Επισκέπτης
αστα καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομαΑπλα συμφωνησα ρε πονηριδη , δεν σαλιαριζω στην ψωλη του παζουζου. Νοου οφενς ετσι?
αστα καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομαΑπλα συμφωνησα ρε πονηριδη , δεν σαλιαριζω στην ψωλη του παζουζου. Νοου οφενς ετσι?
DEPONΣιχαίνομαι τις καβάτζες.. Τι ειναι ο αλλος μπυρα η τσιγαρα ;
Πλάκα κάνω,κι εγώ κατά είμαι για όσους έχουν σχέση ή γάμο,τόγραψα και παραπάνωαν το δικο σου ειναι ντεπον παω πασσο... χαχαχαχαχαχα
Αν θεωρήσουμε ότι τα έπιστημονικά ,λογικά στοιχεία που έχουμεΓια ...σωστη ανανεωση το 15αρι ειναι καλο.....Προτεινεται
Επειδή είναι θολά είναι ακόμα πιο καλά ;)Αν θεωρήσουμε ότι τα έπιστημονικά ,λογικά στοιχεία που έχουμε
για τέτοια θέματα είναι έλάχιστα ή απλά θολά !! ???
Αν θεωρήσουμε ότι τα έπιστημονικά ,λογικά στοιχεία που έχουμε
για τέτοια θέματα είναι έλάχιστα ή απλά θολά !! ???
αναβράζον;
Μήν τό έκλαμβανετε, έτσι άγαπητε ..... στιγμιαία άντίδραση τού πόντικα ήτο,,,,,, χα χα χαΕλαχιστα ωs ανυπαρκτα θα ελεγα......Βεβαια εκεινη την στιγμη ειχε .."σχολασει" η λογικη, οποτε λειτουργησαν αλλα συναισθηματα!!!!!!
Ναί μά όμως , δεν έχει κανένα νόημα να βάζουμε εμείς ταμπέλες στους άλλους.Επειδή είναι θολά είναι ακόμα πιο καλά ;)
όχι το άλλο το old schoοlαναβράζον;
Μήν τό έκλαμβανετε, έτσι άγαπητε ..... στιγμιαία άντίδραση τού πόντικα ήτο,,,,,, χα χα χα
Τα μάτια μου και τα αύτιά μου είδαν και άκουσαν πολλές παράξενες ακόμη πεποιθήσεις,
που ίσως κάποτε θά έχω τη διάθεση να σχολιάσω.........
Αυτο το στιγμιαιο να μπορουσα να ελεγξω γμτ μου....Το αυθορμητον καταλαβεs????
Θα αποσυρθω σε μοναστηρι να γλυτωσουμε