Jessica το city tour
Παει μια 3ετια πλέον σίγουρα. Σε 2 ώρες έχυσα 4 φορές , που εγώ ζοριζομαι να χύσω 2η φορά ξέρω γω.
Εκφυλη και πανάκριβη ξεκωλιαρα , εμφανισιακά είχε σπάσει αρκετά στο πρόσωπο αλλά είχε κορμί που εβαζε κάτω πολλά πιτσιρίκια.
Αλλά έκανε παπάδες , καταπιολα τρομερη, να της γαμαω σαν μανιακός τον κωλο και να της βάζω 3 και 4 δάχτυλα στην μούνα, δονητη 20+ πόντους στον κωλο και να μου καβαλάει το καυλι σα να μην υπάρχει αύριο, σκουιρτ με δάχτυλα κανονικό όχι μουφοκατουρο, απίστευτο dirty talk( ατάκες τύπου sasha gray στα καλά της όχι μαλακίες, αυτό το feed me that dick like the little bitch that I am ακόμα το θυμάμαι και μου σηκώνεται η πουτσα)
Αλλά με διάφορα το highlight παραμένει εκεί προς το τέλος που αράζουμε και μου λέει για πάρτυ και κοκες ( πρέπει να ρουφάγε όλη την Κολομβία άνετα η γκόμενα), της λέω ότι εγώ μόνο χόρτο κάνω , και αστραψαν τα μάτια της και μου λέει πες μου ότι έχεις μαζί σου.
Ε καταλήξαμε μετά από ένα τσιγάρο να μου γλύφει τον κωλο σαν παλαβή και γω να χύνω σαν μπαμπουίνος. Και ήταν η πρώτη φορά που μου εγλυφε κωλο γκόμενα btw
Απίστευτη ήταν η ρουφιανα αλλά πανάκριβη. Μου είχε στείλει μονη της μια φορά πριν 2 χρονια περίπου όταν είχε έρθει για τελευταίο τουρ και είχα κάνει μαλακια που δεν την ξεκώλιασα πάλι τότε.