Πέρασμα από τό Medusa για νά δω τίς νέες λατινες και αν έμαθαν τό μάθημα τούς
Ό χώρος είναι σκέτη χλιδα πολυ ωραίος ίσως ό καλύτερος που υπάρχει, βασικά είναι στο ίδιο στυλ όπως ήταν τό πρώην Ανδρομέδα (για όσους τό ξέρουν) με τί διάφορα έχουν γίνει κάποιες σημαντικές αλλαγές για την διευκόλυνση μας επί τό έργον και ως προς την διακριτικότητα.
Αξίζει κάποιος να επισκεφθεί τόν χώρο έστω και για μία φορά.
Υποδοχή ή Ξένια που εγώ τίς βάζω άριστα σέ όλα, ξέρει πώς νά σέ δέχεται, φτιάχνει θετικό κλίμα αμέσως, είναι χαμογελαστή και για την οποία κοπέλα θά σέ ενημέρωση πλήρως, επίσης πολύ έξυπνη σε ρωτάει πώς πέρασες μέσα καί δεν χρειάζεται παραπάνω από μία λέξη το έχει πιάσει αμέσως, γάτα ή Ξένια.
Ωραία ή Ξένια αλλά την αδυναμία που έχω στήν Τζωρτζίνα δεν την αλλάζω.
Όλες οι κοπέλες σέ πρόγραμμα, ελευθερές Μαίρη και Αμιρά όπου και έγινε συνέδρια με Αμιρά με μέτριες εντύπωσης για τά γούστα μου, περισσότερα σέ κριτική με την πρώτη ευκαιρία.
Αν δεν κάνω λάθος Τζένη και Βαλεντίνα από Δευτέρα στον Πειραιά για όποιον τόν ενδιαφέρει ας ρωτήσει για ποίο σίγουρα.
Θά ξανά πάω σίγουρα στο μαγαζί αλλά αυτή τή φορά θά πάρω τζακουζι ή χαμάμ με συνοδεία σαμπάνιας εννοείται και παρουσία κατάλληλης λαδοκορης για γούστα.