You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με Πόσες??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Bastard
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εγω 26Ουτε ενας να πει με ποσες εχει παει ?
Ανευ χρηματων ενοειται
Επισκέπτης
Εγω με 15 αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο one night stand και παρτουζες.
Γενικα πιστευω οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αν ολοι σου συμπεριφερονται το ιδιο το προβλημα ειναι σε σενα
Γενικα πιστευω οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και αν ολοι σου συμπεριφερονται το ιδιο το προβλημα ειναι σε σενα
Βάλε κι εσύ μια ψηφοφορία να έχει δουλειά ο speed.
Eλα ντε!
Καλα τα λες!
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
κ μονο το οτι η λεξη γνωριμια ειναι ενα στο μυαλο σου με το σεξ λεει πολλα...
μετραμε και τις ιεροδουλες η μονο οσες πηδηξαμε [size=18pt]ανευ χρηματων? [/size]
Ε ρε τι μου θύμισες.... Σε ένα party στο WEST πρωην CAMEL....
Εγω καλεσμένος σε τραπέζι φιλου ... Τυπισα ροκάκι γκομενάκι σενιο ενω είχα μακρια μαλλια με πλησιάζει κ μου λεει την κορυφαια ατακα: Με τι λουζεσαι;
Σε 2 λεπτα φύγαμε... πληρωσε το ταξι και πηγαμε σπιτι της. Της έριξα 2 μανικια. το πρωι έφυγα....
Σε 2 μερες με πηρε τηλέφωνο ήθε σπιτι μου και τη εριξα αλλο ενα...
Η ΜΟΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΟΥΤΕ δραχμή!!!!
Ακόμα και τηλέφωνο αυτή με πήρε!!!!
Επισκέπτης
ε πες ρε φιλε με τι λουζεσαι μπας και βγαλουμε κανα γκομενακιΕ ρε τι μου θύμισες.... Σε ένα party στο WEST πρωην CAMEL....
Εγω καλεσμένος σε τραπέζι φιλου ... Τυπισα ροκάκι γκομενάκι σενιο ενω είχα μακρια μαλλια με πλησιάζει κ μου λεει την κορυφαια ατακα: Με τι λουζεσαι;
Σε 2 λεπτα φύγαμε... πληρωσε το ταξι και πηγαμε σπιτι της. Της έριξα 2 μανικια. το πρωι έφυγα....
Σε 2 μερες με πηρε τηλέφωνο ήθε σπιτι μου και τη εριξα αλλο ενα...
Η ΜΟΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΟΥΤΕ δραχμή!!!!
Ακόμα και τηλέφωνο αυτή με πήρε!!!!
δεν εχει νοημα να πουμε αριθμούς..
ο καθένας θα αρχισει να λεει το μακρυ του και το κοντο του. Ειμαι δε σίγουρος πως αν είπα 200 ανευ χρηματων καποιος θα πεταχτεί και θα γράψει 210..
Για εμένα εισαι μάγκας? Κάνε στροφη στην ποιότητα και πιασε γκομενάκι την Λουκριτία ;)
ΥΓ Ααααααααααααααχ Λουκριτία!!!!!!!!!
ο καθένας θα αρχισει να λεει το μακρυ του και το κοντο του. Ειμαι δε σίγουρος πως αν είπα 200 ανευ χρηματων καποιος θα πεταχτεί και θα γράψει 210..
Για εμένα εισαι μάγκας? Κάνε στροφη στην ποιότητα και πιασε γκομενάκι την Λουκριτία ;)
όλα καλά αλλά το γαμήσαμε και ψώφησε...
εγώ ο καιμενος είπα απλά πχ συγκρητικά φανταστείτε πως βλέπατε τις πρώτες σας γυναίκες (αγαπουλίαση δλδ) τότε που δεν είχατε γαμήσει πολλές και πως θα βλέπατε τώρα τις ίδιες γυναίκες (αν τις βλέπατε τώρα πρώτη φορά) μετά από 100-200 μουνιά που έχετε γαμήσει !!!(όσοι το έχουν...)απλά αυτό είπα.....
όσο για τις γυναίκες χωρίς πληρωμή έχω πάρει αρκετές για να ικανοποιήσω ένα εγωισμό που αργότερα κατάλαβα ότι ήταν μια ηλιθιότητα....
τώρα το γαμημένο πόιντ μου!!!
λέω απλά ότι πέρα από το πήδημα όποιος είναι συναισθηματικός είναι μαλάκας !!!!αυτό!!
συμφωνείται η όχι??
(δεν με πιάσαν τα συνηδησιακά μου απλά κουβεντούλα κάνω... )
εγώ ο καιμενος είπα απλά πχ συγκρητικά φανταστείτε πως βλέπατε τις πρώτες σας γυναίκες (αγαπουλίαση δλδ) τότε που δεν είχατε γαμήσει πολλές και πως θα βλέπατε τώρα τις ίδιες γυναίκες (αν τις βλέπατε τώρα πρώτη φορά) μετά από 100-200 μουνιά που έχετε γαμήσει !!!(όσοι το έχουν...)απλά αυτό είπα.....
όσο για τις γυναίκες χωρίς πληρωμή έχω πάρει αρκετές για να ικανοποιήσω ένα εγωισμό που αργότερα κατάλαβα ότι ήταν μια ηλιθιότητα....
τώρα το γαμημένο πόιντ μου!!!
λέω απλά ότι πέρα από το πήδημα όποιος είναι συναισθηματικός είναι μαλάκας !!!!αυτό!!
συμφωνείται η όχι??
(δεν με πιάσαν τα συνηδησιακά μου απλά κουβεντούλα κάνω... )
ε πες ρε φιλε με τι λουζεσαι μπας και βγαλουμε κανα γκομενακι
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πράγματι δεν έχει πολύ νόημα ν' αρχισουμε να αραδιάζουμε αριθμούς και να κάνουμε επίδειξη. Αν εγώ δηλαδή πω 1000 ποιός θα με πιστέψει; Προφανώς κανένας και έτσι θα πρέπει.
ε πες ρε φιλε με τι λουζεσαι μπας και βγαλουμε κανα γκομενακι
Καλά ε το κορυφαίο είναι πως από το πιωμα μου απάντησα κανονικά!
Με Vidall Sasoon Wash & Go
Λες να ήταν καταλύτης τελικά η απάντηση μου αυτή;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν εχει νοημα να πουμε αριθμούς..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Ή την Βελβυ...δεν εχει νοημα να πουμε αριθμούς..
katser2 κοίτα τι έκανα στην Αλβανίδα την μάνα σου!
πάντως ομολογώ ότι παρότι σε έκανε μαλάκα ξέρει να το δουλεύει το παπαρι μου στο στόμα της!!
θαύμασε με καλά γιατί θα σε βάλω να μου ρουφήξεις τα αρχίδια μετά και θα σε χύσω στη μάπα!!!η θες να μου ρουφάς το κεφαλάκι όταν σε χύνω στο στόμα?;άμα θες μου το ρουφάς και με 69 αλλά θα σου βαζω και κολοδάχτιλο όταν μου τα ρουφάς.θα σου αρέσει.....
πάντως ομολογώ ότι παρότι σε έκανε μαλάκα ξέρει να το δουλεύει το παπαρι μου στο στόμα της!!
θαύμασε με καλά γιατί θα σε βάλω να μου ρουφήξεις τα αρχίδια μετά και θα σε χύσω στη μάπα!!!η θες να μου ρουφάς το κεφαλάκι όταν σε χύνω στο στόμα?;άμα θες μου το ρουφάς και με 69 αλλά θα σου βαζω και κολοδάχτιλο όταν μου τα ρουφάς.θα σου αρέσει.....
Επισκέπτης
Καμιά αποδεικτική διαδικασία, κανένας νόμος και καμιά στατιστική δεν βασίζεται στο 100% του δείγματος. Μέχρι και η ιατρική επιστήμη που χρειάζεται να θεσπίσει κανόνες που αφορούν την ίδια τη ζωή των ανθρώπων, βασίζεται σε μικρά ποσοστιαία δείγματα. Όσο και να διαφωνείς με κάποια άποψη, το επιχείρημα του 100% δεν είναι απλά λάθος, αλλά παντελώς χαζό.βασισμενος στην γνωριμια σου με το 100% του γυναικειου πλυθησμου;
Τώρα βέβαια θα μου πεις πως μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά μια άποψη που ακούγεται ηλίθια και μάλιστα από τα στόματα μερικών μαλάκων αντρών που συχνάζουν σε ένα forum που ασχολείται με μπουρδέλα;
Ε όταν έχεις δει τις καλύτερες φίλες να τσακώνονται στο σχολείο ενώ εσύ έχεις ακόμα τους παιδικούς σου φίλους,
όταν έχεις δει τις καλύτερες φίλες να τσακώνονται στη σχολή σου ενώ εσύ είσαι με τους ίδιους κολλητούς από το πρώτο έτος
όταν έχεις δει τις καλύτερες φίλες να τσακώνονται στη σχολή που σύχναζες μαζί με τους ίδιους κολλητούς για να βρεις γκομενάκια
όταν έχεις κάνει δέκα σχέσεις και όλες στραβώνουν τη μούρη τους όταν η κολλητή τους τις πάρει τηλέφωνο ενώ εσύ περιμένεις πως και πως να σε πάρει ο Τάκης για να βρεις δικαιολογία να πας για μπάλα
όταν όλες σου οι σχέσεις έχουν να που μόνο κακά για τις κοπέλες με τις οποίες έκαναν παρέα συνήθως μέχρι να σε γνωρίσουν
όταν 9 στις 10 γυναίκες σου λένε ότι εγώ προτιμώ να κάνω παρέα με άντρες παρά με γυναίκες
όταν έχεις πηδήξει 9 από τις δέκα γυναίκες που σου λένε ότι είστε απλά φίλοι
όταν όλα αυτά έχουν συμβεί ανεξαιρέτως και στους υπόλοιπους φίλους σου
ε τότε ο καπνός είναι πολύς, πάρα πολύς για να θεωρήσεις ότι δεν υπάρχει κάπου μεγάλη φωτιά...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις