professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Πολλοί θά δοκιμάσουν νά είσαι σίγουρος , αλλά πολλοί λίγοι θά γράψουν για ενημέρωση.ελπίζω να δοκιμάσει κάποιος να ενημερώσει
Πολλοί θά δοκιμάσουν νά είσαι σίγουρος , αλλά πολλοί λίγοι θά γράψουν για ενημέρωση.ελπίζω να δοκιμάσει κάποιος να ενημερώσει
ε μα δεν κανουμε δουλεια ετσι....Πολλοί θά δοκιμάσουν νά είσαι σίγουρος , αλλά πολλοί λίγοι θά γράψουν για ενημέρωση.
Τό ξέρω καί έχεις δίκιο ότι δεν γίνεται δουλειά έτσι, αλλά τά παράπονα σάς αγαπητέ άς τά ακούσουν κάποιοι άλλοι..... καί δεν εννοώ τό Medusa, ούτε άλλο μαγαζί Nirvana η princess.ε μα δεν κανουμε δουλεια ετσι....
γραφτε ρεεεΤό ξέρω καί έχεις δίκιο ότι δεν γίνεται δουλειά έτσι, αλλά τά παράπονα σάς αγαπητέ άς τά ακούσουν κάποιοι άλλοι..... καί δεν εννοώ τό Medusa, ούτε άλλο μαγαζί Nirvana η princess.
Καλημερα εμείς σαν μαγαζί το χουμε γράψει πάρα πολλές φορές. Και δεν λέμε ποτέ γράφεται μόνο καλά σχόλια,και τη καλη και τη κακη κριτική . Και έχουμε πει όπως στρώσεις θα κοιμηθείς, είναι καλή να έχει ανταπόκριση δεν είναι καλή δε σέβεται το πελάτη να το πούμε και αυτο. Γιατί έτσι βοηθάτε και τις κοπέλες και στους ανθρώπους που επισκέπτονται το κάθε χώρο στα μασαζ μαζί και το δικό μας .γραφτε ρεεε
δευτερη φορα σε μια μερα???Καλημερα εμείς σαν μαγαζί το χουμε γράψει πάρα πολλές φορές. Και δεν λέμε ποτέ γράφεται μόνο καλά σχόλια,και τη καλη και τη κακη κριτική . Και έχουμε πει όπως στρώσεις θα κοιμηθείς, είναι καλή να έχει ανταπόκριση δεν είναι καλή δε σέβεται το πελάτη να το πούμε και αυτο. Γιατί έτσι βοηθάτε και τις κοπέλες και στους ανθρώπους που επισκέπτονται το κάθε χώρο στα μασαζ μαζί και το δικό μας .
Δε μπορώ θα το πω έχουμε τη Καρολίνα κάθε μέρα είναι κλεισμένοι με τηλεφωνικά ραντεβού , και δε βλέπω καμία κριτική εκτός 1 αντε 2 μα με τόσα ραντεβού πως γίνεται αυτό. Δε είναι μοντέλο αλλά είναι μια παρουσίαση πάρα πολύ καλή. Με τόσους πελάτες πως γίνεται και δε έχει κριτική μάλλον μιλάνε σε Π.Μ και θέλουν να τη βρίσκουν ελεύθερη. Τη να πω περνάνε με τη ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ καί είναι όλοι ξετρελαμένη . Κάποιοι κύριοι ήρθα και δεύτερη φορά τη ίδια μέρα δε είναι τυχαίο. Γράψατε για όλα τα μαγαζιά δε είναι κακό.
Μήπως φταίνε κάποιοι άλλοι.... λέω εγώ τώρα.... καί δεν θέλουν να γράψουν κριτική ή ενημέρωση τά μέλη.Καλημερα εμείς σαν μαγαζί το χουμε γράψει πάρα πολλές φορές. Και δεν λέμε ποτέ γράφεται μόνο καλά σχόλια,και τη καλη και τη κακη κριτική . Και έχουμε πει όπως στρώσεις θα κοιμηθείς, είναι καλή να έχει ανταπόκριση δεν είναι καλή δε σέβεται το πελάτη να το πούμε και αυτο. Γιατί έτσι βοηθάτε και τις κοπέλες και στους ανθρώπους που επισκέπτονται το κάθε χώρο στα μασαζ μαζί και το δικό μας .
Δε μπορώ θα το πω έχουμε τη Καρολίνα κάθε μέρα είναι κλεισμένοι με τηλεφωνικά ραντεβού , και δε βλέπω καμία κριτική εκτός 1 αντε 2 μα με τόσα ραντεβού πως γίνεται αυτό. Δε είναι μοντέλο αλλά είναι μια παρουσίαση πάρα πολύ καλή. Με τόσους πελάτες πως γίνεται και δε έχει κριτική μάλλον μιλάνε σε Π.Μ και θέλουν να τη βρίσκουν ελεύθερη. Τη να πω περνάνε με τη ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ καί είναι όλοι ξετρελαμένη . Κάποιοι κύριοι ήρθα και δεύτερη φορά τη ίδια μέρα δε είναι τυχαίο. Γράψατε για όλα τα μαγαζιά δε είναι κακό.
Είπες πολλές αλήθειες μαζεμένες με τόσες λίγες λέξεις.Μήπως φταίνε κάποιοι άλλοι.... λέω εγώ τώρα.... καί δεν θέλουν να γράψουν κριτική ή ενημέρωση τά μέλη.
Καί δεν εννοώ για τά μαγαζιά ότι φταίνε.
Ξέρω αρκετό κόσμο καί όι περισσότεροι είναι μέλη εδώ με αρκετές επισκέψεις σέ μασάζ καί κανείς δεν θέλει εδώ να ασχοληθεί νά γράψει κριτική ή ενημέρωση, καί συμφωνώ απόλυτα μαζί τούς.
Η ενημέρωση και από εμένα τέλος για την ώρα, ίσως σέ κάποια κριτική καί βλέπουμε.
Τελικά μήπως φταίνε κάποιοι άλλοι.... τρίτοι; καί όχι τά μέλη καί τά μαγαζιά; Δεν μπορεί τόσος κόσμος νά μήν γράφει γιατί έτσι τού αρέσει κάποιος λόγος θά υπάρχη που τόν ξέρουμε όι περισσότεροι καί ειδικά οι ποίο παλιοί εδώ.