Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα υπάρχει κανένα κορίτσι εκεί να δίνει λοκω
Ναιexcuse my ignorance που λενε και στο χωριο μου
Μια χαζη ερωτηση
Το εν λογο ευαγες ιδρυμα εχει καποια σχεση με αυτο της Φραντζη 2 και το αλλο του Πειραια ?
Το πρόγραμμα που ανεβάζει εδώ στο νήμα, είναι το σίγουρο κ το όνομα της σήμερα δεν υπάρχει.Καλησπέρα σας,
Η Αντριαννα δουλευει μόνο Δευτέρες? 'Η και σήμερα πχ που την βλεπω στο προγραμμα του site?
Αδελφακια όλα μαζίexcuse my ignorance που λενε και στο χωριο μου
Μια χαζη ερωτηση
Το εν λογο ευαγες ιδρυμα εχει καποια σχεση με αυτο της Φραντζη 2 και το αλλο του Πειραια ?
Βεβαια ...ειπα και εγω ..Ανοιξε δικο της στέκι η ΛαρισσαΑδελφακια όλα μαζί
41%τι να πω ρε φιλε?
απο πανω απο το ποστ του τυπου εχει ποσταρει το μαγαζι τα κοριτσια με τον κωλο εξω,τα βυζια σε κοινη θεα,η καρτελλα με τις κριτικες ειναι ενα κλικ πιο πανω κι ο τυπος ρωταει αν γαμανε κιολας!!!!!!!!!!!!
ημαρτον ρε,ημαρτον.
επιτηδες τα γραφουνε?
Καλημέρα Το έχουμε απαντήσει και πιο πάνω Η μία φωτογράφηση είναι πριν ενάμιση μήνα που είναι ξανθιά και με το μελαχρινό όπως καταλαβαίνετε έχει γίνει πριν δυο-τρεις μέρες Άρα τώρα αυτή τη στιγμή είναι μελαχρινήΤελικά η Μόνικα είναι ξανθιά ή μελαχρινή? Άλλη φωτό εδώ και άλλη στο σαιτ του μαγαζιού.
Καλά τα λες αλλά ποιος σε ακούειΖεστή κάνει φίλε μου, επιτρέπονται τα οποία λάθη μέχρι νά δροσιστεί
Τζακουζι θέλει ό φίλος επειγόντως.
Εγώ καλά τά λέω τό ξέρωΚαλά τα λες αλλά ποιος σε ακούει
Τέτοιο χώρο θέλουμε τώρα με τις ζέστες ότι πρέπειΕγώ καλά τά λέω τό ξέρω
Τζακουζι υπάρχει άνετο και μεγάλο, ωραίες γυναίκες υπάρχουν , δροσιστικά ποτά υπάρχουν, κλίμα υπάρχει, όλα έτοιμα στα πόδια μας, ότι καλύτερο για τόν καύσωνα, καί δροσίζεσαι καί τόν.....δροσιζεις
να ψηφισουμε?Αν έχετε προσέξει Όλες είναι ξυρισμένες η Αντριάνα προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό.. κι αν έχετε προσέξει έχει αφήσει μόνο μία μικρή γραμμούλα που πιστεύουν προσωπικά του είναι πολύ εντάξει
Για τις τριχουλες της Αντριάνας?να ψηφισουμε?
Με τρελάνεις με τη απορίες σου ώρες ώρεςΓια τις τριχουλες της Αντριάνας?