argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.980
- Πόντοι
- 9.297
Που να το ήξερα ;εγω για τη γυναικα μου μιλησα....μαλλον χαθηκαμε στη μεταφραση
Η γυναίκα σου είναι άλλο κομμάτι.
Εγώ μίλησα γενικώς.
Που να το ήξερα ;εγω για τη γυναικα μου μιλησα....μαλλον χαθηκαμε στη μεταφραση
Το να ακολουθείς κάποια στο διαδίκτυο ίσως να σημαίνει ότι έχεις προσδοκίες για κάτι εκ του σύνεγγυς....ισχύει αυτό;Η όπως θα έλεγε ο Αηδωνης:"ΤΗΝ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ";!;;!μ' αυτή τη μιλφαρα που ακολουθώ στο instagram
Why not? που λένε και στο χωριό μου χαχαχαΤο να ακολουθείς κάποια στο διαδίκτυο ίσως να σημαίνει ότι έχεις προσδοκίες για κάτι εκ του σύνεγγυς....ισχύει αυτό;Η όπως θα έλεγε ο Αηδωνης:"ΤΗΝ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ";!;;!
Oνειρααααα...πουλιά μου ταξιδιαρικααααα!Why not? που λένε και στο χωριό μου χαχαχα
χωρίς το όνειρο ο άνθρωπος είναι ένα τίποτα (φιλοσοφία του μεσημεριού)Oνειρααααα...πουλιά μου ταξιδιαρικααααα!
Με το να χαλβαδιαζεις την κάθε ανύπαρκτη στο διαδίκτυο δεν θα κάνεις τίποτα ..τουλάχιστον πρότεινε της να βγείτε....θα πει όχι,θα το χωνέψεις κάποτε και θα προχωρήσεις στην ζωή σου.χωρίς το όνειρο ο άνθρωπος είναι ένα τίποτα (φιλοσοφία του μεσημεριού)
πολύ κυνικό σε βρίσκω. ΟκΜε το να χαλβαδιαζεις την κάθε ανύπαρκτη στο διαδίκτυο δεν θα κάνεις τίποτα ..τουλάχιστον πρότεινε της να βγείτε....θα πει όχι,θα το χωνέψεις κάποτε και θα προχωρήσεις στην ζωή σου.
Δώσε λεπτομέρειεςπηγα να τον παιξω παλι για την γυναικα μου...αλλα με προλαβε σημερα..οχι ασχημα τελικα για ενα γρηγορο πριν τη δουλεια !!!!
σηκωθηκε το πρωι με ενα πολυ σεξυ νυχτικακι και εκανε δουλειες...ε δεν ηθελα και πολυ λιγο χαβαλες λιγο υπονοουμενα ειπε να μην με αφησει να παω καυλωμενος στη δουλειαΔώσε λεπτομέρειες
Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει...σηκωθηκε το πρωι με ενα πολυ σεξυ νυχτικακι και εκανε δουλειες...ε δεν ηθελα και πολυ λιγο χαβαλες λιγο υπονοουμενα ειπε να μην με αφησει να παω καυλωμενος στη δουλεια
Η ζωή είναι σκληρή...απλά προσπαθώ να την αντέχω.πολύ κυνικό σε βρίσκω. Οκ
η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παραπονοΤο καλύτερο που μπορούσε να κάνει...
Αυτό έλειπε ..η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παραπονο
λιγο προσπαθεια θελει και απο τους δυο και νομιζω μετα πετυχαινει η συνταγηΑυτό έλειπε ..
Ολα βαίνουν καλώς εναντίον μας.Η ζωή είναι σκληρή...απλά προσπαθώ να την αντέχω.