Επισκέπτης
1 χιλιάρικο βρε καλό μου..όχι και 5 (χιλιοδόλλαρα όμως)ποσοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;
που να τα βρω τοσα λεφτα;;;
νομιζα θα κανει κανα 5χιλιαρο...
1 χιλιάρικο βρε καλό μου..όχι και 5 (χιλιοδόλλαρα όμως)ποσοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;
που να τα βρω τοσα λεφτα;;;
νομιζα θα κανει κανα 5χιλιαρο...
1 χιλιάρικο για αυτή τη μαλακία????1 χιλιάρικο βρε καλό μου..όχι και 5 (χιλιοδόλλαρα όμως)
1 χιλιάρικο για αυτή τη μαλακία????
ε ακόμα χειρότερα τότε,,,,αλήθεια κοστίζει τόσο?
Ένα χιλιάρικο χιλιοδόλλαρα είπαμε...1 εκ.δολλάρια
1 χιλιάρικο βρε καλό μου..όχι και 5 (χιλιοδόλλαρα όμως)
Ω ..ναι!ε ακόμα χειρότερα τότε,,,,αλήθεια κοστίζει τόσο?
στα πα εγω αβραμη....αγορασε καλυτερα το σαιτ.....
Βρε παλαβιάρη ερωτευτηκες γκόμενα μόνο απο τα ποστς της?αμα το αγορασω δε θα εχω τη μπαιτ ομως....οποτε τι να το κανω το σαιτ...
Ας τον άνθρωπο να ερωτεύεται όποια θέλει και για όποιον λόγο θέλειΒρε παλαβιάρη ερωτευτηκες γκόμενα μόνο απο τα ποστς της?
Αν έχετε βρεθει κι απο κοντά να το δεχτώ..
Βρε παλαβιάρη ερωτευτηκες γκόμενα μόνο απο τα ποστς της?
Αν έχετε βρεθει κι απο κοντά να το δεχτώ..
έχω παρατηρήσει ότι στο site αυτός ο Θρούλης έχει πολλούς φαν!!!!με το θρουλι κε τα γινεκακια μας
ιεν φιδομιλισέχω παρατηρήσει ότι στο site αυτός ο Θρούλης έχει πολλούς φαν!!!!
σεμαλακασ φεντικοτο ιμπλις τι απεγινε;
Θα παντρευτεί την εικονική του φίλη
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ
Ενας Γιαπωνέζος είναι τόσο ερωτευμένος με την εικονική του φίλη, μια "κοπέλα" απο ένα παιχνίδι που παίζει που αποφάσισε να την παντρευτεί. Η κοπέλα αυτή δεν υπάρχει, λέγεται Nene Anegasaki και ειναι ...
απλά ο χαρακτήρας του παιχνιδιού. Ο Γιαπωνέζος όμως, που χρησιμοποιεί το όνομα SAL9000, ειναι βαθιά ερωτευμένος και έχει κανονίσει το γάμο . Θα γινει σε λίγες μέρες ενώ θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσα απο το internet. Αντε, να ζήσουν τα παιδιά και κουμπάρος ο pacman
δεν θυμιζει η ιστορια αβραμη και μπαιτ?
η ετσι μου φαινετε εμενα?
Αβράμης made in japanΘα παντρευτεί την εικονική του φίλη
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ
Ενας Γιαπωνέζος είναι τόσο ερωτευμένος με την εικονική του φίλη, μια "κοπέλα" απο ένα παιχνίδι που παίζει που αποφάσισε να την παντρευτεί. Η κοπέλα αυτή δεν υπάρχει, λέγεται Nene Anegasaki και ειναι ...
απλά ο χαρακτήρας του παιχνιδιού. Ο Γιαπωνέζος όμως, που χρησιμοποιεί το όνομα SAL9000, ειναι βαθιά ερωτευμένος και έχει κανονίσει το γάμο . Θα γινει σε λίγες μέρες ενώ θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσα απο το internet. Αντε, να ζήσουν τα παιδιά και κουμπάρος ο pacman
δεν θυμιζει η ιστορια αβραμη και μπαιτ?
η ετσι μου φαινετε εμενα?