Νέα

Με τον κομμουνισμο γαμάμε καλύτερα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 129
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε αν ειναι 60 αλλα μοιαζει με 40?

Νταξει μωρε , θα κανουμε μια υπαναχωρηση
Θα χαμηλωσουμε και τα φωτα,   οικονομια γαρ
Θα πιουμε κι ενα μπουκαλακι τσιπουρο.....απ τα μικρα
Θα την βρουμε την ακρη, η εστω την μεση :grin:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως μοιάζω με 16,αλλά είμαι τα τριπλάσια χρόνια......μπορεί να το καταφέρει καμία αυτό;;;;; :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μαγκες γνωρισα μια ρωσσιδα γιαγια που φιλάει τον παππού ενος φίλου μου και της την ανοιξα για τον κομμουνισμο.Μου λέει καλύτερα τα πραγματα τότε.Ο κόσμος είχε δουλείά και οι κοπέλες πήγαιναν με τους ανδρες από κέφι και όχι για τα λεφτά!!
Συμπέρασμα:  Πρέπει να απελευθερώσουμε το γαμήσι που καπιταλισμός εχει δεσμευσει και μετατρέψει σε εργαλείο εκμετάλλευσης από τις γυναίκες. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
...οντως αν δεν υπηρχε ο κομμουνισμος δεν θα γαμαγαμε τις κοπελιτσες που τον μισησαν τοσο μετα την πτωση του  ;)

...οσο για τις δουλειες , οντως υπηρχαν ,ομως δυστυχως αποδειχτηκε οτι η μονιμοτητα και η ασφαλεια του κρατικου φορεα (πραγμα που προσπαθησε να μιμηθει και ο Αντρεας με την ΠΑΣΟΚαρα του) ειναι "παρα φυσιν" ακριβως οπως και η "παρα φυσιν" συνουσια που προσφερουν τα κορασια του πρωην ανατολικου μπλοκ στα μπουρδελα μας...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Τὸ αὐτὸ συνέβαινε καὶ κατὰ τὴν δουλοπαροικίαν
...γιατι "συνεβαινε" και οχι "συμβαινει" ?

Η ανεργια ειναι μηδενικη στις χωρες της Αφρικης και της Ασιας που τα παιδακια δουλευουν απο τοτε που βγαινουν απο τις μητρες των μαναδων τους

αλλα αυτο γιατι να αποτελει δεικτη αξιοσυνης?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Μαγκες γνωρισα μια ρωσσιδα γιαγια που φιλάει τον παππού ενος φίλου μου και της την ανοιξα για τον κομμουνισμο.Μου λέει καλύτερα τα πραγματα τότε.Ο κόσμος είχε δουλείά και οι κοπέλες πήγαιναν με τους ανδρες από κέφι και όχι για τα λεφτά!!
Συμπέρασμα:  Πρέπει να απελευθερώσουμε το γαμήσι που καπιταλισμός εχει δεσμευσει και μετατρέψει σε εργαλείο εκμετάλλευσης από τις γυναίκες. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
αυτο φιλαρακι ειναι γνωστο η παρτουζα και τα γαμησια πηγαινανε συννεφο στις πρωην κουμμουνιστικες χωρες
ειχα φιλους φοιτητες πριν το 90 σε βουλγαρια και ρουμανια που περναγανε ζαχαρη.

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
...γιατι "συνεβαινε" και οχι "συμβαινει" ?

Η ανεργια ειναι μηδενικη στις χωρες της Αφρικης και της Ασιας που τα παιδακια δουλευουν απο τοτε που βγαινουν απο τις μητρες των μαναδων τους

αλλα αυτο γιατι να αποτελει δεικτη αξιοσυνης?
και απο την αλλη αυτο που ζουμε τωρα ειναι καλυτερο;Μια βολτα να κανεις γυρω σου και να δεις την αθλιοτητα που υπαρχει ξεκινωντας απο τους μεταναστες που ηρθαν για καλυτερη τυχη και σε λιγα χρονια θα ειμαστε και εμεις στη θεση τους.Και αυτα στα λεω εγω που βγαζω 3.000 -4000 ευρω το μηνα αλλα εχουμε καταντησει την κοινωνια πειραμα φυσικης επιλογης οπου ο καλυτερος κερδιζει και ο χαμενος πεθαινει σα ζωο.

Επισκέπτης
και απο την αλλη αυτο που ζουμε τωρα ειναι καλυτερο;Μια βολτα να κανεις γυρω σου και να δεις την αθλιοτητα που υπαρχει ξεκινωντας απο τους μεταναστες που ηρθαν για καλυτερη τυχη και σε λιγα χρονια θα ειμαστε και εμεις στη θεση τους.Και αυτα στα λεω εγω που βγαζω 3.000 -4000 ευρω το μηνα αλλα εχουμε καταντησει την κοινωνια πειραμα φυσικης επιλογης οπου ο καλυτερος κερδιζει και ο χαμενος πεθαινει σα ζωο.

τύπε προαγωγός είσαι;
:rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
...ξερεις συνηθως οι πιο γκρινιαρηδες ειναι αυτοι που βγαζουν τα περισσοτερα χρηματα
εσυ βγαζεις 3-4 χιλιαδες και προτιμας τον κομμουνισμο
αλλος που βγαζει 10 χιλιαδες πιστευει οτι σε λιγο θα ερθει η καταστροφη της γης...
βεβαια δεν με εκπλησσει αυτη η συμπεριφορα φοβουνται μηπως χασουν τα πολλα λεφτα , εχουν συνηθισει στα πολλα...

...ας ειμαστε περισσοτερο σοβαροι πρωτιστως και περισσοτερο ταπεινοι ,προτεινω εγω

Επισκέπτης
...ξερεις συνηθως οι πιο γκρινιαρηδες ειναι αυτοι που βγαζουν τα περισσοτερα χρηματα
εσυ βγαζεις 3-4 χιλιαδες και προτιμας τον κομμουνισμο
αλλος που βγαζει 10 χιλιαδες πιστευει οτι σε λιγο θα ερθει η καταστροφη της γης...
βεβαια δεν με εκπλησσει αυτη η συμπεριφορα φοβουνται μηπως χασουν τα πολλα λεφτα , εχουν συνηθισει στα πολλα...

...ας ειμαστε περισσοτερο σοβαροι πρωτιστως και περισσοτερο ταπεινοι ,προτεινω εγω

τύπε υπάρχει λογική εξήγηση γι αυτό. Αυτός που βγάζει πολλά έχει και καλύτερη συναίσθηση του τι εστί να χεις λεφτά και τι να μην έχεις. Γι αυτό και "νιώθει" τη φτώχεια πιο έντονη γύρω του

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε φίλε ακόμα και ελάχιστα χρήματα να έχεις,θα ζεις καλύτερα απο το να ζούσες σ ενα κομμουνιστικό καθεστώς.Ελεος στο 2011 είμαστε!!!Σαφώς και είμαστε καλύτερα τώρα ακόμα και με μνημόνιο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ρε φίλε ακόμα και ελάχιστα χρήματα να έχεις,θα ζεις καλύτερα απο το να ζούσες σ ενα κομμουνιστικό καθεστώς.Ελεος στο 2011 είμαστε!!!Σαφώς και είμαστε καλύτερα τώρα ακόμα και με μνημόνιο.
εκει ηθελα να καταληξω  ;)

τύπε υπάρχει λογική εξήγηση γι αυτό. Αυτός που βγάζει πολλά έχει και καλύτερη συναίσθηση του τι εστί να χεις λεφτά και τι να μην έχεις. Γι αυτό και "νιώθει" τη φτώχεια πιο έντονη γύρω του

εγω αυτο το λεω "μιζερια"  ;)

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Ὄχι, χρησιμοποιοῦνται καὶ ξέναι λέξεις εἰς τὰς ἐλαχίστας περιπτώσεις ὅπου δὲν δυνάμεθα νὰ πράξωμεν ἄλλως.
:2funny:Ποιος εισαι, ο Εμπειρικος εισαι επιτελους;... και οχι μονο αυτο, αλλα και lynyrd skynyrd .... υπερεαλισμοτατος....

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
προχθες γνωρισα ενα ζευγαρι με 2 παιδια που βγηκαν στην ανεργια.Σταματησαν τα αγγλικα των παιδιων και ζουνε πλεον με το επιδομα ανεργιας.Αν μαγκες το να σας ξεκοβει απο τη μορφωση το σπρεντ το θεωρειτε μιζερια και τιναζεστε σα να σας χτυπα ρευμα με τη λεξη κομμουνισμο τοτε πασσο.Συνεχιστε στα πισι σας...Και τωρα που ο ΟΤΕ τον πηρε η ντοιτσε θα ηθελα να ξερω ποσοι απο εσας θα αντεχουν τα τιμολογια του χρονου για να επικαλουνται τη μιζερια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom