μη μου τον πειραζεις.....τον καλοπιανω γιατι τον εχω πελατηo Γαμαϊκανός τώρα θα ναι να τον κ΄λαίν κι οι ρέγγες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με ποιό μέλος του site θα πηγαίνατε σε στριπ/μπουρδέλο/κωλόμπαρο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μαλάκα εγώ τοέχω δηλώσει: κατά βάθος είμαι πιστός!μπα αυτον τον μποντ τον βριζει ο ππ.....εχει την αποκλειστικοτητα....
στο βρίσιμο μόνο ΠΠ.
α και για να είμαστε στο θέμα με τον ΠΠ θα πήγαινα! να έχω και κάποιον να βρίσω στο τέλος που θα φάμε τα λεφτά μας και θα μείνουμε με την τσαπού στο χέρι!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λοιπον για να ειμαστε στο θεμα....σε μπουρδελο θα πηγαινα με καραμαν λογω κοινων γουστων....και με λαπτοπ για να γραφουμε επιτοπου τις κριτικες....μαλάκα εγώ τοέχω δηλώσει: κατά βάθος είμαι πιστός!
στο βρίσιμο μόνο ΠΠ.
α και για να είμαστε στο θέμα με τον ΠΠ θα πήγαινα! να έχω και κάποιον να βρίσω στο τέλος που θα φάμε τα λεφτά μας και θα μείνουμε με την τσαπού στο χέρι!
αλλα για μασατζιδικο με ΠΠ λογω του οτι ειναι ειδημων...και ισως παιρναμε και τον τζειμς για να μας τα πρηζει λιγο οταν θα μας χτυπουσαν τον φραπε....
σε στριπ με ολους οσους μιλαμε σε τσατ κλπ λογω χαβαλε....και εννοειται πως θα παιρναμε και τα κοριτσια του σαιτ μαζι...
σε κωλομπαρο θα πηγαινα με τον πατσινο να πιουμε 3 ουισκια,να χουφτωσουμε τα γκομενακια και να δει οτι απο κοντα δεν ειμαι ουτε τοσο κακος ουτε και ανωμαλος οπως με χαρακτηρισε καποτε, ουτε δαγκωνω...και να λυσουμε την παρεξηγηση ;)
stefanos31
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαζι με απολυτο και αβραμη σε μπουρδελο.
για να ξεπαρθενιαστει ο αβραμης.
τι μου δινεις για να ερθω μαζι σου σε μπουρδελο;
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Εντάξει μωρέ...λιγάκι τόσα δα ήθελα να τον τσιγκλίσωμη μου τον πειραζεις.....τον καλοπιανω γιατι τον εχω πελατη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι θες να σου δωσει ρε;τα ναυλα;ή το αντιτιμο για την πουτανα;τι μου δινεις για να ερθω μαζι σου σε μπουρδελο;
αντε καλα,μπορεις να το κανεις.την αλλη βδομαδα μην τσιγγλαω εγω εσενα προσεχεΕντάξει μωρέ...λιγάκι τόσα δα ήθελα να τον τσιγκλίσω
θα κερασω το ξεπαρθενιασμα σου εγω ρε.τι μου δινεις για να ερθω μαζι σου σε μπουρδελο;
θα ερθεις?
ετσι ειμαι κ εγω παρθενος....θα με κερασεις πουτανα?θα κερασω το ξεπαρθενιασμα σου εγω ρε.
θα ερθεις?
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
γτ ρε σύ με τί θα πάνε?με αεροπλάνο ή με πλοίο ?τι θες να σου δωσει ρε;τα ναυλα;ή το αντιτιμο για την πουτανα;
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
να σου πω κάτι.....τόσοι και τόσο πλέον μπορούν και με τσιγκλάνε φέτος άλλος ένας τί πειράζει?....άστα ρε φίλε θίασος έχουμε καταντήσει...νομίζεις ότι θα με πειράξει εάν χάσουμε και από σας?αντε καλα,μπορεις να το κανεις.την αλλη βδομαδα μην τσιγγλαω εγω εσενα προσεχε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
o αβραμης μενει αθηνα......γτ ρε σύ με τί θα πάνε?με αεροπλάνο ή με πλοίο ?
γινετε να εισαι παρθενος και εισαι προεδρος των μπουρδελιαριδων θεσσαλονικης?ετσι ειμαι κ εγω παρθενος....θα με κερασεις πουτανα?
gl εδω και τωρα κανε ενσταση η εκλογες ειναι ακυρες.ο προεδρος ειναι παρθενος λεει.
καλα εδω δεν σε πειραξε που εχασες απο την καβαλα....ελπιζω παντως να μην κτεψουν εκει κατω οι δικοι μου.θα ειμαι μεσα εγω.....οπως κ με τον βαζελο ημουν με φιλο βαζελο τωρα θα ειμαι με χανουμι φιλο που σπουδαζει κατωνα σου πω κάτι.....τόσοι και τόσο πλέον μπορούν και με τσιγκλάνε φέτος άλλος ένας τί πειράζει?....άστα ρε φίλε θίασος έχουμε καταντήσει...νομίζεις ότι θα με πειράξει εάν χάσουμε και από σας?
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
α....οκ δε το ήξερα....νόμιζα ότι είστε "κοντινοί"o αβραμης μενει αθηνα......
τζαμπα πηδημα ακουσα κ φτιαχτηκαγινετε να εισαι παρθενος και εισαι προεδρος των μπουρδελιαριδων θεσσαλονικης?
gl εδω και τωρα κανε ενσταση η εκλογες ειναι ακυρες.ο προεδρος ειναι παρθενος λεει.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δηλωσεις που μεινανε δηλωσεις....δεν το τρωωγινετε να εισαι παρθενος και εισαι προεδρος των μπουρδελιαριδων θεσσαλονικης?
υγ για τα οπαδικα θα λεει...μετα το ξεκολιασμα του αρη....κλπ κλπ
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
λογικά και γω μέσα θα είμαι ......αν και πηγαίνω με βαριά καρδιά πλέον,αλλά αυτό είναι το θέμα για ένα φίλαθλο,το να μην αφήνει την ομάδα του ακόμα στα δύσκολα.καλα εδω δεν σε πειραξε που εχασες απο την καβαλα....ελπιζω παντως να μην κτεψουν εκει κατω οι δικοι μου.θα ειμαι μεσα εγω.....οπως κ με τον βαζελο ημουν με φιλο βαζελο τωρα θα ειμαι με χανουμι φιλο που σπουδαζει κατω
Υ.Γ:Αν και είστε ανεβασμένοι τώρα τελευταία, στην Αθήνα με τους πρώην ΠΟΚ δεν τα πάτε και πολύ καλά...αλλά θα δούμε
δεν μας αφηνουν κιολας να τα παμε καλα.....αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.ας μην σπαμαρουμε το θεμα σου.....μαζι σου θα πηγαινα σε οριενταλ μπα για να δω χανουμιαλογικά και γω μέσα θα είμαι ......αν και πηγαίνω με βαριά καρδιά πλέον,αλλά αυτό είναι το θέμα για ένα φίλαθλο,το να μην αφήνει την ομάδα του ακόμα στα δύσκολα.
Υ.Γ:Αν και είστε ανεβασμένοι τώρα τελευταία, στην Αθήνα με τους πρώην ΠΟΚ δεν τα πάτε και πολύ καλά...αλλά θα δούμε
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχα ξέρουμε από διασκέδαση εμείς τα χανούμια!!!!δεν μας αφηνουν κιολας να τα παμε καλα.....αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.ας μην σπαμαρουμε το θεμα σου.....μαζι σου θα πηγαινα σε οριενταλ μπα για να δω χανουμια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις