δεν ξαναπήρα τη Νικόλ τώρα που επέστρεψε για να δω κι ο ίδιος αν ακολουθεί το δρόμο της ξεπέτας, όπως λένε οι συνάδελφοι αλλά ΑΝ συμβαίνει αυτό έχω να πω τα εξής:
- μήπως φταίνε όλοι αυτοί που την είχαν κάνει θεά το προηγούμενο διάστημα που δούλεψε στο Μ.;
- μήπως φταίει που είχαν πέσει όλοι με τα μούτρα λες και δεν υπήρχε άλλη κοπέλα στο κατάστημα;
- μήπως φταίει που γράφονταν απανωτές κριτικές που αν τις διάβαζε κανείς χωρίς να έχει γνωρίσει την κοπέλα θα νόμιζε ότι είναι σούπερ στο δωμάτιο από υπηρεσίες,
ενώ στην πραγματικότητα ήταν μάλλον χλιαρή (ξέρω, ξέρω, "δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω);
Εδώ ένας μαλάκας, σε άλλο σάιτ νομίζω, πήγε κι έγραψε κριτική ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ! Έλα μ@@νί στον τόπο σου!
Όσο για την εμφάνιση ναι, ωραία κοπέλα και σκίννυ πιπίνι αλλά με αστερίσκους: υπερβολικά αδύνατη και το φτιαγμένο στήθος αντιαισθητικό σε τόσο λεπτή κοπέλα.
Εάν η Νικόλ λόγω του ντόρου που δημιούργησαν οι συνήθεις ύποπτοι είχε όση πελατεία είχαν οι υπόλοιπες κοπέλες μαζί,
εάν με το που ανακοινώθηκε η επιστροφή της άρχισαν όλοι η Νικόλ και πότε έρχεται η Νικόλ και ξανά μανά η Νικόλ,
γιατί κι αυτή να μην τον πάρει ψηλά τον αμανέ;
Το έχουμε ξαναδεί το έργο αλλά μυαλό δεν βάζουν μερικοί-μερικοί...