majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
πανω απο 20 χιλιαρικα το μηνα πιστευω οτι ολοι συμβιβαζομαστε...
εξαρταται παντα τι θεωρεις εσυ σημαντικο και ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου.θα κάνω μία ερώτηση παγίδα...
ΠΟΣΟΙ από εσάς θα αποταμιεύατε ένα ποσοστό από αυτά που θα παίρνατε για τον γάμο/παιδιά αν είστε παντρεμένοι/σπουδές ή κάτι παρόμοιο.... και παρόμοιο δεν εννοώ διακοπές .. .ακριβό αυτοκίνητο.. αλλά σοβαρές και ουσιαστικές επενδύσεις
πλακα κανεις ετσι;;;; πώς το κατάφερες αυτό;;;με 2600 το μήνα, ελεύθερος, χωρίς νοίκι και είμαι για φυλακή.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ (πάσης φύσεως) ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!!!
πλακα κανεις ετσι;;;; πώς το κατάφερες αυτό;;;
θα κάνω μία ερώτηση παγίδα...
ΠΟΣΟΙ από εσάς θα αποταμιεύατε ένα ποσοστό από αυτά που θα παίρνατε για τον γάμο/παιδιά αν είστε παντρεμένοι/σπουδές ή κάτι παρόμοιο.... και παρόμοιο δεν εννοώ διακοπές .. .ακριβό αυτοκίνητο.. αλλά σοβαρές και ουσιαστικές επενδύσεις
με 2600 το μήνα, ελεύθερος, χωρίς νοίκι και είμαι για φυλακή.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ (πάσης φύσεως) ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!!!
πλακα κανεις ετσι;;;; πώς το κατάφερες αυτό;;;
Ο μπαμπάς μου που δούλευε ταξί και ήταν δικό του έβγαζε σχεδόν 2500 ευρώ αλλά δούλευε μέχρι 14 ώρες τη μέρα!!
Εσύ δλδ θες να κάθεσαι κ να πληρώνεσαι ??
Απλή απορία...
Όχι φυσικά!!!Απλά είπα ότι για ταξί που είναι δύσκολη δουλειά να είσαι σε 1 αυτοκίνητο όλη μέρα και να μην τρως καλά,να μην μπορείς ώρες ώρες να πας και τουαλέτα.
Κάπως έτσι είναι αρκετές δουλειές...με πολλά φράγκα...
Δεν τρως τίποτα όλη μέρα...δεν προλαβαίνεις ή ακομη δεν μπορεις να κατουρήσεις/χέσει απ'το άγχος...και πολλά ακόμη όμορφα...
Επιλογές είναι όλα...άλλος ξεκουράζεται...και άλλος γαμιέται...άλλος γεννιέται τυχερός...άλλος άτυχος...κλπ κλπ..
Άντε καλημέρα...
μ αρεσεις γιατι εισαι απλα ρεαλιστης.
Χωρις μορφωση, χωρις προετοιμασια, χωρις οικονομικο background δυσκολα τα πραγματαΚάπως έτσι είναι αρκετές δουλειές...με πολλά φράγκα...
Δεν τρως τίποτα όλη μέρα...δεν προλαβαίνεις ή ακομη δεν μπορεις να κατουρήσεις/χέσει απ'το άγχος...και πολλά ακόμη όμορφα...
Επιλογές είναι όλα...άλλος ξεκουράζεται...και άλλος γαμιέται...άλλος γεννιέται τυχερός...άλλος άτυχος...κλπ κλπ..
Άντε καλημέρα...
αμα πληρωνει ο μαλακας..με 1500-2000 το μηνα ειμαι υπερευχαριστημενη..