Νέα

Με πόσα το μήνα ζούμε πλουσιοπάροχα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πανω απο 20 χιλιαρικα το μηνα πιστευω οτι ολοι συμβιβαζομαστε...

Επισκέπτης
με 1500-2000 το μηνα ειμαι υπερευχαριστημενη..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα κάνω μία ερώτηση παγίδα...

ΠΟΣΟΙ από εσάς θα αποταμιεύατε ένα ποσοστό από αυτά που θα παίρνατε για τον γάμο/παιδιά αν είστε παντρεμένοι/σπουδές ή κάτι παρόμοιο.... και παρόμοιο δεν εννοώ διακοπές .. .ακριβό αυτοκίνητο.. αλλά σοβαρές και ουσιαστικές επενδύσεις

Επισκέπτης

ΠΟΣΟΙ από εσάς θα αποταμιεύατε ένα ποσοστό από αυτά που θα παίρνατε για τον γάμο/παιδιά αν είστε παντρεμένοι/σπουδές ή κάτι παρόμοιο.... και παρόμοιο δεν εννοώ διακοπές .. .ακριβό αυτοκίνητο.. αλλά σοβαρές και ουσιαστικές επενδύσεις
εξαρταται παντα τι θεωρεις εσυ σημαντικο και ποιες ειναι οι προτεραιοτητες σου.
ουτε προκειται να παντρευτω στο κοντινο ή και λιγο μακρινο μελλον, ουτε παιδια θα αποκτησω. αν ειχα πολλαααα λεφτα το πρωτο που θα εκανα ηταν να παρω σπιτι.
και τωρα αποταμιευω, αλλα επειδη σπιτι δεν προκειται να παρω με την καμια  :'( , τα θελω σχεδον αποκλειστικα για ταξιδια.

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
με 2600 το μήνα, ελεύθερος, χωρίς νοίκι και είμαι για φυλακή.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ (πάσης φύσεως) ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
πλακα κανεις ετσι;;;; πώς το κατάφερες αυτό;;;  :headbang: :headbang: :headbang:

αφου σου εξηγησε κοπελια του τα τρωνε .... λολ παντος θυμαμαι οταν ζουσα στο εξωτερικο Αγγλια πιο συγκεκριμενα εβλεπες ζευγαρια σε καλα εστιατορια στο τελος να μοιραζονται τον λογαρισμο και να δινουν 2 καρτες. Μου εκανε τρομερη εντυπωση ...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

εγω αποταμιευω

και μαλιστα ενα αρκετα μεγαλο μερος των χρηματων που παιρνω, επειδη ως ελευθερος επαγγελματιας ξερω πολυ καλα πως κατι μπορει να παει στραβα και να χρειαστω ρευστο.

Επισκέπτης
με 2600 το μήνα, ελεύθερος, χωρίς νοίκι και είμαι για φυλακή.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ (πάσης φύσεως) ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ!!!

πλακα κανεις ετσι;;;; πώς το κατάφερες αυτό;;;  :headbang: :headbang: :headbang:

που να δεις/γνωρίσεις άλλους με 5-10 χιλιάρικα...ή και 50-100...να γίνονται μια μέρα "πουτάνα"...απ'τις ομορφιές... :uglystupid: :idiot:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
1 μισθός 2000 ευρώ για Ελλάδα θα ταν τέλειος για 1 άτομο.Αλλά που αν βρεις τέτοια δουλειά.Ο μπαμπάς μου που δούλευε ταξί και ήταν δικό του έβγαζε σχεδόν 2500 ευρώ αλλά δούλευε μέχρι 14 ώρες τη μέρα!!Και σκέφτομαι ποια κωλοεταιρία δίνει κάτι από 1500 ευρώ και πάνω;;

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εσύ δλδ θες να κάθεσαι κ να πληρώνεσαι ??

Απλή απορία...

Όχι φυσικά!!!Απλά είπα ότι για ταξί που είναι δύσκολη δουλειά να είσαι σε 1 αυτοκίνητο όλη μέρα και να μην τρως καλά,να μην μπορείς ώρες ώρες να πας και τουαλέτα.Και απο ξεκούραση μηδέν.΄Ετσι έβγαζε ο πατέρας μου 2500.Τώρα εγώ αν τελειώσω με το καλό τη σπουδή μου και βρω δουλειά σε κάποια εταιρία και αν δούλευα Ελλάδα τα μισά θα απιρνα και πάλι αν..

Επισκέπτης
Όχι φυσικά!!!Απλά είπα ότι για ταξί που είναι δύσκολη δουλειά να είσαι σε 1 αυτοκίνητο όλη μέρα και να μην τρως καλά,να μην μπορείς ώρες ώρες να πας και τουαλέτα.

Κάπως έτσι είναι αρκετές δουλειές...με πολλά φράγκα...

Δεν τρως τίποτα όλη μέρα...δεν προλαβαίνεις ή ακομη δεν μπορεις να κατουρήσεις/χέσει απ'το άγχος...και πολλά ακόμη όμορφα...

Επιλογές είναι όλα...άλλος ξεκουράζεται...και άλλος γαμιέται...άλλος γεννιέται τυχερός...άλλος άτυχος...κλπ κλπ..

Άντε καλημέρα...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Δεν τρως τίποτα όλη μέρα...δεν προλαβαίνεις ή ακομη δεν μπορεις να κατουρήσεις/χέσει απ'το άγχος...και πολλά ακόμη όμορφα...

Επιλογές είναι όλα...άλλος ξεκουράζεται...και άλλος γαμιέται...άλλος γεννιέται τυχερός...άλλος άτυχος...κλπ κλπ..

Άντε καλημέρα...

μ αρεσεις γιατι εισαι απλα ρεαλιστης.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

Άντε καλημέρα...
Χωρις μορφωση, χωρις προετοιμασια, χωρις οικονομικο background δυσκολα τα πραγματα
για τον μισθο που ζητα ο καθενας θα πρέπει να βγάζει 10-100 φορες παραπάνω για το αφεντικο
του οπότε καλυτερα να είσαι αφεντικό του εαυτου σου
η τυχη πρέπει να σε "σπρωχνει" απο πίσω γιατί αμα σε "σπρωχνει" από μπροστα και σου πάει
κοντρα δύσκολα τα πράγματα
πάντως υπάρχει μια παλιά συμβαουλη για τα λεφτα:η τα κληρονομεις ή τα παντρευεσαι...
γιατι αλλιως γάμα τα

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.209
Πόντοι
1.056
1200+1200=2400 Με τοσα εγω και η γυναικα μου χωρις νοικι,2 χαρες και αποταμιευση.Ειναι θεμα διαχειρησης  :s&m_2:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Για "πλουσιοπάροχα" απο 4 και πάνω. Για "βολικά" 1500-2000.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom