Νέα

Ad Medusa Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα professor x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 397K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Πάντως και περσι και πρόπερσι μετά τον ιό, η Αντριάννα ζητούσε στο δωμάτιο , για αυτό > + 100e . Εχει γραφτεί και εδώ , στις συζητήσεις .:hi:
Γιατί, προ κόβιντ ήταν φθηνότερη; Απλά ρωτάω.

OP
OP
professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.688
Πόντοι
11.096
Πέρασμα από τό Medusa για νά δω τίς νέες λατινες και αν έμαθαν τό μάθημα τούς :grin::grin:

Ό χώρος είναι σκέτη χλιδα πολυ ωραίος ίσως ό καλύτερος που υπάρχει, βασικά είναι στο ίδιο στυλ όπως ήταν τό πρώην Ανδρομέδα (για όσους τό ξέρουν) με τί διάφορα έχουν γίνει κάποιες σημαντικές αλλαγές για την διευκόλυνση μας επί τό έργον και ως προς την διακριτικότητα.
Αξίζει κάποιος να επισκεφθεί τόν χώρο έστω και για μία φορά.

Υποδοχή ή Ξένια που εγώ τίς βάζω άριστα σέ όλα, ξέρει πώς νά σέ δέχεται, φτιάχνει θετικό κλίμα αμέσως, είναι χαμογελαστή και για την οποία κοπέλα θά σέ ενημέρωση πλήρως, επίσης πολύ έξυπνη σε ρωτάει πώς πέρασες μέσα καί δεν χρειάζεται παραπάνω από μία λέξη το έχει πιάσει αμέσως, γάτα ή Ξένια.
Ωραία ή Ξένια αλλά την αδυναμία που έχω στήν Τζωρτζίνα δεν την αλλάζω.

Όλες οι κοπέλες σέ πρόγραμμα, ελευθερές Μαίρη και Αμιρά όπου και έγινε συνέδρια με Αμιρά με μέτριες εντύπωσης για τά γούστα μου, περισσότερα σέ κριτική με την πρώτη ευκαιρία.

Αν δεν κάνω λάθος Τζένη και Βαλεντίνα από Δευτέρα στον Πειραιά για όποιον τόν ενδιαφέρει ας ρωτήσει για ποίο σίγουρα.
Θά ξανά πάω σίγουρα στο μαγαζί αλλά αυτή τή φορά θά πάρω τζακουζι ή χαμάμ με συνοδεία σαμπάνιας εννοείται και παρουσία κατάλληλης λαδοκορης για γούστα.
:hi:

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
1.848
Πόντοι
2.390
Πέρασμα από τό Medusa για νά δω τίς νέες λατινες και αν έμαθαν τό μάθημα τούς :grin::grin:

Ό χώρος είναι σκέτη χλιδα πολυ ωραίος ίσως ό καλύτερος που υπάρχει, βασικά είναι στο ίδιο στυλ όπως ήταν τό πρώην Ανδρομέδα (για όσους τό ξέρουν) με τί διάφορα έχουν γίνει κάποιες σημαντικές αλλαγές για την διευκόλυνση μας επί τό έργον και ως προς την διακριτικότητα.

Υποδοχή ή Ξένια που εγώ τίς βάζω άριστα σέ όλα, ξέρει πώς νά σέ δέχεται, φτιάχνει θετικό κλίμα αμέσως, είναι χαμογελαστή και για την οποία κοπέλα θά σέ ενημέρωση πλήρως, επίσης πολύ έξυπνη σε ρωτάει πώς πέρασες μέσα καί δεν χρειάζεται παραπάνω από μία λέξη το έχει πιάσει αμέσως, γάτα ή Ξένια.

Όλες οι κοπέλες σέ πρόγραμμα, ελευθερές Μαίρη και Αμιρά όπου και έγινε συνέδρια με Αμιρά με μέτριες εντύπωσης για τά γούστα μου, περισσότερα σέ κριτική με την πρώτη ευκαιρία.

Αν δεν κάνω λάθος Τζένη και Βαλεντίνα από Δευτέρα στον Πειραιά για όποιον τόν ενδιαφέρει ας ρωτήσει για ποίο σίγουρα.
Θά ξανά πάω σίγουρα στο μαγαζί αλλά αυτή τή φορά θά πάρω τζακουζι ή χαμάμ με συνοδεία σαμπάνιας εννοείται και παρουσία κατάλληλης λαδοκορης για γούστα.
Που τις είδες τις μέτριες υπηρεσίες στην Αμιρα το κορίτσι τα σπάει Φοβερή συμμετοχή φοβερό πάθος γλωσσόφιλα αβερτα στήθος μεγάλο φυσικό ωραίο
Το μόνο αρνητικό είναι η χαλάρωση στην Κοιλιά της
Εγώ πέρασα εξαιρετικά σήμερα την πήδηξα δυνατά Και δεν παραπονέθηκε σε τίποτα αντίθετο το απόλαυσε και έχυσε και αυτή με τελείωμα στο στοματάκι της

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
417
Πόντοι
300

αναμενουμε κριτικη κ καθηγητα!!!το μονο ασχημο για μενα ειναι που βρισκετε στο κεντρο...δεν με βολευει ιδιαιτερα γαμωτο...

OP
OP
professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.688
Πόντοι
11.096
Που τις είδες τις μέτριες υπηρεσίες στην Αμιρα το κορίτσι τα σπάει Φοβερή συμμετοχή φοβερό πάθος γλωσσόφιλα αβερτα στήθος μεγάλο φυσικό ωραίο
Το μόνο αρνητικό είναι η χαλάρωση στην Κοιλιά της
Εγώ πέρασα εξαιρετικά σήμερα την πήδηξα δυνατά Και δεν παραπονέθηκε σε τίποτα αντίθετο το απόλαυσε και έχυσε και αυτή με τελείωμα στο στοματάκι της
Ελληνικά τά γράφω....... μέτριες εντύπωσης για τά γούστα μου.
Δεν είναι όλα τά ραντεβού τό ίδιο όπως και δεν έχουμε όλοι τά ίδια γούστα και προτιμήσεις.
Τώρα αν εσύ πέρασες καλά μπράβο σου, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ισχύει για όλους το ίδιο.
Ή αν βολεύεσαι με μια τρύπα ίσα για νά τόν βάλεις μόνο και μόνο πάλι οκ, σεβαστά τα γούστα τού καθενός αλλά εγώ θέλω και κάτι παραπάνω από απλά μία τρύπα νά τόν βάλω.

Γλωσσοφιλα ναι, στήθος μεγάλο ναι αλλά έχει πάρει τόν κατήφορο, χαλάρωση στην κοιλιά ναι όπου την έχει την κοιλίτσα τής....... πρόσωπο δυνατό, πίπα με σκούφο σχετικά καλή χωρίς πέρασμα από τά δίδυμα, αν εσένα σου αρκούν αυτά με ότι είδες εμένα δεν μου πέφτει λόγος αλλά νά δέχεσαι και την διαφορετική άποψη μην είσαι απόλυτος.

OP
OP
professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.688
Πόντοι
11.096
αναμενουμε κριτικη κ καθηγητα!!!το μονο ασχημο για μενα ειναι που βρισκετε στο κεντρο...δεν με βολευει ιδιαιτερα γαμωτο...
Αν κίνησε με αυτοκίνητο έχει πάρκινγκ δίπλα αλλά και εκεί γύρω με πέντε ευρώ οι δύο ώρες.

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
1.848
Πόντοι
2.390
Δεν είναι όλα τά ραντεβού τό ίδιο όπως και δεν έχουμε όλοι τά ίδια γούστα και προτιμήσεις.
Τώρα αν εσύ πέρασες καλά μπράβο σου, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ισχύει για όλους το ίδιο.
Ή αν βολεύεσαι με μια τρύπα ίσα για νά τόν βάλεις μόνο και μόνο πάλι οκ, σεβαστά τα γούστα τού καθενός αλλά εγώ θέλω και κάτι παραπάνω από απλά μία τρύπα νά τόν βάλω.

Γλωσσοφιλα ναι, στήθος μεγάλο ναι αλλά έχει πάρει τόν κατήφορο, χαλάρωση στην κοιλιά ναι όπου την έχει την κοιλίτσα τής....... πρόσωπο δυνατό, πίπα με σκούφο σχετικά καλή χωρίς πέρασμα από τά δίδυμα, αν εσένα σου αρκούν αυτά με ότι είδες εμένα δεν μου πέφτει λόγος αλλά νά δέχεσαι και την διαφορετική άποψη μην είσαι Δεν μας τα λες καλά τιπε τι πίπα με σκούφο ακαποτοκάνει και μάλιστα εξαιρετικό το κάνει και πέρασμα από τα μπαλάκια ναι τη βλακίες γράφεις

Γλωσσοφιλα ναι, στήθος μεγάλο ναι αλλά έχει πάρει τόν κατήφορο, χαλάρωση στην κοιλιά ναι όπου την έχει την κοιλίτσα τής....... πρόσωπο δυνατό, πίπα με σκούφο σχετικά καλή χωρίς πέρασμα από τά δίδυμα, αν εσένα σου αρκούν αυτά με ότι είδες εμένα δεν μου πέφτει λόγος αλλά νά δέχεσαι και την διαφορετική άποψη μην είσαι απόλυτος.
Άμα σ’ αρέσει να σε καβαλάει γυναίκα από πίσω δεχτώ αυτό και Πέρασες μέτρια μάλλον δεν ηξερε να το κάνει καλά
Στα άλλα τώρα που λες πίπα ακαποτο κάνει και μάλιστα εξαιρετικά και πέρασμα από τα μπαλάκια κάνει τι βλακείες γράφεις

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.688
Πόντοι
11.096
Άμα σ’ αρέσει να σε καβαλάει γυναίκα από πίσω δεχτώ αυτό και Πέρασες μέτρια μάλλον δεν ήξερα να το κάνει καλά
Στα άλλα τώρα που λες πίπα ακαποτο κάνει και μάλιστα εξαιρετικά και πέρασμα από τα μπαλάκια κάνει τι βλακείες γράφεις
Είσαι μαλάκας όλες τις ώρες ή παίρνεις και ρεπό?
Άνοιξε τα μάτια σου καί τό άδειο σου κεφάλι καί ρίξε καλύτερα μία ματιά στο νήμα μπας κάι καταλάβεις τί γράφεις καί τί σού λέω.

Εκτός αν είσαι τόσο βλάκας οπότε πάω πάσο.

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
1.848
Πόντοι
2.390
Είσαι μαλάκας όλες τις ώρες ή παίρνεις και ρεπό?
Άνοιξε τα μάτια σου καί τό άδειο σου κεφάλι καί ρίξε καλύτερα μία ματιά στο νήμα μπας κάι καταλάβεις τί γράφεις καί τί σού λέω.

Εκτός αν είσαι τόσο βλάκας οπότε πάω πάσο.
μαλακας εισαι και φαίνεσαι
Προμοτορας και αδερφάρα

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
1.848
Πόντοι
2.390

Συνημμένα

• IMG_3320.jpeg
    IMG_3320.jpeg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 35

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.766
Αν κίνησε με αυτοκίνητο έχει πάρκινγκ δίπλα αλλά και εκεί γύρω με πέντε ευρώ οι δύο ώρες.
Μία διευκρίνιση θα ήθελα να σας πω ακριβώς δίπλα στο μαγαζί μας έχει πάρκινγκ Μπορείτε να βάλετε το αυτοκίνητό σας και όταν φύγετε από το χώρο μας και εφόσον έχετε κάνει ένα από τα προγράμματά μας θα σας δώσουμε ένα χαρτάκι να το δώσετε στο ταμείο του πάρκινγκ και δεν θα Πληρώσετε τίποτα Είναι δωρεάν από μας Ευχαριστούμε πολύ

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.186
Πόντοι
7.636
Μία διευκρίνιση θα ήθελα να σας πω ακριβώς δίπλα στο μαγαζί μας έχει πάρκινγκ Μπορείτε να βάλετε το αυτοκίνητό σας και όταν φύγετε από το χώρο μας και εφόσον έχετε κάνει ένα από τα προγράμματά μας θα σας δώσουμε ένα χαρτάκι να το δώσετε στο ταμείο του πάρκινγκ και δεν θα Πληρώσετε τίποτα Είναι δωρεάν από μας Ευχαριστούμε πολύ
Βολικό αυτο καλή κίνηση

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
Η Ντούλτσε πάντως ακάποτη πίπα δεν κάνει...για όσους ενδιαφέρονται

OP
OP
professor x

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.688
Πόντοι
11.096
Τό ξέρω, πήγα ρώτησα αλλά δεν δέχτηκε τό πάρκινγκ, ίσως ήταν γεμάτος, έτσι πήγα στο παρακάτω. Κανένα πρόβλημα όλα καλά.

Bisha

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Κριτικές
26
Like
1.848
Πόντοι
2.390
Η Ντούλτσε πάντως ακάποτη πίπα δεν κάνει...για όσους ενδιαφέρονται
Σήμερα που πήγα εγώ δεν ηταν διαθέσιμη κατά της 14:00 Κάτι προέκυψε και έφυγε μου είπε η κοπέλα στην υποδοχή
Ποτε τη πήρες εσύ και μας λες ότι δεν κάνει ακαποτη πιπα

massagemedusa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
9 Ιουν 2023
Like
1.592
Τό ξέρω, πήγα ρώτησα αλλά δεν δέχτηκε τό πάρκινγκ, ίσως ήταν γεμάτος, έτσι πήγα στο παρακάτω. Κανένα πρόβλημα όλα καλά.
Καλησπέρα Αν κάποιο κ αντιμετώπιση τέτοιο πρόβλημα παρακαλώ να το πεις στη ρεσεψιόν γιατί έχουμε κάνει συμφωνία με το ακριβώς διπλανό πάρκινγκ ότι θα δέχεται όλα τα αυτοκίνητα και τώρα έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ για το συγκεκριμένο συμβάν και αύριο το πρωί θα πάμε να μιλήσουμε με τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ να ενημερωθούμε Για ποιον λόγο δεν κράτησαν το αμάξι

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.491
Πόντοι
1.196
..... έγινε συνέδρια με Αμιρά με μέτριες εντύπωσης .....

πίπα με σκούφο σχετικά καλή χωρίς πέρασμα από τά δίδυμα, .....

..... πίπα ακαποτο κάνει και μάλιστα εξαιρετικά και πέρασμα από τα μπαλάκια κάνει .....
Εδώ οι απόψεις διίστανται 100%, αν και είναι απολύτως αποδεκτές και οι 2.
Πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, διαβάζοντας τις απόψεις και άλλων μελών, να φανεί που τελικά θα κάτσει η μπίλια και να μη χρειαστεί να προσφύγουμε ... στην διαιτησία της κ. ΛΑΡΙΣΑΣ!
Ελπίζω να μπορέσω εκτός των άλλων, να έχω άμεσα και προσωπική άποψη.

• Like
Αντιδράσεις: Bisha

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom