Νέα

Με τρακάρανε ή τράκαρα γαμώ την τρέλα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Συγγρού πριν 13 χρόνια, ρεύμα προς Πειραιά, στροφή Ιπποδρόμου.
Τύπος με Peugeot106 προσπερνά από δεξιά τον μπροστινό μου. Για κάποιο λόγο έκοψα ταχύτητα συνεχίζοντας αριστερά.
Πριν από την έξοδο της στροφής ο 106 έγινε 6 σκέτο. Στη δεξιά και σε τυφλό σημειο ήταν αραχτός μόνο με αλαρμ γερανός άγνωστης εταιρείας οδικής βοήθειας. Ο 106 ήταν τυχερός γιατί παρόλο που το αυτοκίνητο έγινε νιανια στο παρμπρίζ στη θέση συνοδηγού είχε καρφωθεί στο κάθισμα η δεξιά ράμπα από το γερανό...δηλαδή με λίγα λόγια, αν είχε συνεπιβάτη, τώρα θα ήταν μέλος της στρατιάς των ακεφαλων.

Δεν έχω τρακάρει ποτέ, μόνο με έχουν τρακάρει ευτυχώς πολύ ελαφρά ως μηδαμινά κι ο λόγος είναι ένας. Αντιμετωπίζω τον καθενα μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά ως ψυχασθενή εν δυνάμει δολοφόνο, κυττάω στον καθρέφτη όχι τη γκόμενα από πίσω αλλά και το πιο πίσω της αμάξι, το ίδιο κυττάω και μπροστά από το προπορευόμενο όχημα, σταματώ στα κίτρινα, δεν παραβιάζω στοπ, δεν πίνω όταν οδηγώ ή παίρνω ταξί όταν πίνω και κλειδώνω το κάρο (ασφαλισμένο είναι ας το κλέψουνε).

Αλλά η ιστορία είναι ότι αν θέλει κι έχει βάλει σκοπό να σου κάτσει η στραβή δε πα να προσέχεις να φοράς κι αλεξίπτωτο...θα την πάθεις.

DISORDER

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα κυριοι. Πριν 3 χρονια ειχα ατυχημα στη βουλιαγμενης με μηχανη (δικια μου μαλακια!) επεσα με 120 χλμ, η μηχανη επαθε λιγες ζημιες και εγω 4 καταγματα στη λεκανη,εσωτερικη αιμορραγια και δυομιση μηνες ακινητος σε ενα κρεβατι στο νοσοκομειο της βουλας.Αποτελεσμα να κοψω τις μηχανες!Καλυτερα να διαλυοταν η μηχανη! FUCK!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου , αφου τρακαρες με τον μοναδικο τροπο που βρισκεις αμεσα το δικιο σου (διασταυρωση με στοπ). Σε ΟΛΕΣ τις αλλες περιπτωσεις μπλεκεις με μαρτυρες (τρεχα γυρευε κανεις δεν ερχεται) , με δικαστηρια μετα απο 2 χρονια , συνυπευθυνοτητες κλπ.

Αφου εχεις μεγαλη ζημια να ευχεσαι να ΜΗΝ επιδιορθωνεται και να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη.
Το αμαξι και να επιδιορθωθει ΔΕΝ θα ειναι το ιδιο με πριν και επισης δεν θα μπορεις να το πουλησεις.
Βεβαια η ασφαλιστικη δεν θα σου δωσει τοσα χρηματα οσο κανει καινουριο. Οποτε μπορεις να τρεχεις το Πολωνο στα δικαστηρια για ψυχικη οδυνη , ωστε να καλυψεις την χασουρα. (παλι η ασφαλιστικη πληρωνει)

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Συγγρού πριν 13 χρόνια, ρεύμα προς Πειραιά, στροφή Ιπποδρόμου.
Τύπος με Peugeot106 προσπερνά από δεξιά τον μπροστινό μου. Για κάποιο λόγο έκοψα ταχύτητα συνεχίζοντας αριστερά.
Πριν από την έξοδο της στροφής ο 106 έγινε 6 σκέτο. Στη δεξιά και σε τυφλό σημειο ήταν αραχτός μόνο με αλαρμ γερανός άγνωστης εταιρείας οδικής βοήθειας. Ο 106 ήταν τυχερός γιατί παρόλο που το αυτοκίνητο έγινε νιανια στο παρμπρίζ στη θέση συνοδηγού είχε καρφωθεί στο κάθισμα η δεξιά ράμπα από το γερανό...δηλαδή με λίγα λόγια, αν είχε συνεπιβάτη, τώρα θα ήταν μέλος της στρατιάς των ακεφαλων.

Δεν έχω τρακάρει ποτέ, μόνο με έχουν τρακάρει ευτυχώς πολύ ελαφρά ως μηδαμινά κι ο λόγος είναι ένας. Αντιμετωπίζω τον καθενα μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά ως ψυχασθενή εν δυνάμει δολοφόνο, κυττάω στον καθρέφτη όχι τη γκόμενα από πίσω αλλά και το πιο πίσω της αμάξι, το ίδιο κυττάω και μπροστά από το προπορευόμενο όχημα, σταματώ στα κίτρινα, δεν παραβιάζω στοπ, δεν πίνω όταν οδηγώ ή παίρνω ταξί όταν πίνω και κλειδώνω το κάρο (ασφαλισμένο είναι ας το κλέψουνε).

Αλλά η ιστορία είναι ότι αν θέλει κι έχει βάλει σκοπό να σου κάτσει η στραβή δε πα να προσέχεις να φοράς κι αλεξίπτωτο...θα την πάθεις.

+100000000    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
Αυτο που λεει ο Ντουρας προσεξετο,(εφοσων βεβαια φταιη ο αλλος 100%) και κρατα τα αντιγραφα γιατι ποτε δεν ξερης τι γινεται με αυτες της υπηρεσιες

περασα σημερα απο το σημειο μετα την δουλεια για να δω τα συντριμια και παρατηρησα οτι το κουτι της δεη ελειπε. Το ειχαν ξυλοσει τελειος.

Ξεχασα να σας πω οτι μεσα στην ατυχια μου πρεπει να ημουνα τυχερος πρωτον γιατι δεν χτυπησα και δευτερον γιατι μου ειπαν αυτοι απο την δεη οτι το κουτι αυτο ειναι υψηλης τασης και αμα κοβοταν το καλωδιο που το συνδεη με την κολονα δεν θα υπηρχα τωρα ...

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
Εισαι τυχερος μεσα στην ατυχια σου , αφου τρακαρες με τον μοναδικο τροπο που βρισκεις αμεσα το δικιο σου (διασταυρωση με στοπ). Σε ΟΛΕΣ τις αλλες περιπτωσεις μπλεκεις με μαρτυρες (τρεχα γυρευε κανεις δεν ερχεται) , με δικαστηρια μετα απο 2 χρονια , συνυπευθυνοτητες κλπ.

Αφου εχεις μεγαλη ζημια να ευχεσαι να ΜΗΝ επιδιορθωνεται και να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη.
Το αμαξι και να επιδιορθωθει ΔΕΝ θα ειναι το ιδιο με πριν και επισης δεν θα μπορεις να το πουλησεις.
Βεβαια η ασφαλιστικη δεν θα σου δωσει τοσα χρηματα οσο κανει καινουριο. Οποτε μπορεις να τρεχεις το Πολωνο στα δικαστηρια για ψυχικη οδυνη , ωστε να καλυψεις την χασουρα. (παλι η ασφαλιστικη πληρωνει)

η πρωτη εκτιμηση απο τον αρχημηχανικιο ηταν οτι ειναι δυσκολο να επισκευαστει και οτι θα χρειαστει πολυς καιρος και πολλες εργατοωρες. Επισης μου ειπε να τα μεταφερω αυτα στην ασφαλιστικη. Δηλαδη για να καταλαβω οταν σου κανουν ολικη δεν σου αγοραζουν καινουργιο ? το μοντελο δςν εχει σταματησει να παραγετε ακομα το δικο μου ειναι εκδοση 6/2006.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
leon23 το ιδιο ακριβως εγινε πριν απο μια βδομαδα σε εναν φιλο μου!
παραβιασε ενας το στοπ και τον τρακαρε....ουτε πολωνος ηταν ουτε λαντα ειχε....η μαλακια ειναι οτι τον αφησε μια βδομαδα χωρις αυτοκινητο (μεχρι να ερθουν τα ανταλακτικα μεσολαβησε και ΣΚ)! μιλαμε για απλη ζημια αλλα μονο το σπασιμο φτανει.....
μακρια απ ολους μας και αυτα να ναι υλικες ζημιες και οχι ανθρωπινες...

μια βδομαδα δεν ειναι τπτ εγω μαλλον θα μεινω για ενα μηνα και βαλε ,,,,, γαμω την ατυχια μου !!!!!

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216

φιλε μου ο διαλος εχει πολλα ποδαρια...

σκεψου οτι ολα εγιναν τυχαια. κανονικα οταν ειμαι δουλεια περνω φαγητο απο εξω και σκεψου οτι πηγα στο μαγειριο που τρωω και δεν με συγκινισε κατι απο τα φαγητα και ετσι σκεφτηκα να παω σπιτι. Επισης ο δρομος που τρακαρα γνωριζω οτι ειναι καρμανιολα και οτι τετοιου ειδους ατυχηματα συμβενουν καθε μερα. Για αυτο πηγενα και σιγα και προσεχτηκα αλλα ο τυπος που εχει χτισει σε εκεινη την γωνια εχει σηκοσει ενα μαντροτειχο δυο μετρα και δεν εχεις ορατοτητα

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Έχω δει ΔΥΟ ανθρώπους να πεθαίνουν στην άσφαλτο με σπασμούς μετά από τρακάρισμα και αφού τον έβγαλαν οι «παριστάμενοι» από το παραμορφωμένο αυτοκίνητό του, καμιά εικοσαριά να τραυματίζονται σοβαρά, και πάρα πολλά ατυχήματα με «υλικές ζημίες» στη διασταύρωση της φωτογραφίας. Εκεί που έχω βάλει το κίτρινο άστρο.

Όπως είπε και ο FidoDiLdo, στο φανάρι δε βρίσκεις άκρη ποιος έφταιγε. Χρειάζεται «Stop».
Δούλευα στο κτίριο της γωνίας.
Ακουγόταν το «μπαμ», βγαίναμε όλοι έξω, αλλά ποτέ δεν ξέραμε ποιός παραβίασε το κόκκινο.
Γιατί το φανάρι μπορεί να άλλαξε 1 ή 2 δευτερόλεπτα μετά το «μπαμ».

Γιατί τράκαραν:

Το μπλε βέλος ίσια πάει πρός το «Μητέρα» (οδός Πεντέλης).
Το μπλε βέλος που στρίβει αριστερά πάει πρός Νέα Ιωνία (Λεωφ Καποδιστρίου).
Το κόκκινο βέλος που πάει προς τα κάτω πάει προς Χαλάνδρι (Καποδιστρίου).

Αυτός που έρχεται από Νεα Ιωνία και στρίβει αριστερά προς Μητέρα, έχει ένα φανάρι επί της Καποδιστρίου το οποίο βρίσκει πράσινο, και μόλις στρίψει αριστερά (στα 30 μέτρα) συναντάει ένα φανάρι που είναι κόκκινο.  Δε το περιμένει.  Αν το περάσει, πέφτει επάνω του αυτός που έρχεται από Χαλάνδρι, και μάλιστα με πολλά km, γιατί έχει βγει από κάτω από τη γέφυρα της Κηφισίας και έχει προλάβει να γκαζώσει.

‘Η (διαζ) αυτός που έρχεται από τη γέφυρα και πάει προς Ν. Ιωνία περνάει τη διασταύρωση με χίλια και κιτρινοκόκκινο, και πέφτει πάνω στον πρώτο που μόλις έχει ξεκινήσει στο φανάρι της Πεντέλης πηγαίνοντας προς «Μητέρα».

Οι δυο νεκροί ήταν αυτοί που είδα εγώ, δηλαδή εργάσιμες ώρες.  Προφανώς υπάρχουν κι άλλοι που δε τους είδα.

Συμπέρασμα:
Δε πα να ναι καταπράσινο το φανάρι?  Σε τέτοιες διασταυρώσεις ΔΕΝ περνάω αν δε κοιτάξω πρώτα τι γίνεται.  Μια τακτική που την έχω μάθει επειδή οδηγώ ΚΑΙ μηχανή.
Και εκεί δεν έχει στράβωμα φτερού και πόρτας, έχει κνήμη, μηρό, λεκάνη, να μη πω κι άλλα....

Συνημμένα

• Death.jpg
    Death.jpg
    128,6 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
πολυ καλο ποστ μπραβο σου αρχηγε, ευγεεεεε

και εμενα ο δρομος που τρακαρα θεωρειτε πολυ επικυνδινος λογω των πολλων καθετων που εχει αν και βρικεται σε κατοικημενη περιοχη γινονται καθε μερα τρακαρισματα σαν το δικο μου. το ηξερα κιολας και προσεχα αλλα δεν μπορεσα να το αποφυγω ηρθε με πολλα και εγω ισα ισα που πηγενα...

τες πα το πιο σημανντικο ειναι σε τετοιες καταστασεις να μην τραυματιζομαστε γιατι αν προσεχαμε ολοι οι οδηγοι λιγο παραπανω πιστευω θα ηταν πιο καλα τα πραγματα... συνειδηση θελει και καθαρο μυαλο οταν οδηγαμε δεν πρεπει να βαζουμε σε κινδυνο αλλες ζωες και σιγουρα και την δικια μας

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
η πρωτη εκτιμηση απο τον αρχημηχανικιο ηταν οτι ειναι δυσκολο να επισκευαστει και οτι θα χρειαστει πολυς καιρος και πολλες εργατοωρες. Επισης μου ειπε να τα μεταφερω αυτα στην ασφαλιστικη. Δηλαδη για να καταλαβω οταν σου κανουν ολικη δεν σου αγοραζουν καινουργιο ? το μοντελο δςν εχει σταματησει να παραγετε ακομα το δικο μου ειναι εκδοση 6/2006.
Για ολικη φιλε να σου παρουνε καινουργιο δεν πρεπη ουτε ενα εξαρτημα του αυτ/νητου να ειναι ενταξη,πρεπη να ηταν ΟΛΑ τσαλακωμενα (καταλαβενης τι εννοω)το ιδιο συμβενη και με την κλοπη εστω ενας τροχος να βρεθη η το τιμονι δεν θεωρειται ολικη κλοπη

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μαγκες με αφορμη αυτο το θεματακι προσεξτε τις ασφαλιστικες που ασφαλιζουμε τα αυτοκίνητα μας....οι φτηνες είναι οι πιο επικίνδυνες είτε να κλείσουν είτε να μην αποζημιώνουν κλπ κλπ... :think: :think:

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Πιστευω συμβενει σε πολλους και ειναι κατι που αν βγεις σοως σε περνει απο κατω.

Σημερα το απογευμα εφυγα απο την δουλεια για λιγο  να παω σπιτι να φαω και ενα μουνοπανο πολονος με ενα λαδα παραβιασε ενα στοπ και καρφωθηκε πανω μου, ουτε που καταλαβα απο που μου ηρθε ετρεχε ο πουστης . Ευτυχος δεν επαθε κανεις τπτ αλλα το αμαξακι μου γαμηθηκε τελειοςςςςς. Εχω ξενερωσει παρα πολυ αυριο ελπιζω να μου πουν αν φτιαχνετε ... και η μαλακια ειναι οτι ολο το σκ το γυαλιζα και το καθαριζα.

φίλε μου όπως το βλέπω το θέμα σαν ασφαλιστής που είμαι......η μαλακία.....ειναι του άλλου και το φταίξιμο είναι 100% δικό του. Πάντως αν χρειαστείες οποιαδήποτε πληροφορία η βοήθεια και περνάει απο το χέρι μου πολύ ευχαριστως να σε βοηθήσω....το τηλ μου στη διαθεση σου 24 ώρες το 24ωρο 6977628xxx

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
μαγκες με αφορμη αυτο το θεματακι προσεξτε τις ασφαλιστικες που ασφαλιζουμε τα αυτοκίνητα μας....οι φτηνες είναι οι πιο επικίνδυνες είτε να κλείσουν είτε να μην αποζημιώνουν κλπ κλπ... :think: :think:
σε 2 χρονια θα τις εχει κλεισει ολες τις μικρομεσαιες εταιρειες ο Παπαθανασιου αν δεν φυγει...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
σε 2 χρονια θα τις εχει κλεισει ολες τις μικρομεσαιες εταιρειες ο Παπαθανασιου αν δεν φυγει...

polla les...hdh mexri to kalokairi tha kleisoyn pano apo 10 etairies kai mexri to telos tou 2009 alles 15 peripou....

sorry gia ta greeklish alla kollaei to plhktrologio kai den mporo na balo ellhnika

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom