You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με ποιά τον παίξατε σήμερα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 607
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Mε τέτοια φυσικά προσόντα σίγουρα.Μερακλής
Την έχει ωραία!Την έχω κάνει σφεντόνα με αυτή την μουναρα από ινσταγκραμ.
Είναι από Φιλιππίνες, στο οnly fans που της έχω μιλήσει κάνα δυο φορές, είναι η μοναδική πηγή εσόδων της
@paolaxo.
Απορώ πάντως πως δεν την έχουν μπανάρει ακόμα καθώς δείχνει πολύ ρωγα προφανώς για να μαζέψει κόσμο
Πολύ.Ωραίο μουνι
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.676
- Πόντοι
- 25.467
Επειδή παρατήρησα πως τον τελευταίο χρόνο εγγράφηκαν μέλη με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και με δεδομένο τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης που αργά, αλλά σταθερά, ασπάζεται όλο και περισσότερο την woke ατζέντα, θα ήθελα να καταθέσω τον εξής προβληματισμό:
Μήπως (γράφω μήπως), θα ήταν πιο σύμφωνο με τα σημερινά δεδομένα, το παρόν νήμα να μετονομαστεί σε: Με ποια/ποιον, τον έπαιξες/κωλοδαχτυλιάστηκες, σήμερα; Και το γράφω αυτό, διότι έτσι όπως είναι διατυπωμένος ο σημερινός τίτλος του νήματος, αποκλείει την συμμετοχή αρκετών εκλεκτών μελών, όπως π.χ. @BisexualWannabe , @lelosbi , και άλλοι.
Μήπως (γράφω μήπως), θα ήταν πιο σύμφωνο με τα σημερινά δεδομένα, το παρόν νήμα να μετονομαστεί σε: Με ποια/ποιον, τον έπαιξες/κωλοδαχτυλιάστηκες, σήμερα; Και το γράφω αυτό, διότι έτσι όπως είναι διατυπωμένος ο σημερινός τίτλος του νήματος, αποκλείει την συμμετοχή αρκετών εκλεκτών μελών, όπως π.χ. @BisexualWannabe , @lelosbi , και άλλοι.
Τελευταία τροποποίηση:
lelosbi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 1.023
- Πόντοι
- 201
Γερο εγω δεν τον παιζω με τσοντες. Σε παραλιες γυμνιστων ναι παω και τον παιζω, το εχω δηλωσει.Και το γράφω αυτό, διότι έτσι όπως είναι διατυπωμένος ο σημερινός τίτλος του νήματος, αποκλείει την συμμετοχή αρκετών εκλεκτών μελών, όπως π.χ. @BisexualWannabe , @lelosbi , και άλλοι.