Νέα

Με ποιό μέλος του site θα πηγαίνατε σε στριπ/μπουρδέλο/κωλόμπαρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bond007

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπα αυτον τον μποντ τον βριζει ο ππ.....εχει την αποκλειστικοτητα....
μαλάκα εγώ τοέχω δηλώσει: κατά βάθος είμαι πιστός! :rockon: :rockon: :rockon:
στο βρίσιμο μόνο ΠΠ. :2funny: :2funny: :2funny:

α και για να είμαστε στο θέμα με τον ΠΠ θα πήγαινα! να έχω και κάποιον να βρίσω στο τέλος που θα φάμε τα λεφτά μας και θα μείνουμε με την τσαπού στο χέρι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μαλάκα εγώ τοέχω δηλώσει: κατά βάθος είμαι πιστός! :rockon: :rockon: :rockon:
στο βρίσιμο μόνο ΠΠ. :2funny: :2funny: :2funny:

α και για να είμαστε στο θέμα με τον ΠΠ θα πήγαινα! να έχω και κάποιον να βρίσω στο τέλος που θα φάμε τα λεφτά μας και θα μείνουμε με την τσαπού στο χέρι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λοιπον για να ειμαστε στο θεμα....σε μπουρδελο θα πηγαινα με καραμαν λογω κοινων γουστων....και με λαπτοπ για να γραφουμε επιτοπου τις κριτικες....
αλλα για μασατζιδικο με ΠΠ λογω του οτι ειναι ειδημων...και ισως παιρναμε και τον τζειμς για να μας τα πρηζει λιγο οταν θα μας χτυπουσαν τον φραπε....
σε στριπ με ολους οσους μιλαμε σε τσατ κλπ λογω χαβαλε....και εννοειται πως θα παιρναμε και τα κοριτσια του σαιτ μαζι... :rockon:
σε κωλομπαρο θα πηγαινα με τον πατσινο να πιουμε 3 ουισκια,να χουφτωσουμε τα γκομενακια και να δει οτι απο κοντα δεν ειμαι ουτε τοσο κακος ουτε και ανωμαλος οπως με χαρακτηρισε καποτε, ουτε δαγκωνω...και να λυσουμε την παρεξηγηση ;)

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
αντε καλα,μπορεις να το κανεις.την αλλη βδομαδα μην τσιγγλαω εγω εσενα προσεχε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να σου πω κάτι.....τόσοι και τόσο πλέον μπορούν και με τσιγκλάνε φέτος άλλος ένας τί πειράζει?....άστα ρε φίλε θίασος έχουμε καταντήσει...νομίζεις ότι θα με πειράξει εάν χάσουμε και από σας?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ετσι ειμαι κ εγω παρθενος....θα με κερασεις πουτανα?
γινετε να εισαι παρθενος και εισαι προεδρος των μπουρδελιαριδων θεσσαλονικης?

gl εδω και τωρα κανε ενσταση η εκλογες ειναι ακυρες.ο προεδρος ειναι παρθενος λεει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να σου πω κάτι.....τόσοι και τόσο πλέον μπορούν και με τσιγκλάνε φέτος άλλος ένας τί πειράζει?....άστα ρε φίλε θίασος έχουμε καταντήσει...νομίζεις ότι θα με πειράξει εάν χάσουμε και από σας?
καλα εδω δεν σε πειραξε που εχασες απο την καβαλα....ελπιζω παντως να μην κτεψουν εκει κατω οι δικοι μου.θα ειμαι μεσα εγω.....οπως κ με τον βαζελο ημουν με φιλο βαζελο τωρα θα ειμαι με χανουμι φιλο που σπουδαζει κατω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

gl εδω και τωρα κανε ενσταση η εκλογες ειναι ακυρες.ο προεδρος ειναι παρθενος λεει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τζαμπα πηδημα ακουσα κ φτιαχτηκα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

δηλωσεις που μεινανε δηλωσεις....δεν το τρωω :2funny: :2funny: :2funny:

υγ για τα οπαδικα θα λεει...μετα το ξεκολιασμα του αρη....κλπ κλπ

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καλα εδω δεν σε πειραξε που εχασες απο την καβαλα....ελπιζω παντως να μην κτεψουν εκει κατω οι δικοι μου.θα ειμαι μεσα εγω.....οπως κ με τον βαζελο ημουν με φιλο βαζελο τωρα θα ειμαι με χανουμι φιλο που σπουδαζει κατω
λογικά και γω μέσα θα είμαι ......αν και πηγαίνω με βαριά καρδιά πλέον,αλλά αυτό είναι το θέμα για ένα φίλαθλο,το να μην αφήνει την ομάδα του ακόμα στα δύσκολα.
Υ.Γ:Αν και είστε ανεβασμένοι τώρα τελευταία, στην Αθήνα με τους πρώην ΠΟΚ δεν τα πάτε και πολύ καλά...αλλά θα δούμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λογικά και γω μέσα θα είμαι ......αν και πηγαίνω με βαριά καρδιά πλέον,αλλά αυτό είναι το θέμα για ένα φίλαθλο,το να μην αφήνει την ομάδα του ακόμα στα δύσκολα.
Υ.Γ:Αν και είστε ανεβασμένοι τώρα τελευταία, στην Αθήνα με τους πρώην ΠΟΚ δεν τα πάτε και πολύ καλά...αλλά θα δούμε
δεν μας αφηνουν κιολας να τα παμε καλα.....αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.ας μην σπαμαρουμε το θεμα σου.....μαζι σου θα πηγαινα σε οριενταλ μπα για να δω χανουμια

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
δεν μας αφηνουν κιολας να τα παμε καλα.....αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.ας μην σπαμαρουμε το θεμα σου.....μαζι σου θα πηγαινα σε οριενταλ μπα για να δω χανουμια
χαχαχαχα ξέρουμε από διασκέδαση εμείς τα χανούμια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom