isokraths(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και το προχωραω πιο περα καλυτερα αρρωστος στη πισινα παρα στη παραγκακαλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος....
και το προχωραω πιο περα καλυτερα αρρωστος στη πισινα παρα στη παραγκακαλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος....
«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... αλλά καλό είναι να υπάρχουν»
Τζιμάρας
μπορεις να εχεις λεφτα και να μην εισαι ευτυχισμενος.....
ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙγ να λενε πως ειναι ευτυχισμενοι...
το θεμα δεν ειναι ποσα εχεις αλλα πως τα αποκτας...καλυτερα να εχεις ενα διχιλιαρο απο διαμερισματα που νοικιαζεις απο το να εχεις δεκα χιλιαρικα και να δουλευεις εικοσι ωρες το εικοσιτετραωρο
ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙγ να λενε πως [size=12pt]ειναι ευτυχισμενοι...[/size]
πλουσιοπαροχα εννοουμε με τα πολυτελη αυτοκινητα με τα εστιατορια με τις πουτανες να εχουμε τραπεζι οπου παμε κοκ.εξαιρουνται σκαφη κ ελικοπτερα.
άλλωστε τα λεφτά είναι για να τα χρησιμοποείς...
το χρήμα είνα σαν το ψάρι.. τρώγεται φρέσκο...
αδικο εχω? ποιο το νοημα να ζεις για να δουλευεις?για δουλευταρά σε κοζάρω εσένα....
αδικο εχω? ποιο το νοημα να ζεις για να δουλευεις?
αυτο λεω...μπορεις να εχεις λεφτα και να μην εισαι ευτυχισμενος.....
εσενα σε συμπαθω μονο γ το αβαταρ σου!προτιμώ αυτό με τα κουλούρια...που έχει κ υπονοούμενο ...xaxaxa
Στο οτι εισαι δημιουργικο ατομο κ οχι ενα μιζερο τεμπελοσκυλο οπως ολοι οι Ελληναραδες
αν ζεις για να δουλευεις στο μονο πραγμα που εισαι δημιουργικος ειναι στα ψωνια που κανει η γκομενα σου και στις γνωριμιες που θα κανει οσο εσυ δουλευεις....Στο οτι εισαι δημιουργικο ατομο κ οχι ενα μιζερο τεμπελοσκυλο οπως ολοι οι Ελληναραδες
αδικο εχω? ποιο το νοημα να ζεις για να δουλευεις?
εσενα σε συμπαθω μονο γ το αβαταρ σου!
αν ζεις για να δουλευεις στο μονο πραγμα που εισαι δημιουργικος ειναι στα ψωνια που κανει η γκομενα σου και στις γνωριμιες που θα κανει οσο εσυ δουλευεις....