημένες γυναί­κες, στους ανθρώπους που εργάζονται τη νύχτα και είναι ανασφάλιστοι, στους αλλοδαπούς, στους ομοφυ­λόφιλους. Θέλω μαζί μου όλα τα νεαρά sexy κορίτσια και αγόρια. Θέλω επίσης κοντά μου όλους αυτούς που είναι και αι­σθάνονται sexy, ασχέτως ηλικίας. Επίσης θέλω όλοι οι ηλικιωμένοι να είναι ευτυχισμένοι -θα προσπαθήσω πολύ γι’ αυτό-, αυτοί είναι οι γονείς μας και τους χρωστάμε πολλά. Όσο για τους φίλους μου τους gay, θα προσπαθήσω να έχουν διασφάλιση των περιουσιών τους όταν φύγει ο ένας από τους δύο, είτε αυτό επιτευχθεί με πολι­τικό γάμο είτε με κάποιο συμβόλαιο.

(Ερώτηση Κρίσεως: Γνωρίζει η κυρία Σαρρή σε ποιο κόμμα βρίσκεται; Δε θα αναρωτηθώ αν η κ. Σαρρή έφαγε το προεκλογικό χάπι του Καρατζαφέρη περί νομικής αναγνώρισης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών για 2 λόγους. α) γιατί ακόμα και να το γνώριζε δεν πιστεύω πως ΟΥΤΕ αυτή δεν είναι τόσο ηλίθια για να το πιστέψει και γιατί 2) σιγά μην το ξέρει….Προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσω την έκληση στον sexy/Άγνωστο Χ Έλληνα ψηφοφόρο, κατέληξα σε ντουβάρι, οπότε το αφήνω να περάσω χωρίς υπότιτλο!)

Γιατί δεν ξεκίνησες τη σχέση σου με την πολιτική από κάτι πιο απλό, από ένα δημοτικό συμβούλιο για παράδειγμα.

Γιατί μου αρέσουν πολύ τα βαθιά νερά. Θέλω να πέσω μέσα! Η Βου­λή είναι ένα ηφαίστειο και όταν μπω μέσα θα εκραγεί.

(Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Το κακό είναι πως έτσι που πάμε εμείς θα επιδοτούμε τις εκρήξεις σου ρε Έφη!)

Γιατί επέλεξες το ΛΑ.Ο.Σ.;

Γιατί αυτό με εκφράζει. Ο αρχηγός του κόμματος, ο κύριος Καρατζα­φέρης, είναι ένας άνθρωπος πανέξυπνος και αυτοδημιούργητος. Το ίδιο όπως και εγώ. Μία sexy λαϊκή τραγουδίστρια, όπως εγώ, δεν ση­μαίνει ότι είναι ανεγκέφαλη. (προφανώς και όχι. Άλλωστε αυτό το αποδεικνύει η καλλιτεχνική σας πορεία, η διατριβή σας πάνω στο κοινωνική σύστημα της αρχαίας Ελλάδας και άλλα πολλά) Και εγώ μόνη μου έφτιαξα τη ζωή μου, δεν κατάγομαι ούτε από μεγάλες οικογένειες ούτε από μεγάλα τζά­κια. Είμαι υπέρ των αδυνάτων. Γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι ένας άν­θρωπος ταλαιπωρημένος, ένας άνθρωπος που έχει υποφέρει στη ζωή του. Μόνη μου έπεσα στα θηρία και πάλεψα.

Ποιο είναι το πολιτικό σου παρελθόν;

Πάντα είχα πολιτικές ανησυχίες (ώπα!), αν και δεν ήμουν κομματικο­ποιημένη (ήρθε η καρδιά μου στη θέση της! Νόμιζα πως θα μας αποκάλυπτε πως αυτή κυβερνούσε την Ελλάδα τόσα χρόνια). Έχω φάει πολύ δακρυγόνο στο παρελθόν κρατώντας πανό και διαδηλώνοντας (LOL), όποτε θεωρούσα ότι συνέβαινε μία αδι­κία (π.χ. δε γινόταν χρυσό το CD μου, δεν μου έβγαιναν καλές οι γόβες από το Χαραλά, με στένευε το σετάκι φούστα-μπλούζα που είχα για τα πιστοτράγουδα) που δεν μπορούσα να ανεχτώ ως άνθρωπος και ως πολίτης.

Αν εκλεγείς, υποθέτω ότι σταματάς και το τραγούδι λόγω ασυμβίβαστου.

Εγώ έχω μεγάλη αγάπη στο τραγούδι. (και τα αισθήματα ΔΕΝ είναι αμοιβαία) Ακόμη και τώρα, στις 7 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσω να εμφανίζομαι στις Γοργόνες στον Πειραιά (γιατί το Ηρώδειο το κλείσαμε για χειμώνα!) παρά τα τρεχάματα που θα έχω με την πολιτική. Με το τραγούδι μου μέχρι σήμερα έχω προσφέρει τα μέγιστα στα καλ­λιτεχνικά δρώμενα της Ελλάδας (……..από που να ξεκινήσω να απαριθμώ πόσα λάθη έχει αυτή η πρόταση;….). Έχω προσφέρει ψυχική ευεξία στον κόσμο. Εμένα δεν με νοιάζει το ασυμβίβαστο. Θα συνεχίσω να τραγουδώ χωρίς να πληρώνομαι, δεν θα στερήσω από τον κό­σμο όσα του πρόσφερα όλα αυτά τα χρόνια (ας ελπίσουμε πως δε θα βγει! Τουλάχιστον τότε θα την βλέπουμε προαιρετικά!) . Θα πηγαίνω σε ορφα­νοτροφεία και σε γηροκομεία (SHOW MERCY!!) και θα ερμηνεύω τα σουξέ μου, να ξεσηκώνονται όλοι και να χαίρονται. Όποιον σταθεί εμπόδιο στην προσπάθειά μου να βοηθήσω τους αδυνάτους θα τον τσακίσω. (…με τη γόβα στιλέτο ή με ποιό οδυνηρές μεθόδους - π.χ. με τη θεία φωνή σας; )

Αν τελικά εκλεγείς, τι θα φορέσεις στην πρώτη συνεδρίαση της Βουλής;

Ο βουλευτής δεν πρέπει να είναι σοβαροφανής, οφείλει να είναι σοβαρός μόνο στις απόψεις και στις σκέψεις του. Ακόμη και τα τα­γέρ μου όμως θα είναι sexy. Ίσως έτσι σταματήσουν κάποιοι να κοι­μούνται στα έδρανα της Bουλής. (να και ένα καλό!)

Είναι η πρώτη φορά που δέχεσαι πρόταση να κατέβεις υπο­ψήφια βουλευτής;

Όχι, είναι η δεύτερη. (Όχι ειλικρινά, πείτε μου. Αυτό δεν είναι ότι πιο τρομακτικό έχετε ακούσει στη ζωή σας;!;!; ) Δεν χρειάζεται, όμως, να αναφέρουμε την πο­λιτική παράταξη από την οποία μου έγινε η πρόταση πριν από κά­ποια χρόνια. Επίσης πρέπει να σου πω ότι αμέσως μετά την πρότα­ση του κυρίου Καρατζαφέρη επικοινώνησε μαζί μου ο πολιτικός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (ΠΑ.ΣΟ.Κ…. έτσι έτσι, να μικραίνει η λίστα!) με τον οποίο είχα σχέση στο παρελθόν (ναι, και πού είναι το περίεργο; ) και με ρώτησε εάν θα ήθελα να με προτείνει στο κόμμα του, προκειμένου να κα­τέβω υποψήφια με την παράταξή του. Ήταν πολύ ευγενικό αυτό εκ μέρους του και το εκτίμησα πολύ, άσχετα αν χωρίσαμε άσχη­μα. Ωστόσο εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να προδώσω την εμπιστο­σύνη του κυρίου Καρατζαφέρη στο πρόσωπό μου, ούτε το ΛΑ.Ο.Σ. Εγώ είμαι αντράκι!

Πώς θα αντιμετωπίσεις τους πολιτικούς από τα υπόλοιπα κόμ­ματα στις προεκλογικές συζητήσεις αφού δεν έχεις στοιχειώ­δη πολιτική γνώση;

Έχω συγκεκριμένα πολιτικά επιχειρήματα και θα τα προβάλλω πάρα πολύ ευγε­νικά, δεν χρειάζεται να τσιρίζω στα κανάλια σαν χαζογκόμενα (Ορθόν! Άλλωστε εσείς πάψατε προ πολλού να είστε το δεύτερο συνθετικό! Αν υποθέσουμε ότι ήσασταν και ποτέ). Είμαι άτομο με παιδεία και ανατροφή (τι ώρα; ), αυτό θα πει «στοιχειώ­δης πολιτική γνώση».

Μα δεν έχεις καν πολιτική εμπειρία.

Έχω ένστικτο, αγάπη μου (το βασικό). Δεν στερούμαι λόγου (ναι, αλλά σας στερήθηκε για χρόνια ολόκληρα αυτός). Εγώ μιλάω απλά, λιτά, κατανοητά, για να με καταλαβαίνουν όλοι. Εξάλλου κάνω τέ­χνη και η τέχνη είναι η ωραιότερη γλώσσα. (η τέχνη ναι, η δική σας τέχνη non)

Τα τραγούδια που λες είναι τέχνη;

Μόνο. Και στο Μέγαρο Μουσικής και στα λαϊκά μαγαζιά ο κόσμος ψυχαγωγείται. Απλά εγώ προτιμώ τα λαϊκά μαγαζιά γιατί στο Μέ­γαρο δεν μπορούν οι άνθρωποι να σηκωθούν και να χορέψουν. Απλώς ακούνε. Εγώ θέλω να έχω άμεση επαφή με το κοινό.

(Πρόταση: γιατί δεν κάνουμε ένα ρεκτιφιέ στο μέγαρο, να πετάξουμε όλη αυτή την παλιοτσαρία να βάλουμε κανα τραπεζάκι, καμια καρεκλίτσα, καμιά λουλουδού, να φτιάξουμε και ένα ωραίο γαβ-όσχημα, να αρέσει στον κόσμο; )

«Έφη Σαρρή» θα γράφει το ψηφοδέλτιο;

Όχι. Θα γράφει το κανονικό μου όνομα, Ταρινίδου Ιφιγένεια, και εντός παρένθεσης Έφη Σαρρή. Κατεβαίνω στη Β’ Αθηνών.

Γιατί άλλαξες το Ταρινίδου;

Ήθελα να το κάνω δισύλλαβο. Όπως είναι το ΛΑ.Ο.Σ. (Όπως άλλωστε και το ΧΑΟΣ!)

THE END
 

Συνημμένα

  • 93081373gn3.gif
    93081373gn3.gif
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 20

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Μηνύματα
298
Like
11
Πόντοι
1
να σαι καλα ριξαμε πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Βγηκε η Σαρρη τελικα?Μαλλον οχι ε?
 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.296
Κριτικές
18
Like
2.011
Πόντοι
5.975
στο εξώφυλο με το καουμπόικο καπέλο
απο τα λιφτινγκ  τους μπλέ φακούς επαφής
και τα φωτοσοπ είναι σαν .. την σάσα μπάστα :o :headbang:
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
ρε λεφ θα βγει ποτε το warned απο πανω σου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ατακτε καυλοδραπανε..... :2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Αχ με πηρε η κατω βολτα!!!
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Ti abatar ειναι αυτο βαλε κανενα κωλαρακι να ανεβουμε!!!
 

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.626
Like
5
Πόντοι
16
Ti abatar ειναι αυτο βαλε κανενα κωλαρακι να ανεβουμε!!!
Kind Diamond φιλε.... απλα απιστευτος τυπος...κωλαρακια δεν γουσταρω για avatar αλλα το γουσταρω στα τεσσερα... :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Εισαι σωστος τοτε οκ
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Ποδαρακια!!!
 

Συνημμένα

  • 21811206070005.jpg
    21811206070005.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Η παρολιγο βουλευτινα μας
 

Συνημμένα

  • EfiSarri003.jpg
    EfiSarri003.jpg
    93,1 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
:dancing: :dancing: :dancing:
 

Συνημμένα

  • EfiSarri002.jpg
    EfiSarri002.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 25

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
337
Like
0
Πόντοι
1
παντως πολυ καλυτερη απο κατι Μαριορές, Ντόρες, Αννουλες και... παπαρηγες!
 
OP
OP
LEFTY2

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Σαφως!!!Δεν μου ειπατε ομως η Καιλη μπηκε τελικα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom