Καλησπέρα σε όλους.
Μετά από προτροπή συναγωνιστών, έγινε συνάντηση με τη Νικόλ. Δύσκολο το κλείσιμο του ραντεβού, αλλά το ίδρυμα εξαιρετικό στην εξυπηρέτηση και τους αξίζουν τα εύσημα. Η υπεύθυνη ευγενική και χαμογελαστή. Θα σχολιάσω μόνο την κοπέλα.
Η συνάντηση έγινε κυρίως λόγω περιέργειας, μετά από αρνητικό σχόλιο μέλους ότι η Νικόλ είναι ψηλομύτα. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, κοπέλα είναι πολύ μικρή, μπουμπουκάκι, και τέτοια τρυφερούδια πιπινάκια θέλουν ειδική μεταχείριση για να πάρεις τα μέγιστα. Είναι όμορφη, έχει πολύ ωραίο κορμί, και καταπληκτικά στήθη σιλικόνης, σαν αληθινά.
Έχω την αίσθηση πώς έχει χαλαστεί με κάποιες άσχημες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να είναι πιο διστακτική, ειδικά αν βλέπει τον άλλον πρώτη φορά. Παρόλα αυτά, θα κάνει το καλύτερο που μπορεί, αρκεί να σεβαστείς τα όρια της, και δε θα πει πουθενά όχι.
Δεν είναι σίγουρα επαγγελματίας όπως οι περισσότερες εσκόρτ που επιλέγω, αλλά το κάθε κορίτσι είναι μοναδικό και η κάθε εμπειρία ξεχωριστή, και στο κομμάτι του μασάζ η Νικόλ τα καταφέρνει πολύ καλά.
Πραγματικά λυπάμαι κάποιους που θεωρούν ότι τέτοια κορίτσια μπορούν να τις πάνε αλύπητα όσο θέλουν, και σφαδάζονται αν φάνε πόρτα για επαναληπτικό. Ας μην ξεχνάμε πώς τα κορίτσια κάνουν μια απαιτητική δουλειά, θα πρέπει να βάζουν τα όρια, να αρνούνται κακομεταχείριση, και σίγουρα να έχουν την επιλογή αν θέλουν να δουν πάλι κάποιον ή όχι. Και σίγουρα να μην υποκύπτουν στους εκβιασμούς κάποιων που απαιτούν να τους κάνουν τα χατήρια, αλλιώς τις θάβουν.
Μου θύμισε ένα κορίτσι από γραφείο που ήταν πραγματικά τρυφερούδι, και την έκανε νύχτα προφανώς επειδή δεν άντεξε.
Συνοψίζοντας, η Νικόλ είναι ότι πρέπει για όποιον θέλει ήρεμα πράγματα με αισθησιασμό, όσοι ψάχνουν άγριες καταστάσεις με αντοχές, να κοιτάξουν αλλού, τόσες επιλογές υπάρχουν. Η εμπειρία με τη Νικόλ είναι σίγουρα όμορφη κι ας μην μπορεί να αντεπεξέλθει στον ρόλο μιας έμπειρης εσκόρτ που θα σου δώσει αυτό που ζητάς.
Τώρα αν έρθει κανείς να μου πει, μεγάλε, μια δουλειά έχουν, να ανταποκρίνονται στα θέλω μας, δικαίωμα του, αλλά όπως τα κορίτσια δεν είναι όλες το ίδιο, έτσι κι εμείς δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Και αν έρθει το μέλος που την είπε ψηλομύτα να πει κάτι, ας κοιτάξει τη δουλειά του.
Να με συγχωρήσετε για το σεντόνι.