giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
αλβανοσ εισαι ?συμφωνα με τις οδηγειες χρησης,τα ρωσσικα απαγορευονται
σβησε το μηνυμα γιατι θα γινεις μπαν
πωσ με καταλαβαίνεισ !!ατομο με χαλασμενο πληκτρολογιο.....
4 και γω!!!!
εισαι αρχηγόσ!!6 την ίδια μέρα
5 την ίδια τσάρκα
κοντεύω να γίνω !!απο τοθσ μαλακεσ ποθ βλέπω και ακοθω συνέχεια γύρω μοθ!! :Sgiasou γιατι γραφεις ετσι εισαι ΑΜΕΑ ?
ναι δικιο εχεισ !!να τα σβησοθμε ολα και να αφησοθμε μονο τα δικά σοθ ποθ ειναι σοβαρα και εθστοχα!!τωρα τελευταια εχω παρατηρησει οτι το site γεμιζει ολο με αστοχα θεματα και γεματα μαλακιες.....κριμα..γαμηθηκε η υποθεση...
πραγματικα εχεις πολυ γελιο ομως!!!!σγχαρητηρια μεγαλε μαγιστρε της μαλακιας!!!ναι δικιο εχεισ !!να τα σβησοθμε ολα και να αφησοθμε μονο τα δικά σοθ ποθ ειναι σοβαρα και εθστοχα!!
ειδικά αυτα ποθ κανεισ το γλιφτρόνι στο θεμα με την Αννα Μαρία!!
τι κανει ο ανθρωποσ για να γαμίσει την σημρον ημέρα!! :S
συμφωνω !!«ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ»πραγματικα εχεις πολυ γελιο ομως!!!!σγχαρητηρια μεγαλε μαγιστρε της μαλακιας!!!
παντως βουλωμενο γραμμα διαβαζεις μεγαλε!!γιατι οντως την γλυφω την Μαρια..αλλωστε αν ψαξεις και τις κριτικες μου γι αυτην θα το βρεις...κι ειναι και γλυκα να το γλυφεις το Μαρακι!!απο πανω μεχρι κατω!!!!!....
Εγώ 3 τσίφτη μου. Σε ειδικές περιπτώσεις που το σπέρμα μου είχε φτάσει στο κεφάλι.με ποσεσ ποθτανεσ εχετε-γκαμισει- παει σε μια μερα για μποθντζον?
δηλαδη εβγηκατε βολτα στα πορδελλα και πηγατε για να συνοθσιαστειτε !!
σε ποσεσ πηγατε,αλλα τισ διακορεψατε κατα την διαρκεια τησ εξοδοθ
μιλάμε την ημερα ετσι!!
εγραψεσ δικε μοθ!Εγώ 3 τσίφτη μου. Σε ειδικές περιπτώσεις που το σπέρμα μου είχε φτάσει στο κεφάλι.
Η μία πριν μπω φαντάρος και η άλλη στην άδεια ορκομωσίας. Είχα ρίξει πολύ μπούντζον λέμε μαν.
Στη μια ειδικά κατάφερα το triple crown αφού πήγα με πιπίνι, milf και gilf σερί.
με ποσεσ ποθτανεσ εχετε-γκαμισει- παει σε μια μερα για μποθντζον?
μιλάμε την ημερα ετσι!!
Σχολείο δεν έχεις πάει ρε μάστορα???Στο νήπιο σταμάτησες???με ποσεσ ποθτανεσ εχετε-γκαμισει- παει σε μια μερα για μποθντζον?
μιλάμε την ημερα ετσι!!
ισα ρε μπρρρρρρ αιντε σαλαγατα!Σχολείο δεν έχεις πάει ρε μάστορα???Στο νήπιο σταμάτησες??? javascript:void(0);