Επισκέπτης
λογικο γιατι αν της ελεγες pantene θα σε επαιρνε για πουστη
Καλά ε το κορυφαίο είναι πως από το πιωμα μου απάντησα κανονικά!
Με Vidall Sasoon Wash & Go
Λες να ήταν καταλύτης τελικά η απάντηση μου αυτή;
Καλά ε το κορυφαίο είναι πως από το πιωμα μου απάντησα κανονικά!
Με Vidall Sasoon Wash & Go
Λες να ήταν καταλύτης τελικά η απάντηση μου αυτή;
ποια Βελβυ ρε αμπαλε...Ή την Βελβυ...
aaaaaxxx jnr32!ποια Βελβυ ρε αμπαλε...
ενα ειναι το μωρο!!!
ΥΓ Αααααααααχ Λουκριτία!!!
Με ΦΠΑ ή ανευ?
φίλε μου τουρμπάτε εσυ καλά το πάς, αλλά θα βρεθούν πολλοί που θα έχουν χώσει την Μονικα Μπελούτσι και εγώ μετά θα ζηλεύωγτ πάντα το θέμα να είναι με πόσες...?
και όχι ποιοτικό κιόλας.... τόσο πολύ είναι ίδια τα μουνιά σήμερα ή εγώ πάω λάθος....
ντάξει φίλε επαρχιώτη άμα το κάνεις που και πού δεν γίνεσαι πουστηςΔηλαδή εγώ θα πρέπει ν' ανησυχώ που αρκετές φορές λούζομαι με pantene;
πριν τις εβλεπα ολες για τον πουτσο.τωρα τις βλεπω ολες για τον πουτσο καβαλα!!!!!!!!όλα καλά αλλά το γαμήσαμε και ψώφησε...
εγώ ο καιμενος είπα απλά πχ συγκρητικά φανταστείτε πως βλέπατε τις πρώτες σας γυναίκες (αγαπουλίαση δλδ) τότε που δεν είχατε γαμήσει πολλές και πως θα βλέπατε τώρα τις ίδιες γυναίκες (αν τις βλέπατε τώρα πρώτη φορά) μετά από 100-200 μουνιά που έχετε γαμήσει !!!(όσοι το έχουν...)απλά αυτό είπα.....
όσο για τις γυναίκες χωρίς πληρωμή έχω πάρει αρκετές για να ικανοποιήσω ένα εγωισμό που αργότερα κατάλαβα ότι ήταν μια ηλιθιότητα....
τώρα το γαμημένο πόιντ μου!!!
λέω απλά ότι πέρα από το πήδημα όποιος είναι συναισθηματικός είναι μαλάκας !!!!αυτό!!
συμφωνείται η όχι??
(δεν με πιάσαν τα συνηδησιακά μου απλά κουβεντούλα κάνω... )
ντάξει φίλε επαρχιώτη άμα το κάνεις που και πού δεν γίνεσαι πουστης
Τώρα ανακουφίστηκα
μετραμε και τις ιεροδουλες η μονο οσες πηδηξαμε ανευ χρηματων?
:o :oεισαι της δουλειας και μας το κρυβεις?
τι λέει γατάκι ψήνεσαι?
,14 να τα λες ολα, οχι ψεματα !!!!!
τώρα το γαμημένο πόιντ μου!!!
λέω απλά ότι πέρα από το πήδημα όποιος είναι συναισθηματικός είναι μαλάκας !!!!αυτό!!
συμφωνείται η όχι??
(δεν με πιάσαν τα συνηδησιακά μου απλά κουβεντούλα κάνω... )