aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Εγωιστή Χάχαχαμονο πριβε φιλε μου μη το εκθεσω τοσο πολυ το γυναικακι μου
Εγωιστή Χάχαχαμονο πριβε φιλε μου μη το εκθεσω τοσο πολυ το γυναικακι μου
χαχαχα ασε μη παθουμε καμια ζημιαΕγωιστή Χάχαχα
Ωραίος...και με την αδερφή της γυναίκας σου και με φίλη της γυναίκας σου...Για την αδερφή της γυναικας μου για άλλη μια φορά
τι ειναι η μοντσε τυπε;Από τότε που ανακάλυψα αυτήν την πουτανάρα..Ρίχνω σίγουρα 1 μαλακία την βδομάδα για πάρτη της..έχει τώρα 2-3 μέρες τον παίζω κάθε μέρα για την Montse.. Μακάρι να την είχα σπίτι ένα ολόκληρο ΣΚ.. Τον πούτσο μου θα τον έβγαζα από την κωλάρα της μόνο για να τον καρφώσω στόμα και το αντίστροφο..
Η γυναίκα σου υστερεί τόσο πολύ;Για την αδερφή της γυναικας μου για άλλη μια φορά
Τουλάχιστον τα υγρά μένουν στην οικογένεια....Για την αδερφή της γυναικας μου για άλλη μια φορά
Νομίζω ότι μιλφ είναι οι γυναίκες με παιδιά των άλλων και όχι η δικιά μας....χαχαχα ασε μη παθουμε καμια ζημια
ονοματακι εχουμε?
Είναι πιο ωραία απο την γυναικα σου;Για την αδερφή της γυναικας μου για άλλη μια φορά
Η ρενεση είναι νομίζωονοματακι εχουμε?
Κλέλια Ρένεσηονοματακι εχουμε?
Βάσω από Πετρούποληονοματακι εχουμε?
κι εσύ ρε συναγωνιστή; κι εγώ ρε παίχτη και όλοι οι φίλοι μου!!!!Βάσω από Πετρούπολη
μωρε ολα μιλφακια ειναι και μεσα στη καυλα παντα !!!!Νομίζω ότι μιλφ είναι οι γυναίκες με παιδιά των άλλων και όχι η δικιά μας....
Λάθος...το ότι θα δείξει ενδιαφέρον σε κάποιο σχόλιο σου δεν σημαίνει ότι θα σου κάτσει κιόλας.μωρε ολα μιλφακια ειναι και μεσα στη καυλα παντα !!!!
εγω για τη γυναικα μου μιλησα....μαλλον χαθηκαμε στη μεταφρασηΛάθος...το ότι θα δείξει ενδιαφέρον σε κάποιο σχόλιο σου δεν σημαίνει ότι θα σου κάτσει κιόλας.
Δεν θα τίναξει στον αέρα την άνετη ζωή που θα της έχει προσφέρει ο χρηματοδότης της για ένα πήδημα...σε αντίθεση με εμεγω παντως