economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.660
- Πόντοι
- 1.296
Αύριο έχει έναρξη;
Αύριο έχει έναρξη;
ΝαιΑύριο έχει έναρξη;
Λαρίσα μου σε ικετεύω... ελπίζω σε αυστηρά ΕΣΣΔ σχολή.
κάντε μωρέ μια προσπάθεια...
και μετά χεστήκατε στο τάληρο...
+100000000000000000000000000000000
Να δηλώσω και εγώ με την σειρά μου fan του πρώην ανατολικού μπλοκ .
Λαρίσα, ναι είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να φέρεις σλάβες λαδοκόρες σε παρακαλώ.
Μακάρι…
ελα να μαζευομαστε κι αλλοι λατρεις του ανατολικου μπλοκ,ελα μπας και τα καταφερουμεΣυμφωνώ για κοπέλες από ανατολικό μπλοκ.
ελα να μαζευομαστε κι αλλοι λατρεις του ανατολικου μπλοκ,ελα μπας και τα καταφερουμε
Γεια σου ρε peter!
Με τις λατινες δεν "πάμε πουθενα"!
καλες οι Λατινες,εχουν κι αυτες το κοινο τους,αλλα σαν το Ρωσικο* μουνι δεν ειναι τιποτα νομιζω.
Καί εγώ ψηφίζω peter για ανατολικο μπλοκ νά τόν βάλουμε αρχηγό νά φτιάξει κατάσταση
καλες οι Λατινες,εχουν κι αυτες το κοινο τους,αλλα σαν το Ρωσικο* μουνι δεν ειναι τιποτα νομιζω.
*Ρωσικη ομοσπονδια εννοωντας
με την ευρυτερη εννοια Ρωσικο δηλαδη.
Με επιμονή…ίσως…έρθουν Ρωσίδες!!!!ελα να μαζευομαστε κι αλλοι λατρεις του ανατολικου μπλοκ,ελα μπας και τα καταφερουμε
Και γω μαζί σου είμαι....καλες οι Λατινες,εχουν κι αυτες το κοινο τους,αλλα σαν το Ρωσικο* μουνι δεν ειναι τιποτα νομιζω.
*Ρωσικη ομοσπονδια εννοωντας
με την ευρυτερη εννοια Ρωσικο δηλαδη.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι ; μία κοπέλα αν έχει έρθει δύο μέρες στο Νιρβάνα είναι παλιά για να καταλάβω το σκεπτικό που υπάρχει ή έπρεπε να κάθονται στο σπίτι τους και στο ξενοδοχείο να τον πληρώνει από την τσέπη της μέχρι που να ανοίξει το μαγαζί . Δεν γίνεται να έρθουν οι κοπέλες μία εβδομάδα πριν ή τρεις-τέσσερις μέρες και να περιμένουν πότε θα ανοίξει το μαγαζί για να ξεκινήσουν να εργάζονται . Όλες όσες έρχονται κοίταν να βγάλουν κέρδος στο λίγο καιρό που θα εργαστούν άρα από τη μέρα που θα έρθουν από τη επόμενη θέλουν εργασία . Και σε ένα καινούργιο μαγαζί Φυσικό είναι τον πρώτο καιρό να έχουμε ατέλειες και να γίνονται λάθη. Σιγά-σιγά όλα θα διορθωθούν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους προς το καλύτεροΜιας και υπαρχει ανυπομονησία ας βάλουμε ένα στοίχημα: τρεις ή τεσσερεις απο το Nirvana και τρεις απο τον Πειραιά. Μια θα είναι ή Νανσυ ή Πάμελα...
Μη βρίζεις μαν ηρεμαΚαι γω μαζί σου είμαι....
Μην κοιτάς που την πέφτω και στις Λατινες .
Για εμπειρία και έλλειψη άλλων γίνεται.
Σαν τον Ανατολικό μπλοκ δεν ....
Μαλιστα,Με επιμονή…ίσως…έρθουν Ρωσίδες!!!!
Μια χαρά τα λες και μαθαίνουμε από σένα πολλά πράγματα.Να ρωτήσω και εγώ κάτι ; μία κοπέλα αν έχει έρθει δύο μέρες στο Νιρβάνα είναι παλιά για να καταλάβω το σκεπτικό που υπάρχει ή έπρεπε να κάθονται στο σπίτι τους και στο ξενοδοχείο να τον πληρώνει από την τσέπη της μέχρι που να ανοίξει το μαγαζί . Δεν γίνεται να έρθουν οι κοπέλες μία εβδομάδα πριν ή τρεις-τέσσερις μέρες και να περιμένουν πότε θα ανοίξει το μαγαζί για να ξεκινήσουν να εργάζονται . Όλες όσες έρχονται κοίταν να βγάλουν κέρδος στο λίγο καιρό που θα εργαστούν άρα από τη μέρα που θα έρθουν από τη επόμενη θέλουν εργασία . Και σε ένα καινούργιο μαγαζί Φυσικό είναι τον πρώτο καιρό να έχουμε ατέλειες και να γίνονται λάθη. Σιγά-σιγά όλα θα διορθωθούν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους προς το καλύτερο
Καλή αρχή!!!Περιμένουμε ανυπόμοναΚύριοι λίγο πίστωση χρόνου λίγο υπομονή
Κάθε αρχή καί δύσκολη, υπομονή καί όλα θά γίνουν.Κύριοι λίγο πίστωση χρόνου λίγο υπομονή