Νέα

Με ποιό μέλος του site θα πηγαίνατε σε στριπ/μπουρδέλο/κωλόμπαρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στα πα εγω αβραμη....αγορασε καλυτερα το σαιτ.....

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
με το θρουλι κε τα γινεκακια μας :grin: :rockon:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Θα παντρευτεί την εικονική του φίλη

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ

Ενας Γιαπωνέζος είναι τόσο ερωτευμένος με την εικονική του φίλη, μια "κοπέλα" απο ένα παιχνίδι που παίζει που αποφάσισε να την παντρευτεί. Η κοπέλα αυτή δεν υπάρχει, λέγεται Nene Anegasaki και ειναι ...
απλά ο χαρακτήρας του παιχνιδιού. Ο Γιαπωνέζος όμως, που χρησιμοποιεί το όνομα SAL9000, ειναι βαθιά ερωτευμένος και έχει κανονίσει το γάμο . Θα γινει σε λίγες μέρες ενώ θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσα απο το internet. Αντε, να ζήσουν τα παιδιά και κουμπάρος ο pacman

δεν θυμιζει η ιστορια αβραμη και μπαιτ?
η ετσι μου φαινετε εμενα?

stefanos31

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0

Ενας Γιαπωνέζος είναι τόσο ερωτευμένος με την εικονική του φίλη, μια "κοπέλα" απο ένα παιχνίδι που παίζει που αποφάσισε να την παντρευτεί. Η κοπέλα αυτή δεν υπάρχει, λέγεται Nene Anegasaki και ειναι ...
απλά ο χαρακτήρας του παιχνιδιού. Ο Γιαπωνέζος όμως, που χρησιμοποιεί το όνομα SAL9000, ειναι βαθιά ερωτευμένος και έχει κανονίσει το γάμο . Θα γινει σε λίγες μέρες ενώ θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσα απο το internet. Αντε, να ζήσουν τα παιδιά και κουμπάρος ο pacman

βασικα αν καταλαβα καλα αυτος ερωτευτηκε τον χαρακτηρα ενος παιχνιδιου;;; πως στο καλο θα παντρευτουνε τοτε;;;

παντως δε θυμιζει,γτ η μπαιτ υπαρχει στη πραγματικοτητα...ενω αυτη η νενα,οχι. ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Αβράμης made in japan  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom