Νέα

Ad Medusa Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα professor x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.815
Πόντοι
31.348
:angry:Μια από τα ίδια και σε εμένα την προηγούμενη εβδομάδα... Είναι κάποιες κοπελες που δεν προτιμούν άτομα που αργούν να τελειώσουν ή αναλώνουν όλο τον χρόνο που έχουν να περάσουν με την κοπέλα, μόνο σε ερωτικές περιπτυξεις και όχι σε συνδυασμο μασάζ / sex. Επίσης κάποιες δεν γουστάρουν αν βγάζεις ένταση στο σεξ. Μια από αυτες (από ότι φαινεται), είναι πλέον και η Νικόλ... Κρίμα!!
Η Νικόλ ακολουθεί το δρόμο της ξεπετας τωρα

• Like
Αντιδράσεις: Terori

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Κάτι ανάλογο παρόμοιο δεν έχει γίνει με Νάνσυ από Nirvana ; με Βαλεντίνα από Λ23 ; με Μαρίνα από Σ42 ; Ήρεμα ρωτάω μπορεί νά κάνω και λάθος.
Θεωρητικά στα μασάζ ο χρόνος του μισάωρου μοιράζεται 50-50, 15' μασάζ και 15' άλλα πράγματα.
Μπορεί να μην το τηρούν επακριβώς με το ρολόι αλλά κάπως έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού απ' ότι μου έχουν πει.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
δεν ξαναπήρα τη Νικόλ τώρα που επέστρεψε για να δω κι ο ίδιος αν ακολουθεί το δρόμο της ξεπέτας, όπως λένε οι συνάδελφοι αλλά ΑΝ συμβαίνει αυτό έχω να πω τα εξής:
- μήπως φταίνε όλοι αυτοί που την είχαν κάνει θεά το προηγούμενο διάστημα που δούλεψε στο Μ.;
- μήπως φταίει που είχαν πέσει όλοι με τα μούτρα λες και δεν υπήρχε άλλη κοπέλα στο κατάστημα;
- μήπως φταίει που γράφονταν απανωτές κριτικές που αν τις διάβαζε κανείς χωρίς να έχει γνωρίσει την κοπέλα θα νόμιζε ότι είναι σούπερ στο δωμάτιο από υπηρεσίες,
ενώ στην πραγματικότητα ήταν μάλλον χλιαρή (ξέρω, ξέρω, "δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω);
Εδώ ένας μαλάκας, σε άλλο σάιτ νομίζω, πήγε κι έγραψε κριτική ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Έλα μ@@νί στον τόπο σου!
Όσο για την εμφάνιση ναι, ωραία κοπέλα και σκίννυ πιπίνι αλλά με αστερίσκους: υπερβολικά αδύνατη και το φτιαγμένο στήθος αντιαισθητικό σε τόσο λεπτή κοπέλα.
Εάν η Νικόλ λόγω του ντόρου που δημιούργησαν οι συνήθεις ύποπτοι είχε όση πελατεία είχαν οι υπόλοιπες κοπέλες μαζί,
εάν με το που ανακοινώθηκε η επιστροφή της άρχισαν όλοι η Νικόλ και πότε έρχεται η Νικόλ και ξανά μανά η Νικόλ,
γιατί κι αυτή να μην τον πάρει ψηλά τον αμανέ;
Το έχουμε ξαναδεί το έργο αλλά μυαλό δεν βάζουν μερικοί-μερικοί...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Στα κοριτσια που αναφέρεσαι Νικολ και Παολα τις έχω δοκιμάσει ...
και έχω πολύ καλές εμπειρίες όπως και πόλλοι αλλοι ...

Εσένα η μία σου ξυνηζει ... η αλλη σου βρωμάει...

Μήπως ψηφίζεις Κασσελακη ... ?
Νικολ που εχω κι εγω περασει ηταν μια πολυ γλυκια εμπειρια.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Η Νικόλ ακολουθεί το δρόμο της ξεπετας τωρα
Γιατί δεν την παίρνεις ρε Μουφαναδόρ, να σε πλακώσει με το καλημέρα στα γλωσσόφιλα, να πετάξεις την πετσέτα και να της τον δώσεις στο στόμα, πίπα φοβερή υγρή βαθιά περιποίηση μέχρι να την ποτίσεις σπέρμα ατο στοματάκι της, η πούτσα να μη λέει να πέσει, να την κολλήσεις στον τοίχο, η γκόμενα να σπαρταράει από καύλα και να γαμιέται με τους δικούς της γρήγορους ρυθμούς πάνω στο καυλί σου, και να σου λέει αγάπη μου γουστάρω πολύ γαμάς υπέροχα, κανείς δεν με έχει γαμήσει ποτέ ξανά έτσι μεγάλε ελΜουφαδόρ, σε ευχαριστώ που με διάλεξες για να με βγάλεις από τον δρόμο της ξεπέτας…
Ε; Βόηθα λίγο την κατάσταση

Lonewolff(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
665
Πόντοι
20
Να ξεκαθαρίσω ότι η κοπέλα δεν ήταν ξεπέτα σε καμία περίπτωση και από ότι έμαθα από φίλο μου ούτε τώρα είναι ξεπέτα, οπότε καλό είναι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοι να λείπουν! Το ότι επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να μειώσει την πελατεία της είναι από εμένα σεβαστό. Το ότι δεν μου αρέσει είναι άλλο πράγμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την κακοχαρακτηρίσω...

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
Θεωρητικά στα μασάζ ο χρόνος του μισάωρου μοιράζεται 50-50, 15' μασάζ και 15' άλλα πράγματα.
Μπορεί να μην το τηρούν επακριβώς με το ρολόι αλλά κάπως έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού απ' ότι μου έχουν πει.
Λίγο πάνω-λίγο κάτω στο χρόνο και το μασάζ σε ένα μασατζίδικο, συμβάλει στο να χαλαρώσουμε.
Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.

Trelogeros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
650
Πόντοι
300
Μια χαρά κούκλα είναι η Νικόλ. Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν κάτι χοντρές που κυκλοφορούν στα μασατζίδικα.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.815
Πόντοι
31.348

massagemedusa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
9 Ιουν 2023
Like
1.624
Είχα κλείσει ραντεβού με τη Νικόλ
μου ανοίγει την πόρτα η ευγενική τσατσά

Πηγαίνει μέσα και σε λίγα λεπτά επιστρέφει

και με ενημερώνει ότι η Νικόλ δεν θέλει να περάσει μαζί μου με την φθηνή δικαιολογία ότι δεν κάνω μασαζ και θέλω μόνο σεξ

είμαι χρόνια πελάτης στα μαγαζιά της Λαρισας και ποτέ δε μου έχει συμβεί αυτό

η Λαρισα με ξέρει προσωπικά και ξέρει την πελάτης είμαι και πως φέρομαι στα κορίτσια

είμαι πάντα κύριος
Καλημέρα έχω λάβει γνώση από το πρώτο λεπτό που έγινε η συζήτηση σας με την υπεύθυνη του καταστήματος θέλω να σας ενημερώσω ότι καμία κοπέλα εμείς προσωπικά και στο μαγαζί μας δεν μπορούμε να την υποχρεώσουμε να περάσεις με κάποιο πελάτη εφόσον οι συγκεκριμένη κοπέλα ήθελε και σας είπε ότι δεν θέλω να κάνουμε ραντεβού. Εμείς δυστυχώς και για ενημερωση όλους κύριους όταν οι κοπέλα λέει δεν θέλω και έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με καποιο πελατη εμείς δεν μπορούμε να τη ζορίσουμε να πάει στο δωμάτιο. Φυσικα δε επιτρέπεται και η επιλογή είσαστε ο πρώτος πελάτης που το ειπε και ποτε δε εχει η συγκεκριμένη κοπέλα δημιουργειση το παραμικρό πρόβλημα . Φυσικά όπως θυμόμαστε ότι είπατε συγκεκριμένα στην υπεύθυνη ότι θα το γράψετε στο site για να κάνετε δυσφήμιση στην κοπέλα αν δεν σας πάρει , εκβιαστικά μέσα δεν δεχόμαστε στο χώρο μας σας σεβόμαστε και έχω την απαίτηση να σεβόσαστε και το χώρο μας και της κοπέλες που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΕΣ , εκβιασμού δε τους δεχόμαστε και ότι θα το γράψετε σας είπαμε να το γράψετε όπως και το γράψατε δεν έχουμε πει σε κανένανε να μη το γράψει όταν έχει κάτι αρνητικό που προσωπικά για σας δεν υπάρχει αρνητικό . Συγνώμη από σας περίμενα μεγαλύτερη κατανόηση στο πρόσωπο της κοπέλας.
ΚΑΛΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

massagemedusa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
9 Ιουν 2023
Like
1.624
Από εμφάνιση είναι top
αλλά έχει εξελιχθεί σε ξεπέτα
Μάλλον για προσωπική εμπειρία μιλάτε, αλλά από ότι είδα ο ποφεσορ λέει ότι το ίδιο πρόβλημα είχατε και με άλλα μαγαζιά άρα για μια ακόμα φορά δίνω δίκιο στη κοπέλα

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.841
Πόντοι
46.423
Καλημέρα έχω λάβει γνώση από το πρώτο λεπτό που έγινε η συζήτηση σας με την υπεύθυνη του καταστήματος θέλω να σας ενημερώσω ότι καμία κοπέλα εμείς προσωπικά και στο μαγαζί μας δεν μπορούμε να την υποχρεώσουμε να περάσεις με κάποιο πελάτη εφόσον οι συγκεκριμένη κοπέλα ήθελε και σας είπε ότι δεν θέλω να κάνουμε ραντεβού. Εμείς δυστυχώς και για ενημερωση όλους κύριους όταν οι κοπέλα λέει δεν θέλω και έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με καποιο πελατη εμείς δεν μπορούμε να τη ζορίσουμε να πάει στο δωμάτιο. Φυσικα δε επιτρέπεται και η επιλογή είσαστε ο πρώτος πελάτης που το ειπε και ποτε δε εχει η συγκεκριμένη κοπέλα δημιουργειση το παραμικρό πρόβλημα . Φυσικά όπως θυμόμαστε ότι είπατε συγκεκριμένα στην υπεύθυνη ότι θα το γράψετε στο site για να κάνετε δυσφήμιση στην κοπέλα αν δεν σας πάρει , εκβιαστικά μέσα δεν δεχόμαστε στο χώρο μας σας σεβόμαστε και έχω την απαίτηση να σεβόσαστε και το χώρο μας και της κοπέλες που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΕΣ , εκβιασμού δε τους δεχόμαστε και ότι θα το γράψετε σας είπαμε να το γράψετε όπως και το γράψατε δεν έχουμε πει σε κανένανε να μη το γράψει όταν έχει κάτι αρνητικό που προσωπικά για σας δεν υπάρχει αρνητικό . Συγνώμη από σας περίμενα μεγαλύτερη κατανόηση στο πρόσωπο της κοπέλας.

Παρότι δεν σας γνωρίζω.

Ο συγκεκριμένος "κύριος" είναι η ντροπή του φόρουμ και θα πρέπει επιτέλους να μπαναριστεί από τον @antisthenis .

Το κάνει επανειλημμένα.

Γράφει και ψεύτικες κριτικές

Εκβιάζει κορίτσια με αρνητικές κριτικές με σκοπό να πάρει υπηρεσίες που δεν παρέχονται.

Καλά του έκανε η Νικόλ και η κάθε Νικόλ.

Ας κάνουν οι υπεύθυνοι ότι νομίζουν ότι είναι σωστό και πρέπον.

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
139
Πόντοι
0
Είχα κλείσει ραντεβού με τη Νικόλ
μου ανοίγει την πόρτα η ευγενική τσατσά

Πηγαίνει μέσα και σε λίγα λεπτά επιστρέφει

και με ενημερώνει ότι η Νικόλ δεν θέλει να περάσει μαζί μου με την φθηνή δικαιολογία ότι δεν κάνω μασαζ και θέλω μόνο σεξ

είμαι χρόνια πελάτης στα μαγαζιά της Λαρισας και ποτέ δε μου έχει συμβεί αυτό

η Λαρισα με ξέρει προσωπικά και ξέρει την πελάτης είμαι και πως φέρομαι στα κορίτσια

είμαι πάντα κύριος
Δεν πειράζει ότι θέλει το κορίτσι και μαζί έχει συμβεί με άλλες αλλά το σεβάστηκαν και δεν μου αρέσει να περάσω με κοπέλες που δεν με θέλουν! Και γκόμενά μου να ήταν θα της πω! Καλή τύχη και το ξεπεράσω!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
139
Πόντοι
0
Μάλλον για προσωπική εμπειρία μιλάτε, αλλά από ότι είδα ο ποφεσορ λέει ότι το ίδιο πρόβλημα είχατε και με άλλα μαγαζιά άρα για μια ακόμα φορά δίνω δίκιο στη κοπέλα
Σωστή η κ. Λάρισα! Και έτσι πρέπει Ν δώσεις το δικαίωμα στα κορίτσια να αρνηθούν να με περάσουν με αυτούς που δεν θέλουν! Δεν είναι ρομπότ
τα Κορίτσι!!! Άνθρωποι είναι!!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
139
Πόντοι
0
Σωστή η κ. Λάρισα! Και έτσι πρέπει Ν δώσεις το δικαίωμα στα κορίτσια να αρνηθούν να με περάσουν με αυτούς που δεν θέλουν! Δεν είναι ρομπότ
τα Κορίτσι!!! Άνθρωποι είναι
Δεν πειράζει ότι θέλει το κορίτσι και μαζί έχει συμβεί με άλλες αλλά το σεβάστηκαν και δεν μου αρέσει να περάσω με κοπέλες που δεν με θέλουν! Και γκόμενά μου να ήταν θα της πω! Καλή τύχη και το ξεπεράσω!
Να προσθέσω κάτι μετά από κάποιο καιρό με άφησαν οι ίδιες που αρνήθηκαν και μου ζήτησαν συγγνώμη επειδή και εγώ τους σέβομαι,!!! Όπως με όλους τις γυναίκες ξέρω ότι έχουν τα φεγγάρια τους!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
139
Πόντοι
0
Αναρωτιέμαι πως κάνουν έτσι κάποιοι αρσενικοί! Όταν δεν τους θέλει μια γυναίκα! Και αναρωτιέμαι πιο πολύ όταν αυτή η γυναίκα είναι ιερόδουλη! ο εξεφτολισμος του στο μεγαλείο του! Και το λένε δημοσίως! Ας το κρύψουν γιια να έχουν και λίγο αξιοπρέπεια!

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
27
Like
1.989
Πόντοι
2.471

Stories

Νέο!