Νέα

Με τον κομμουνισμο γαμάμε καλύτερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λαθος συμπερασματα βγαζεις.Τις ίδιες ιδεες είχα και όταν ήμουν φοιτητής αφραγκος με πατερα με συνταξη του ΟΓΑ...Σε πληροφορώ ότι θα μου ηταν πιο ευκολο να τα γραψω στα αρχιδια μου όλα ΤΩΡΑ και να συνεχίσω στη βολεψη μου περιμένωντας την πτωχευση για να αγοράσω κοψοχρονια το σπιτι σου με τα συμβολαια χρυσου που αγορασα πέρυσι ή τις σουηδικές μου κορώνες

Πάντως ἄνευ παρεξηγήσεως τὸ εἰσόδημα σας τῶν 3 - 4 χιλιάδων € μηνιαίως δὲν σᾶς καθιστᾶ ἀκριβῶς βαθύπλουτον χειραγωγούντα τὰς ἀγοράς...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλό...ρε φίλε δε θα διαφωνήσω..Ο κομμουνισμος δε δουλευει αλλά και ο καπιταλισμός χωρίς ρυθμίσεις θα καταστρεψει την ανθρωποτητα

δε ξέρω τύπε δεν είμαι οικονομολόγος, να ρωτήσουμε το Βενιζέλο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θα ερθει και η δική μου σειρά να χασω την ελευθερία μου.Απλά θα τη χασω αργότερα απο εσας..Στη θαλασσα του καπιταλισμου υπάρχουν πολλά μεγαλύτερα ψαρια...Μεχρι να καταναλωσουν ολο το οξυγονο του νερου και να πεθανουμε ολοι μαζι απο ασφυξία...Καλό βραδυ μαγκες
καλο σου βραδυ
επετρεψε μου μια αφιερωση :

Τελειωμένα

Μέσα στον φόβο και στες υποψίες
με ταραγμένο νου και τρομαγμένα μάτια,
λυώνουμε και σχεδιάζουμε το πώς να κάμουμε
για ν' αποφύγουμε τον βέβαιο
τον κίνδυνο που έτσι φρικτά μας απειλεί.
Κι όμως λανθάνουμε, δεν είν' αυτός στον δρόμο·
ψεύτικα ήσαν τα μηνύματα
(ή δεν τ' ακούσαμε, ή δεν τα νοιώσαμε καλά).
Αλλη καταστροφή, που δεν την φανταζόμεθαν,
εξαφνική, ραγδαία πέφτει πάνω μας,
κι ανέτοιμους -- πού πια καιρός -- μας συνεπαίρνει.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1911)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
καλο σου βραδυ

Τελειωμένα

ψεύτικα ήσαν τα μηνύματα

απλά ότι καλύτερο άκουσα σήμερα 19/6/2011  :thumbsup:
{κανένα ταπεινό emoticon, δε μπορεί να αποδώσει αυτό που θέλω να εκφράσω...}

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
καλο σου βραδυ

Τελειωμένα

ψεύτικα ήσαν τα μηνύματα

Η οικονομια δεν ειναι ποιηση...οχι μονο δεν ειναι ποιηση αλλα ειναι πιο αδιστακτη  απο οτι φανταζεσαι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Στην ΕΣΣΔ οι κοπελες ειχαν βρεθει σε ενα ειδος σεξουαλικης απελευθερωσης, αλλα οχι ακριβως συνειδητοποιημενα... Απλα ειχε διαλυθει η ουσια της εννοιας "οικογενεια" απο το καθεστως, ενω την ιδια στιγμη προωθειτο η δημιουργια της οικογενειας με την τυπικη-διαδικαστικη εννοια. Δηλαδη παντριες, παιδια κλπ, για την παραγωγη νεων εργατων. Ωστοσο, δεν ειχαν ιδιαιτερο συναισθηματικο δεσιμο με τους αντρες τους (γι αυτο μιλαω και για διαλυση της ΟΥΣΙΑΣ της οικογενειας),και απλα παντρευονταν για να φυγουν απο το σπιτι τους.Ετσι, δεν το ειχαν σε τιποτα να τους κερατωσουν με τον οποιονδηποτε τουριστα τους εκανε δωρο ενα blue jean. Επισης, μπορει να ητανε ελευθερων ηθων ολες, αλλα σας πληροφορω οτι δεν τολμουσανε να φιληθουν σε ενα παγκακι μιας πλατειας. Υπηρχε ενας φοβερος ψευτοπουριτανισμος στην επιφανεια. Γιατι υποτιθεται οτι οι ερωτοτροπιες σε δημοσιο χωρο, και γενικα οι πολλοι συναισθηματισμοι και τα σοροπια ηταν αντεπαναστατικα, αντιδραστικα, αστικα και στο φιναλε χιπισμος του κερατα

Αστο,ψηλε, ΚΑΙ σε αυτο το επιπεδο το συστημα ηταν σκατα-μην το ψαχνεις. Σκοτωσε καθε συναισθημα στην ψυχη αυτων των ανθρωπων. Γι αυτο και σημερα οι Ρωσιδες ειναι οπως ειναι. (δηλ την πεφτουν σε παππουδες ετοιμοθανατους για να τους παρουν το σπιτι). Αυτα ειναι συμπεριφορες που δεν μπορουμε να επιβραβευουμε. Προσωπικα, δεν θα ηθελα η γκομενά μου να με κερατωνει συνεχως και για την πλακα της. Αμα σας αρεσει εσας, ΟΚ

Επισκέπτης
Στην ΕΣΣΔ οι κοπελες ειχαν βρεθει σε ενα ειδος σεξουαλικης απελευθερωσης, αλλα οχι ακριβως συνειδητοποιημενα... Απλα ειχε διαλυθει η ουσια της εννοιας "οικογενεια" απο το καθεστως, ενω την ιδια στιγμη προωθειτο η δημιουργια της οικογενειας με την τυπικη-διαδικαστικη εννοια. Δηλαδη παντριες, παιδια κλπ, για την παραγωγη νεων εργατων. Ωστοσο, δεν ειχαν ιδιαιτερο συναισθηματικο δεσιμο με τους αντρες τους (γι αυτο μιλαω και για διαλυση της ΟΥΣΙΑΣ της οικογενειας),και απλα παντρευονταν για να φυγουν απο το σπιτι τους.Ετσι, δεν το ειχαν σε τιποτα να τους κερατωσουν με τον οποιονδηποτε τουριστα τους εκανε δωρο ενα blue jean. Επισης, μπορει να ητανε ελευθερων ηθων ολες, αλλα σας πληροφορω οτι δεν τολμουσανε να φιληθουν σε ενα παγκακι μιας πλατειας. Υπηρχε ενας φοβερος ψευτοπουριτανισμος στην επιφανεια. Γιατι υποτιθεται οτι οι ερωτοτροπιες σε δημοσιο χωρο, και γενικα οι πολλοι συναισθηματισμοι και τα σοροπια ηταν αντεπαναστατικα, αντιδραστικα, αστικα και στο φιναλε χιπισμος του κερατα

Αστο,ψηλε, ΚΑΙ σε αυτο το επιπεδο το συστημα ηταν σκατα-μην το ψαχνεις. Σκοτωσε καθε συναισθημα στην ψυχη αυτων των ανθρωπων. Γι αυτο και σημερα οι Ρωσιδες ειναι οπως ειναι. (δηλ την πεφτουν σε παππουδες ετοιμοθανατους για να τους παρουν το σπιτι). Αυτα ειναι συμπεριφορες που δεν μπορουμε να επιβραβευουμε. Προσωπικα, δεν θα ηθελα η γκομενά μου να με κερατωνει συνεχως και για την πλακα της. Αμα σας αρεσει εσας, ΟΚ

Ὅλα σωστὰ κατὰ βάσιν. Ὅμως μὴ ἀγνοῆτε τὸν παράγοντα "Ρῶσσος ἀνὴρ". Σχεδὸν οἰοσδήποτε συμπατριώτης ἡμῶν εἶναι ἀνώτερος ἠθικῶς καὶ ἴσως καὶ οἰκονομικῶς αὐτοῦ.

Επισκέπτης
Ὅλα σωστὰ κατὰ βάσιν. Ὅμως μὴ ἀγνοῆτε τὸν παράγοντα "Ρῶσσος ἀνὴρ". Σχεδὸν οἰοσδήποτε συμπατριώτης ἡμῶν εἶναι ἀνώτερος ἠθικῶς καὶ ἴσως καὶ οἰκονομικῶς αὐτοῦ.

+ του ότι οι έλληνες δεν είναι τόσο αλκοόλες και δεν δέρνουν γυναίκες τόσο πολύ.
Εκεί το ξύλο είναι ... θεσμός!

Δεν ψάχνουν άνδρα να μην δέρνει (ουτοπικό)
αλλά κάποιον που να μη δέρνει πολύ !

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515

ειναι σωστα ολα, δειχνει να εχεις ζησει εκει

Επισκέπτης
+ του ότι οι έλληνες δεν είναι τόσο αλκοόλες και δεν δέρνουν γυναίκες τόσο πολύ.
Εκεί το ξύλο είναι ... θεσμός!

Δεν ψάχνουν άνδρα να μην δέρνει (ουτοπικό)
αλλά κάποιον που να μη δέρνει πολύ !

Καὶ ὅτι οἱ περισσότεροι τῶν συμπατριωτῶν μας διαθέτουσι ἔστω καὶ κατ' ἐλάχιστον μίαν ἰδιότηταν ἀνέκαθεν ἄγνωστον ἐν Ῥωσσίᾳ.

Τὴν... αἰδῶ.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Φίλε είπες μεγαλη βλακεία τώρα ! Πολύ μεγάλη...
Κρίμα γιατί έχεις δώσει καλύτερα δείγματα γραφης !
Δεν υπαρχει οιοσδήποτε συμπατριώτης μας ανωτερος οιουδήποτε άλλου λαού, έτσι γενικα κι αόριστα επειδη είμαστε Έλληνες !

Αντί να ομολογήσετε πως μας εχει φαει η μαυρη ζηλια που ο κάθε ρωσσος έχει τις ρωσσίδες, ενώ εμείς τις ...ελλεηνίδες κι ότι εδώ πληρώνουμε χρυσάφι για 4ης διαλογής ρωσσίδια, ενώ εκει ο κάθε χλιμιντζουρας έχει τζάμπα το πρώτο πράγμα, καθεστε και μου κανετε αναλύσεις φυλετικής ανωτερότητας, οπως ο τελευταιος ηλίθιος φασιστας...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
απλά ότι καλύτερο άκουσα σήμερα 19/6/2011   :thumbsup:
{κανένα ταπεινό emoticon, δε μπορεί να αποδώσει αυτό που θέλω να εκφράσω...}
να σαι καλα,
αυτο το ποιημα μαζι με το "περιμενοντας τους Βαρβαρους"...που τελικα δεν ερχονται , αντικατοπτριζουν κατ'εμε την κατασταση φοβιας που επικρατει στην ελληνικη κοινωνια τον τελευταιο καιρο
Καὶ ὅτι οἱ περισσότεροι τῶν συμπατριωτῶν μας διαθέτουσι ἔστω καὶ κατ' ἐλάχιστον μίαν ἰδιότηταν ἀνέκαθεν ἄγνωστον ἐν Ῥωσσίᾳ.

Τὴν... αἰδῶ.
πολυ ενδιαφεροντα οσα παρατηρειτε και εσυ και ο kosamf και ο lakis ... απλα θα ηθελα να κανω μια εικασια πως εν μερει δικαιολογουνται απο την παρεκτοπιση της εκκλησιας και της θρησκειας γενικοτερα στα κομμουνιστικα καθεστωτα ,με αυτον τον τροπο αδυνατισαν τα ηθη...με αποτελεσμα απο το 91 να γεμιζουν τα μπουρδελα μας χρηματο μανιακα  πορνο-δουλακια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στον κομμουνισμό η τιμή του μουνιού είχε ευτελιστεί εντελώς γιατί υπήρχαν ελάχιστα λεφτά και πλήθος από πρόθυμες.Επίσης ο κομμουνισμός υποχρέωσε τις γυναίκες να δουλέψουν(ακόμα και σε βαριά επαγγέλματα) και αυτό τις γάμησε τελείως γιατί δεν είχαν τα ατού των δυτικών χωρών.Η σεξουαλική επανάσταση έφτασε σε διαφορετικά χρονικά σημεία στις κομμουνιστικές χώρες.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
το θεμα ομως ειναι οτι επεσε ο Κομμουνισμος και τωρα η τιμη αυξανεται με γεωμετρικη προοδο το μονο που μας σωζει ειναι η υπερπαραγωγη

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει οιοσδήποτε συμπατριώτης μας ανωτερος οιουδήποτε άλλου λαού, έτσι γενικα κι αόριστα επειδη είμαστε Έλληνες !

Ὑπάρχει ὅμως ἀλλοδαπὸς κατώτερος οἰουδήποτε ἑτέρου λαοῦ ἐπειδὴ εἶναι ...Ῥῶσσος  :cheesy:

(προσεγγιστικῶς πάντα βεβαίως)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ὑπάρχει ὅμως ἀλλοδαπὸς κατώτερος οἰουδήποτε ἑτέρου λαοῦ ἐπειδὴ εἶναι ...Ῥῶσσος  :cheesy:

Διατί τέτοιαν μήνην με τους Ρώσσους; Εν τέλει ως νέοι λάοι με τους Γερμανούς κ.α. έχουν μια brutalité

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ὑπάρχει ὅμως ἀλλοδαπὸς κατώτερος οἰουδήποτε ἑτέρου λαοῦ ἐπειδὴ εἶναι ...Ῥῶσσος  :cheesy:

Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου εστι...

Η επαναληψη σοφισματων στην καθαρευουσα δεν προσθετει κατι στην κουβεντα !  :)

Επισκέπτης
Διατί τέτοιαν μήνην με τους Ρώσσους; Εν τέλει ως νέοι λάοι με τους Γερμανούς κ.α. έχουν μια brutalité

Διότι ἀνέκαθεν κάμνουν τὸν βίον ἀβίωτον εἰς ἑτέρους λαούς. Μὲ διαφόρους μικρόνοας (Ἰβὰν ὁ τρομερός, Μέγας Πέτρος) καὶ προοδευτικῶς ὡς τὴν ἀπόλυτον παραφροσύνην (Marx - Lenin - Stalin & co.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom