House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πιο πολύ οι Ιάπωνες αλλά και τα Κινεζάκια εκτός έδρας ξεσαλώνουν κι αυτάανωμαλιαρηδες ειναι ομως πολυ οι ατιμοι,οι ιαπωνες πιο πολυ
Πιο πολύ οι Ιάπωνες αλλά και τα Κινεζάκια εκτός έδρας ξεσαλώνουν κι αυτάανωμαλιαρηδες ειναι ομως πολυ οι ατιμοι,οι ιαπωνες πιο πολυ
τι καλοοος!
ρε παπαρα,ουτε εγω εχω με την εννοια του μονιμου,της καβατζας..
εαν κατσει κατι και με αυστηρα κριτηρια εχει καλως,δεν ειναι αυτοσκοπος μου το κυνηγι αυτου του ειδους
Μπορεί να είσαι και ελεύθερος και να έχεις "καβάτζες"-fuck buddies,δεν νομίζω πως ο θεματοθέτης μιλάει μόνο για παντρεμένους-δεσμευμένους.Κατά τ άλλα συμφωνώ μαζί σουΜπαααα
Δεν τα γουστάρω τα μπερδέματα,είμαι λίγο περίεργος σ'αυτά.
Δε μ'αρέσει το δούλεμα γενικότερα,ούτε να το τρώω,ούτε να το ρίχνω.
Δεν κατηγορώ αυτόν που το κάνει,σε μπουρδελοσάϊτ είμαστε άλλωστε,απλά εγώ έχω τα κολλήματά μου..
Μπορεί να είσαι και ελεύθερος και να έχεις "καβάτζες",fuck buddies,δεν νομίζω πως ο θεματοθέτης μιλάει μόνο για παντρεμένους-δεσμευμένους.Κατά τ άλλα συμφωνώ μαζί σου
Δε μιλάω για ελεύθερος ρε συ..
Εκεί,τα πάντα όλα και λίγα είναι..
για γυναικες μιλαμε ;)Για Fuck buddies μιλάμε που θα αποφύγεις να γίνουν κάτι παραπάνω.
για γυναικες μιλαμε ;)
μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι μικρέ.εγω οταν ειχα ημουν πιο μικρος και νομιζα οτι κατι εκανα...ε τελικα μαλακια ειναι αφου οταν εισαι ελευθερος ετσι κι αλλιως με οποια θες πας αρα τι να την κανεις την καβατζα? μονο για να λες στους αλλους ειναι ,αφου στην ουσια οποια βρεις και σου κατσει θα την πηδηξεις...
γιατι να κοροιδευεις λοιπον?
Οτι και να ειναι τα πραγματα παντα μπλεκουν εκτως αν ειναι αυτη παντρεμενη οποτε ουτε γατα ουτε ζημια
για γυναικες μιλαμε ;)
Eίναι γλυκοψώλης ο pazouzou ;)
ναι πινω μονο χυμο αναναEίναι γλυκοψώλης ο pazouzou ;)
Eίναι γλυκοψώλης ο pazouzou ;)
Nαι ρε το κατάλαβα,καταλαβαίνει κι ο παίχτης το πνεύμα. ;)Απλα συμφωνησα ρε πονηριδη , δεν σαλιαριζω στην ψωλη του παζουζου. Νοου οφενς ετσι?
ειμαι τωρα 23,στα 25 θα χω γινει τελειοςμ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι μικρέ.
έχει προοπτικές.